Bu gün işimin iş görüşmesine gittim. Eşimde geldi patronla anlaştık. Gözlerim yeşil Patronum iş hayatınızda gözleriniz kadar güzel olsun dedi kocam sanane lan benim karımın gözünün güzelliğinden diye üzerine yürüdü araya geldiler. sen benim yanımda karıma askıntı oluyorsun çalıştırmam senin yanında dedi eve geldik kızım bak ben her ay 30 40 bin TL kazanıyorum çalışma meraklısı olma katil olucam bu pislikler yüzünden başka yerde çalışşan aklım sende kalıcak hep çalıştırmam dedi çok sinirliyim ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, aslında burada herkesin bir hatasının olduğunu düşünüyorum. İlk olarak, patrondan başlayayım. Şöyle bir durup düşündüğüm zaman bir patron çalışanlarıyla çalışanının verimini arttırmak ve kendisinin de işlerini büyütmesi bakımından samimiyet kurmak isteyebilir. Özünde de buna yatkın biri olabilir. Hepsine eyvallah ama henüz gerek sizinle olsun, gerekse eşinizle olsun ilk tanışmaya veya görüşmeye göre sizce de böyle bir iltifat etmesi fazla ileri değil mi? O yüzden eşinize bir şey diyemiyorum. Ha şöyle bir şey olur. Eşinizi sizi zaman içerisinde tanır ve bir samimiyet kurar belli bir süre sonra. O zaman bu tarz şeyler denilebilir ama hiçbir şekilde tanışıklığınız olmadan böyle bir şey denmesi yanlış anlaşılabilir elbette. İkinci olarak kocanızdan başlayalım yani hatası nerede tam olarak. Sizi eve hapsedip ve sizin üzerinizde maddi bir baskı kurup çok afedersiniz size bir eşyası gibi davranması da kabul edilemez bir davranış. Yani kendinizi sindirip bir kenarda oturacak değilsiniz ömrünüz boyunca. O yüzden size bu yönde bir baskı yapamaz, yapmamalıdır da. Son olarak sizin de hatanız şurada. Bir iş görüşmesi yüzünden kendinizi bırakmanız diğer iş görüşmelerinin güzel bir şeklde geçeceğini hiçbir şekilde düşünmemeniz ve eşinizin bu tepkisini normal karşılamamanız ciddi anlamda sorun. Bir empati yapın lütfen. Hiç tanımadığınız bir kadın eşinizin gözlerine iltifat etseydi siz normal karşılar mıydınız? Yani normal karşılıyorsanız bir problem var demektir ortada. O yüzden herkes şapkasını önüne koyup bunları iyice düşünmeli. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dostum kocan inan haklı. Piyasada öyle lakayıt tipler varki artık erkekler zıvanadan çıkmış durumda. Eşinde bu durumları yaşıyodur. Erkeklerin niyeti belli olduğundan adam bu tepkiyi vermiştir. Ayrıca adamda nie gözlerinden dem vuruyor. Dekolte bir elbise giysen. Ağğğ göğüslerniz kadar güzel bir hayatınız olsın diyebilir mi. Diyemez ama içinden der. Böyle düşün. Kocana hak veriyorum. Helal olsun. Ltfen eşini üzme
00 Yorumla
Ahaha iyi posta koymuş he :D
Şimdi eşinde pek haksız sayılmaz hani. Başka bir kadın eşine bu şekilde iltifat etse sen sessiz kalabilir miydin? Şahsen ben olsam sessiz kalamazdım. Adam resmen sana yürümüş, hem de eşinin yanında bunu yapma cesaretini kendinde bulmuş. Eşinin yerinde kim olursa olsun sessiz kalamazdı diye düşünüyorum. Yalnız adamda da iyi cesaret varmış. Ne gerek vardı iltifat etmeye. Hani bekar bir kadın olsan bir yerde kabul edilebilirdi ama evli bir kadına üstelik eşinin yanında iltifat etmemeliydi. Bence bu durum senin de hoşuna gitti ama çaktırmıyorsun. Eminin eşin sessiz kalsaydı bu seferde toplantı da adamın biri bana resmen yürüdü ama eşim hiçbir tepki vermedi. Sizce beni önemsemiyor mu diye soru sorardın. Ay biz kadınlara cidden yaranılmıyor. Kıskanır, beni çok sıkıyor olur. Kıskanmaz, bu seferde önemsemiyor olur. Bence eşinle bunun tartışmasını yapmak yerine olayı unutmasını sağlayıp sakinleşmesi için konuyu değişmeye çalış ki tadınız daha fazla kaçmasın.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
94Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kocan haklı tepki vermiş şımarıklık etme..
