AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Deli misin sen 30 40 bin diyor sen niye çalışıyosun
Ben 16 yıl niye okudum mesleğimi yapmayacaksan
meslek para için yapılır başka bir yer bulursun dert ettiğin şeye bak adam 30k kazanıyor hanfendi doymuyor
Ben 16 yıl boyunca deidine didine okudum. Basit bir ev hanımı gibi evde oturmak için değil
bulursun düzgün bir yer bul kocan haklı
Abla bulmuşsun böyle koca op başına koy, eşin haklı adam şimdiden sana yürüyor bide kocanın yanında enişte iyi yapmış valla ohh olsun.
Ya ne dedi göz dedi
Gözlerin onun dikkatini çekmiş ee enistede kıskanç normal valla 🙄bu kadar rahat olma abla
Ya şundan bahsediyorum ben de rahatsız oldum bu iltifattan ama saldırmaya gerek yok
Abla adam aşık aşıkkkkkkk kıskanmış saldırmış normal valla
Ya Ben artık ona güvenmiyorum belki bana da saldırılı illerde
şu an çok yanlış düşünüyorsun neyse abla ben bişey demiyim ama boyoe koca herkese düsmez
O ala güzel kardeşim kocanın yanında o cesareti gösteriyorsa tek kalınca tacize kadar gider di iyi yapmış
adam biraz haklı, ve 30-40 da gayet iyi, eğer illa kendi paranı kazanmak istemiyosan boşver çalışma
bu senaryoda 40bin az olmuş en az 400 bin olmalı :D
Ne 400'ü 1 milyon olsun jsjjss😂😂
@Doctor-Strange 1 milyon daha iyi olur tabi :D
Kocişkosu ceo heralde hahaha
@Bayanışık her günümüz kadınına lazım maaşşallah :)
O kadar para kazanıyorsa ne diye çalışmaya uğraşıyorsun otur evinde kocan la mutlu ol
Adam seni kıskandığı için yapmış ama o anda daha olgun cevap verebilirdi…
wattpad kitabı okumusumdur wswdhdknxlam
Yaa bence senin derdin çalışmakta degilde bu iltifatlar hoşuna gidiyor bence
Sen beni nereden tanıyorsun
Bence degil dişarda olmak başarı kasmak filan. Çünkü kocan doğru olanı yapmış sen rezil etti diye olaya bakıyorsun
Ben kabalıktan her zaman nefret ediyorum insan gibi sen benim karıma hakaret etme hakkını nereden buluyorsun deyip hayatım kalk gidelim dese Ben zaten kalkıp gideceğim niye saldırıyor orada bir sürü insan bize baktı ya çünkü iç olayın iç yüzünü hiçbiri bilmiyor
Hakaret etmemişki iltifat etmiş. Adamda delikanlı zoruna gitmiş güzel kardeşim olmamış
Rezil etmemişki sana önem değer veriyor sahipleniyor kıymetini bil eğer iyi biri ise
Böyle sahiplendi istemiyorum
Renjide etmek başkasının yanıda tabiki hoş değil ama onun penceresinden bak empati yani, ben olsam oradan renjide etmeden alır eve götürur sevgimi iyice hissettirir ve konusurdum kabul ederdin sende herhalde
Kocan 40 bin alıyosa beni de s.. ebilir ne iş yapıyo
Madem 30-40 bin alıyor diyorsun kendine bir yer aç işlet çok çalışmayı seviyorsan kendi dükkanında çalış
Kocan haklı. Hadsize bak. Aynısı kocana yapılsa kıyameti koparırsın.
Yoo koparmam
Rezil olmadin aslinda kocan seni sahipleniyor olarak düşün
asla istemeyeceğim bir tip wattpad kitabı çevirmiyoruz burda.
Kızım sakın boşanma kızma. git gez sen 40 bin lira alıyomuş kocan manyakmısın araba aldır kendine
Kocanın gönlü al derim yumuşat ki kocanı vazgeçsin (yalnışda anlama yumuşatı)
Adam haklı öyle bir adamın yanında çalışılır mi
Ya ne var bunda göz dedi göz ya
Sorun şu eşinin yaninda sana böyle iltifat edebilecek ileri zekalilıktaki yav şak bir insanin eşin yanında yokken sana nasıl davranip senin hakkında neler düşünebilecegini tahmin bile edemezsin bunu ilk başta siz göremezsiniz malesef ama erkekler anlar
Ben 10 yaşında değilim bir öğrencide değilim eğer ileride beni rahatsız etseydi bunu zaten kendimi ifade edebilirdim
Sizede erkekler kıskansa suç kıskanmasa suç beğenmiyorsan boşan keyfine bak ablacim
Benim eşim beni saçma sapan şeylerden kıskanmasın rica ediyorum
Tamam hemen iletiyorum eşinize
Evlenmeden önce konuşmadın mı bu konuyu?