73 Yorumla
Soran+1 yılSen şımarıklık derken siz böyle kaba sabaha bağıran çağıran adamları çok seviyorsunuz değil mi ama ben kabalıktan hoşlanmıyorum eğitim
- +1 yıl
Kusura bakmayın ama birsey sorucam hanımefendi. bayana demişsiniz ki siz genelde böyle tipleri çok seviyorsunuz ve sonuna eğitim yazmışsınız unuttuğunuz birsey var yanlız eşinizle evli olan sizsiniz siz böyle kaba saba bir insanı çok seviyorsunuz ki zamanında nikahı kıymıssınız çok merak ettim bu insana evet derken sizin eğitim seviyeniz neydi o zamanlar..
- +1 yıl
Doğan cüceloğlu : Türkiyenin eğitimli insanına güvenmem
SORU SORAN eğitim tam olarak nedir karısının gözlerinden başlayıp çeşitli iltifatlar yapan birisine AH EFENDİM TESUF EDERİM NİYE ÖYLE DİYORSUNUZ BAKIN ÇOK ÜZÜLDÜM demesimi? yok ben bu cevapların insanları kıskıştmak için verildiğine inanmak istiyorum. Bir insan bukadar mega grzekalı olamaz
Patron çok densiz ve ciddiyetsizmiş. Eşin çok abartı tepki vermiş ama olay tersine olsaydı ve bir kadın benim kocama öyle deseydi ben de asla o insanın yanında çalışmasına müsaade etmezdim.
Düzgün iş bulana kadar sabret, kocanın niyeti kötü değil belli ki ama ifade etme sekli yanlış. Git "Bitanem ben seni anlıyorum haklıydın da ama bu her yer öyle demek değil. İçime sinen düzgün yer bulursak çalışırım" falan de yani bir densiz yüzünden evliliğine zarar getirme. Ama tabi en dogal çalışma hakkından da vazgeçme. Güzellikle çözülür bu.20 YorumlaMerhaba,
Üşenmeyip insanların bu konuda ne düşündüğümü görmek için yorumların çoğunu okudum.
Zaten mesleğini icra ettiren birisiymişsiniz ve işimi yapmayacaksam neden yıllarca okudum diyorsunuz. Çok çok haklısınız.
İş yerindeki adam kibarca iltifat etmiş olabilir, iç dünyasını bilemem fakat eşiniz oradaki davranışıyla biraz sizi de zor durumda bırakmış.
Şunu merak ediyorum, bu iltifatı eden kişi eşinize ne tepki verdi? Siz nasıl hissettiniz. ( Büyük ihtimalle hayal kırıklığı
Eşiniz sakinleşince elbette size daha ılımlı yaklaşacaktır. Siz oturmak için okumadınız.. her şey para ile olmuyor..(para elde etmek tek amaç değil, insan kendini gerçekleştirmek istiyor.)
Umarım her şey yoluna girer.
Lütfen tüm üyelerin yorumlarını dikkate almayın, zira sinirleriniz bozulabilir.30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Eşiniz tepki vermeseydi siz bir tepki verir miydiniz? Eşinizin ses tonu ve tavrı sizi rahatsız etmiş olmalı. Aslında haklı ama daha farklı bir üslup kullanabilirdi ama anlık gelişen bir durum insanın elinde değil gerçekten
Seni kıskanıyor ve baskasinin senin ile ilgili olması rahatsız etmiş. Haklı30 Yorumla
+1 yılpatronun bu iltifatı bence.. sanki ne bileyim art niyetli gibime geldi..
sizi iş konusunda yetkin olduğunuz için almalıydı gözlerinizin güzel olduğu için değiş
şayet eşiniz olsaydım bende bu durumdan rahatsız olur çalışmanızı istemezdim
Eğer rezil olduğunuzu düşünüyorsanız eşinizin size sahip çıktığı için bence boşanın gitsin..00 YorumlaEşini kıskanan adam şov yapmak yerine, iş teklifiniz için teşekkür ederiz ancak benim yanımda hadsiz bir şekilde eşime iltifatta bulunan birisinin yanında eşimin çalışmasına izin veremem size uygun bir personel bulmanızı dilerim diyip eşimin elinden tutar hadi çıkıyoruz der ve ayrılırdım. Hem eşim tepkimi anlamış olur ve gereksiz şov ile onu zor durumda bırakmazdım hemde o hadsiz terbiyesize iyi bir ders vermiş olurdum
54 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben de bundan bahsediyorum bu şekilde söyleseydi ben onu anladım efendim
- +1 yıl
İyide bahsettiğin adam bunu yapmaz zaten. Herif egosu ile konuşuyor zaten muhtemelen müteahhit felandır. Muhtemelen eşinden daha fazla kazanıyorumdur ama eğitim şart işte ne yaparsın🙂 Eşim öğretmen hem mesleğine hemde bir anne olarak eşime saygım çok yüksektir. Açık söyleyim bu iltifatı birisi yanımda yapsa önce eşim rahatsız olurdu ve muhtemelen ben başka iş bakayım diye söylerdi bana. Herkesin hayatı illaki farklı ancak bahsettiğin adamdan daha farklı bir tepki beklenmezdi
Soran+1 yılKendini eşimle kıyaslama kadar saçma bir durum yok öncelikle bunu söylemem gerekiyor ikincisi evet hem müteahhit hem de galerici ama yani bu kadar sert olmana gerek yok sonuçta benim kocam
+1 yılBu konulari evlenmeden once konusmaliydin. Evlenirken kocani tanimadan mi evlendin? Belliki cok kiskanc. Ozgur birisi olmak istiyorsan turk erkegi tercih etmeyecektin. Ve ya once kariyerini kurup sonra evlenseydin. Evliligini tehlikeye atmak istemiyorsan baska bir yolunu bul illaki birinin yanina ise girerek cslismak zorunda degilsin. ya daha medeni bir ise gir, ya da kendi isini kendin kur. Madem bu kadar zenginsiniz.
15 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim evlenmeden önce konuştuk ve ben evlendikten zaten çalışıyordum KPSS için çıktım işten ve KPSS bitti tekrar çalışmaya başlamak istiyorum ikisi de ben işimi niye kurayım neden bu kadar seni okudum o zaman değil mi basit bir ev hanımı olacaksan ya da basit bir tüccar olacaksan niye bu kadar sene bu mesleğe okul
- +1 yıl
Tuccar niye olasin ki. Bir doktor kendi klinigini actigi zaman tuccar mi oluyor? Ve ya bir ziraat muhendisi kendi serasini kurdugu zaman. Kendi isine uygun birsey bul. Kendi isinin patronu ol.
Soran+1 yılKardeşim sen şaka mısın her mesleğin böyle açılabilen bir yeri yok yani gerçekten lütfen düşünerek konuşun düşünerek cümle kurun 10 yaşındaki çocuk senden daha düşünür yani yeter ya dayanamıyorum cahilleri
- +1 yıl
Sende kocanda sanirim bir birinizi bulmussunuz. Sende burda herkese cemkiriyorsun. Beddua ediyorsun. Azacik gorgulu ol.
Soran+1 yılTm
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarıma benim yanımda böyle saçma bir iltifat edicek bir de ilk gün de.
Kusura bakmada o adamı gömerdim oraya.
Bunun da kekolukla bir alakası yok.
Eşin orada iken böyle davranan biri başka bir zaman da daha farklı davranır. Kocan haklı. Sende boş yapma.40 Yorumla
+1 yılŞu eşin haklı diyen insanları anlamıyorum. Kızı insanların içinde zor durumda bırakmıs. Şiddetin zaten hiçbir haklı sebebi olamaz. Tepki gösterecekse de daha üsluplu bir şekilde esinin hatrına ifade edebilirdi. Eşinizle bence konuşun öfke problemi olabilir. Ayrıca isterse 100 bin TL kazansın. İnsanın kendi parasını kazanması kadar iyi hissettiren bir sey yok su hayatta.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocanın abarttığını düşünmüyorum ben, çalışmana kızmıyor adam, böyle y*vşaklara sinirleniyor. Kusura bakma ama aynısını bir kadın kocana dese sende çıldırabilirsin (gerçekten seviyor ve paylaşamıyorsan). Senin düşüncene kesinlikle katılmıyorum, belki de kocan büyük bir sapık potansiyeline engel oldu.