Kardeşim ben evlenirken zaten çalışıyordum evliliğimi bir yılı boyunca da çalıştım yüksek lisans yapmak için işten çıktım ondan sonra koptu her şey
Kocan haklı sen de fazla genişsin
Ne genişliğin var Ben adama teşekkür mü ettim kocam atmasaydı ben söyleyecektim zaten gözlerim ile alakalı bir daha iltifat etmemesi gerektiğini ama saldırmaya gerek yok
Kocan sonuna kadar haklı. Patronun suratına bir yuruğu haketmiş. Kocanın yanında sana yavşamaya cesaret ediyorsa kim bilir şimdiye kadar kaç çalışanını sıkıştırdı
Ya yavşamak olarak algılama dım ben yani böyle sanki hayat tarzı o gibi yani böyle hani rahat büyüyen insanlar var ya onlar gibi
o dediğin sadece amerikan filmlerinde oluyor. ne kadar rahat büyüse de türk kültürünü biliyordur. 10 yaşındaki çocuk değil bu. Sen bu sözlerinde samimiysen erkekleri tanımamışsın
Hayatta en nefret ettiğim şey Türk kültürü bu arada
Keşke türkle evlenmeseydin
Kendim türk'üm
Sık sık kadınların iş hayatında tacize uğradığına denk geldim. Bugün mesela eski işyerimdeki müdürün bazı personelin nude fotoğraflarından albümü olduğunu öğrendim. İş hayatında bir çok patron ve müdür kadınları cinsel obje olarak görüyor. Bu yüzden kocan sonuna kadar haklı
İşte o zaman kadınları kısıtlamaya cak sanız o iş adamlarına günlerini göstereceksiniz
Eşin üstüne düşen görevi yapıyormuş işte ama araya girmiş. Bak ben şahit oldum bir olaya ifademi de verdim altına imzamı da attım. Ama ne oldu tacizi yapan kişiyi göz önünde olmayan bir departmana yolladılar. Şikayet eden kızda mobinge uğradı uzun bir süre. Sonra işi bıraktı
haklı kocan bende olsam aynısnı yapardım o adamıda komaya sokardım asılmıs ıste
Hikâyedeki kocan haklı
Adam hakli senin paraya ihtiyacin yok otur evinde keyfine bak cocuk yap ne bileyim
Baya seni zor duruma bırkamıs yenimi evlisin
Ne kullaniyosun kafamiz ama nasilda guzel nasil
Haklı bence patron biraz sapık gibi
Herhalde güzel kardeşim koca istiyorsun
Ya ben kendimi savunabilirim kimsenin beni savunmasını ihtiyacım yok
O zaman git söyle ona
Napsın adam tebrik mi etsin. La havle la havle
Ya karışmasın ben kendimi savunurum
Trol soruya iyi cevap gelmis.
Helal olsun kocana. Delikanlı adammış
Siz de hata var adama cevap vermesi gereken siz olmalıydiniz. Adam size yürümemis uçmuş
Ayyyy kurguyu begendim bak bu sefer smfmgmt
Hep ayni trol sorular
30 40 kazaniyosa adam neden çalişiyosun trol seni
Senin gibi basit bir ev hanımı değilim ben 16 yıl boyunca mesleğimi yapmak için okudum Bir ara mesleğimi yaptım sonra yüksek lisans yaptım ve şimdi tekrar mesleğime dönüyorum senin gibi ev hanımı olsaydım koca parası yemeği tercih ederdim
😂😂daha evli değilim ya dur. madem kariyerini oturtup sonra evlenseydin bunu düşünemedin mi? burda boş yapma
Neden iş görüşmesine eşinle gittin.. hayatına müdahale ettirmiş oldun okadar okudun basit bir ev kadını bile iş görüşmesine eşi ile gitmezdi.. adam. parasini elinden alıcak olduğu halde kocası ile gitmezdi
Kocan hakli. Yilisik aptala cevabini vermis.
nasıl bir işmiş 30 bin 40 bin kazanıyo kocan yuh
Kocan haklı ben olsam direk indirirdim 💥
Kesin yaşanmıştır bu.
Vardır herşeyde bir hayır
40 bin kazansada kocan dırzoymuş üzücü
Ayrıl gelecek bekleme
tam bir öküz adam kötü söz de dememiş ki
Yaninda karına yürüseler izin vereceksin yani
güzelmiş 2. bölüm ne zaman yayınlanır
Adam haklı beyler bayanlar
Hangi filmi izledin sen.
Kim olsa sinirlenir o durumda eşin haklı.
Adamda haklı sende bilemedim
Patronun amacı net belli öyle tipler şaşmaz hiç
Ama bazi kadınlar da pek sever öylesini cesaretli, medeni bulurlar hatta kocalarını suçlarlar tepki gösterirse. işte bilmezler içlerini iltifat edenin hahahahaha🤣
Hııhı kesin yaşanmıştır
Yaw he he trol olduğunuzu bu kadar belli etmeyin
Kocan %100 haklı lan :D
Lan sensin
Sen aldatmaya meyilli sin
Vallahi s**** değilim Ben böyle yakışıklı bir kocayı bulmuşum kimseyle aldatmam
Hım yaş kaç
Sanane lan
Seni işe alacağım
Kocan ne işi yapiyor?
Bence patronuna ver sevgilinin aklı basina gelsin
Bana bak seni ihbar etmek zorunda kalacağım gerçekten bu ilk değil sen benim başka bir soruma da bunu yazdın seni ihbar etmek zorunda kalacağım başına bela alacaksın
Otur koca parası ye o zaman
Adam haklı sarkmış.
Allah kocana yardım etsin tam bir kaşşarosun
Eşin haklı.
Aynen aynen
Mce koç ders ver kızım git patronumla yat
Çalışma