10 Yorumla
+1 yılkoca kadın iş görüşmesine kocayla gidiyor
hadi gitti koca, odaya kadar giriyor herhalde
salak bir işveren var, hüptirik belli haddi olmayan saçma sapan laflar ediyor ki bu aslında tacizdir ofis kuralları içinde. Ki kocanın yanında bunu söylediğine göre bayağı bayağı hak etmiş dayağı...
senin içinin yağları eriyor iltifat duyunca
sen de kocanı mı suçlu görüyorsun. şu troll senaryoda haklı olan tek kişi kocan yahu
👍👍 yani bence de sen çalışma adam haklı...10 Yorumla
+1 yılaklım sende kalacak, çalıştırmam gibi cümleler kurması hiç normal bir hareket değil. ayrıca bu kadar fazla kıskançlık sevgi göstergesi değildir, aksine çok tehlikelidir. yani patronunun öyle bir cümle kurması biraz saçma ama hemen bir artniyet aramaya gerek yok diye düşünüyorum. zaten patron artniyetli yavşağın teki olsa basar gidersin. eşinin aklım sende kalacak cümlesi böyle durumlarda sana olan güveninin az olduğunu gösterir bence. başkalarına güvenmiyordur o diye bir savunmada bulunmayın çünkü sana çok güvenseydi aklı sende kalmazdı, biri sana sarkıntılık yapsa tepkinin ne olacağını bilirdi bence. ayrıca burada kadına şımarıklık etme diyenler olmuş bu şımarıklık değil arkadaşlar? biraz empati kurun iş görüşmesi gibi ciddi bir ortamda tatsızlık çıkartmak ne demek 😅👎🏻
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Koçan gayet haklı ne rezil etmesi gurur duymalisin bence seni nekadar çok seviyor bence kocana haksızlık ediyorsun patron adam yavsamaz iş idakli olur onane gözlerinden yapacağın iş önemli kocandan helallik al haklı adam delikanlı adam gibi adam kazanıyordu niye illa çalışacaksın otur işte sana değer veriyor
10 Yorumla
+1 yılkocan ağzına nasıl vurmamış yolla kocanı bana ben döveyim kocanı nası dövmedin o herifi diye kızım seni seviyor adam kıskanmış ha yok sen ben çok güzelim kocamı kıskanmam benim kocama bir kadın böyle dese gıkım çıkmazdı diyosan o da senin yanlışın bence şansını zorlama fazla hay sizin yeşil gözünüze
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTamam da patronunun da hatta kocan yanindayken o kadar dikkat edip o lafi etmesi de ne bilim ne kadar dogru ne kadar yanlis. Yani tamam guzel bulabilir ama bari icinden dusun icinde kalsin, hani goz rengini soylemeden is hayatinin guzel olmasini soyleyemiyor mu, illa ki o goz rengi mi girmesi gerekiyor olaya...
14 Yorumla
Soran+1 yılYa beni güzel falan bulmadın gözlerim dikkat çekiyor diye söyledi ne var o da
Cevap sahibi+1 yılIyi madem her dikkat ceken seye sen soyle guzelsin sen boyle guzelsin gozlerin isik gibi ortaligi aydinlatiyor falan, ondan sonra abaza sapik tacizci dersiniz dimi, sizin de bi dediginizin bi dediginizi tutmuyor gercekten, birakin Allah askina ya...
Soran+1 yılGözümüze iltifat eden abaza değil başka yerlerimize bakın abaza
Cevap sahibi+1 yılTamam ablacim hakli sensin, yerden goge kadar bi tek sen haklisin. Iyi geceler...
+1 yılKocan tepki vermekte haklı haksız olduğu tek konu sen cevap vermeden cevap vermesi adama ki sende konuşsan haddini bildirirdin bence yaptığı kocana ayıp sana da büyük saygısızlık nedemk gozlerin yani kocana çokta yüklenmek yerine böyle durumlarda ne konuşacağınizi ve tutumunuzu konuşun kocanın suçu yok muz cumhuriyeti değil burası
20 Yorumla
+1 yılPatronda hak ediyor dayağı heee hyar oda mesafeli davransın kocanda haklı bi yerde o yüzden kocanada kızma 30 40 bin tl giriyorsa niye çalışırsınız ki başkasının ceremesini çekeceniz sonra böyle pürüzler oluyor işte
22 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü ben 16 yıl mesleğini yapmak için okudum
- +1 yıl
Mesleğide sadece zevk için okumayız dimi hayat geçindirmek için para kazanmak ama ihtiyaç yoksa niye meslek illa yapılsın en azından elinde bi bilezik olarak var mesleğin bu şu demk oluyor ne olusa olsun asla kimseye muhtaç olmazsın istedğin zaman mesleğini yapıp kendini geçindirebilirsin
Kocanı yargılamdn öncede empati yapabilirsin kendimi savunamıcak mıyım ben demişsin o zaman sende kocandan önce davranıp kendini savunacaktın adam sana kocanın yanında iltifat etmiş sende ne var alt tarafı göz demiş
Tersi olsaydı bi kadın kocana gözlerinden dolayı yanında iltifat etse ne tepki verirdin acaba
Ben olsam yapmam öyle deme o anı yaşamadan asla bilemezsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen çok yaşayamazsın bu kafayla, kocanın yanında patron sana ilfitat ediyor ve bunu normal mi karşılıyorsun afedersin ama senin gibiler yarın öbürgün cuckold bile istemeye razı olur gibime geliyor. Adam haklı kıskanması gayet normal ve doğal. Senin yanında bir kadının aynısını kocana dediğini düşün empati kur.
011 Yorumla
Soran+1 yılYa bir şey söyleyeceğim dediğin kelimeyi anlamadım umarım terbiyesiz bir şey değildir öyleyse de inşallah Allah belanı verir son olarak herkesin yaşam tarzı farklı biri kocama iltifat etseydi böyle davranmazdım
- +1 yıl
Ağır konuştu kötü anlamı var hanımefendi
Soran+1 yıl@linkerboy1991 vallahi hakkımı helal etmiyorum umarım kendisi kız çocuğuna da bu cümlelerini söyler yani ne dediğini bilmiyorum ama Allah inşallah belasını versin
- +1 yıl
Abla çok haklısın da sakin ol biraz bu nasıl beddualar. Döner dolaşır seni bulur üzme kendini önemsiz insanlar için
Soran+1 yıl@Esralubunya haksız yere edilen beddua gelir beni bulur kardeşim bu adam bana iftira atıyor terbiyesiz şeyler yazıyor niye beni bulsun
- +1 yıl
Elin oğlu terbiyesiz diye doğmamış masum bi kiz çocuğuna niye beddua adesin haklı mı bu
Soran+1 yıl@Esralubunya Ya yeter Ben de masum bir kız değil miyim yeter ya git başka yerde kas
- +1 yıl
Masum falan değilsin hastasın. Aynı sorunu yaşayıp Bu kadar öfkeleniyorsan neden aynı bedduayı bir hemcinsine ediyorsun. Hem de bir çocuğa.
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılTrolünü git başka yerde yap dediğim şeyler ağır değil bu bir, ikincisi de beddua edilecek cümleler kurmadım genelde senin gibi aldatmaya yönelen tipler oluyor çok gördüğüm için önyargılıyım bu konuda bu bedduaları haketmedim bence ama dönüp dolaşıp sahibine geri geleceği için sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yıl@Fotobokimakinesi öğrenebilmene sevindim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBencede hic hoş değil adamın öyle is görüşmesinde gözlerine iltifat da bulunması... açıkçası biri yaninda var ya da yok fark etmez rahatsiz edici bi durum ve kesinlikle ben olsam öyle diyen birinin yanında çalışmam...
Bu tabi hiç bi yerde calisamazsin anlamına gelmez10 YorumlaAdam haklı tabi ki, sen salak mısın. Adam sana deli gibi aşık kıskanıyor herkesten. Çalışmak zorunda değilsin zahmete girme ben sana bakarım diyor. Belli ki sana tutkulu. Sen ise nankörlük ediyorsun. Bence kocana teşekkür et, adamın değerini bil. Bşr daha da böyle saçma sapan sorular yazma.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa sen ne biçim konuşuyorsun ya midemi bulandırıyorsun sen kime hakaret ediyorsun ya nasıl bir cahillik ya defol git Bir daha benim soruma gelme engel basacağım ya
+1 yılErkeklerin zihniyetini erkekler bizden iyi bildiği için karşındaki kişi kibar bir şekilde iltifat etse bile erkekler bunu asla anlayıp anlayış göstermezler. En azından seven sahiplenen erkekler bu şekilde davranır. Bence hiçbir şey kurduğun yuvanın huzurundan değerli değil ki maddi durumunuz da yerindeymiş 🙂
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı. Bi kadın benim eşime gözleriniz çok güzel dese yolarım o kadını. Adam haklı
31 Yorumla
Soran+1 yılGözler dedi göz ya bu göz çok yeşil dikkat çekiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana biraz parası var diye evlenmişsin gibi geldi. Madem kendi ayakların üzerinde durmak istiyordun önce çalışır sağlam yere basar sonra evlenirdin. Bu saatten sonra karışır. Hele o paranın verdiği ego ile yapar
16 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım sen hasta mısın parası için evlenecek olsam niye çalışayım basit ev hanımları gibi oturup para yerim ayrıca ben zaten çalışıyordum yüksek lisans yaptığım için ara verdim
Cevap sahibi+1 yılDoktor musunuz hasta olduğuma teşhis koydunuz. Yukarıdaki bilgiye göre yorum yaptım. Seçtiğiniz kişi kötü ise ben neden hasta oluyorum bence o hastadır. Kıskançlık psikolojik bir rahatsızlıktır.
Soran+1 yılYukarıda ben sana çalışmak istediğimi söylüyorum yani beynini kullanan bir insan getir 10 yaşındaki çocuğa şu soruyu okuttur şu soruyu okuttur yani o bile anlar burada benim çalışmak istediğimi işime parasını yemek istemediğim 10 yaşında çocuk
Cevap sahibi+1 yılBu gün işimin iş görüşmesine gittim. Eşimde geldi patronla anlaştık. Gözlerim yeşil Patronum iş hayatınızda gözleriniz kadar güzel olsun dedi kocam sanane lan benim karımın gözünün güzelliğinden diye üzerine yürüdü araya geldiler. sen benim yanımda karıma askıntı oluyorsun çalıştırmam senin yanında dedi eve geldik kızım bak ben her ay 30 40 bin TL kazanıyorum çalışma meraklısı olma katil olucam bu pislikler yüzünden başka yerde çalışşan aklım sende kalıcak hep çalıştırmam dedi çok sinirliyim ne yapmalıyım
Şurada çalışmak istediğini belirten bir cümle gösterir misin 😠
Soran+1 yılYok ben vazgeçtim Ben 6 yaşında çocuğu getireceğim Ulan iş görüşmesine Ben halay çekmeye mi gidiyorum kocamla niye tartışıyoruz çalışmak için sen beyinsiz misin 3 sınıfta öğretiyorlar okuduğunu anlamayı
Cevap sahibi+1 yılMillet sana hakaret etmiş aşağıda zoruna gitmiş gelmiş burada aynısını yapıyorsun. Bence sen olmamışsın yeniden oku belki bu sefer düzgün olur. Ne haliniz varsa görün çokta umrumda değil yarın 40 alıyorum diye sokakta baktı diyede döver sizi de döver. Size mutlular yorum yapmayın.
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Patron da dengesizmiş, adam haklı
İlk görüşmeyede kocasının yanında böyle diyen başka zamanda ne demez12 Yorumla
Soran+1 yılYa ben bunu ayarlarım göz Yağmur Gözde ne var ya
+1 yılTroll soru, kaç yaşında kadınsın kocanın ne işi var iş görüşmesinde yanında sonra adamın 40k kazandığıda külliyen yalan, öyle olsa hayatta çalışmazsın
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe bekliyordun ki adam daha kocanın yanında yürümüş sana iyi yapmış kocan. Yapmasa adamlığını sorgulardım ben şahsen
42 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim Adam bana yürümede sadece iltifat etti her erkek size iltifat ettiğin de size yürümüyor Ben bunu artık bir algının ya
Cevap sahibi+1 yılKendini bilen adam evli barklı kadına olur olmaz iltifat etmez ne haddine canım fikirlerini kendine saklasın bi zahmet. Bu kadar saf olmayın bunun medeni olmakla falan hiç alakası yok. Bugün kocamın yanında iltifat eden kimse yokken acaba neler söyler. Sende medenice fikir beyan ediyor diye salağa yatarsın sonra da devamı gelir. Neyse
+1 yılKocana yazık Nedim ki adam dibine kadar haklı birde kızıyorsun göz bebeğin yap bu adamı
23 Yorumla
Soran+1 yılSenin aynı kafada değiliz Ben saldırmak yerine benim karıma iltifat edemezsin Ben bunu yanlış buluyorum deyip çıkan giden bir adam isterdim çünkü bugün ona saldıran yarın bana saldır inanmıyorum ikisi de ben benim iş pozisyonu ve gözüm hakkında Ben sadece söz sahibiyim
- +1 yıl
Bak canım burası Türkiye kendini nerde sanıyorsun böyle adam bulmuşsun hala şikayet ediyorsun
Soran+1 yılSen böyle kaba sabah eriklerden hoşlanıyorsun ama ben hoşlanmıyorum
Bunu demesi bence de yanlış kocanın da sinirli davranması yanlış.
Olabilir karı koca arasında sen ortamı yumuşatmaya çalış kardeşim
Ben olsam calismazdim en iyisi😁00 Yorumla
+1 yıleger daha ilk günden seni rezil ettiyse cicim aylari gectiginde ne yapar acep veya sen birgün hastalirsan? yüzün güzel genc isen vur kicina tekmeyi derin
00 YorumlaPatron alenen asılmış. Sende bunu göremeyecek kadar kör olmamalisin. Bu konuda ısrarcı davranirsan, kocanın aklında soru işaretleri belirmeye başlar. Benden söylemesi.
00 Yorumla
+1 yılSenaryo iyi ama eksikler var biraz daha çalışmalısın
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. Kocan haklı valla. Sen rahat büyümüş olabilirsin ama. Patron olacak adam benim karım olsa ve dese gözünü mor yapar üstüne gözünün rengi kadar güzel olsun derdim 😂
14 Yorumla
Soran+1 yılCümlelerin birbirine girmiş kimin gözünü mor yapıyorsun patronuna anlamadım
Soran+1 yılAnladım da cümlelerin çok girmiş iyi birine yukarıda anlamamıştım
+1 yılSana ayıp etmiş asıl. Ne biçim zihniyet arkadaş ya. Kusura bakma ama insan herkesi kendi gibi görürmüş denir
02 Yorumla
Soran+1 yılYok kendisi kötü niyetli biri asla değildir ama kıskanç
- +1 yıl
Ne dersen de adına. Çok kötü olmuş. Zorlamak ısın bu konuda. Resti çek. Çalışacağım de. Evde ömür mü geöef
Vallahi adam haklı seni işe alacak muptezelin pervasizligi bunu dememesi lazımdı birazda kocana hak her bence
10 Yorumlakocayı değiştir ksfsını değiştir diyecem ilk dediğim daha kolay bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence biraz abartmış seni çok iyi anlıyorum. Ki adam kötü de bir şey dememiş bence.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kocanı rezil etmekten vazgeç reis... Adam haklı ag...
15 Yorumla
Soran+1 yılBen nasıl bir rezillik yapmışım gidip çalışmaktan başka gözlerimi mi çıkarayım yerinden
Soran+1 yılEvet cahil adam ben o zaman 16 yıl neden okudun mesleğimi yapmayacaksan evde oturacak Sami hiç okumasaydım 16 yıl boyunca masraf etmeseydim
- +1 yıl
En azından geri meri zekam var.. Sende o da yok... Ben kariyer yapan evlenemez diye bir şey demedim.. Anlamak istediğin şekilde anlamaya çalışıyorsun, onu da elini yüzüne bulaştırıyorsun vasıfsız yaratık seni... Kocana Allah sabır versin, senin gibi şirret bir kadınla evlenmiş...
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılkocan haklı bence.. kocan güzel kardeşim mı? k bakma.. az bile yapmış...
12 Yorumla
Soran+1 yılYa adam göz dedi göz ne var Gözde ya göz bu
- +1 yıl
göz ile göt aynısında bir harf fark var. aferin kocana.. ... yani patronda kendini ne sanmış .. bendeeleman çalıştuyorum ama iltifat ederken bile fiziksel bir iltifat etmiyorum. ...
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılPatron belki iyi niyetli ama yanlış bir cümle tercihinde bulunmuş. Eşinde bu konuda fazla sitemkar davranmış
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Senin onunla evlenme nedenin ne idi aşk mı işinin iyi olması mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki de aşk
Soran+1 yılKardeşim ben 0 istesem tüm dairelerin üzerime yapar mesele bu değil ben 16 yıl boyunca mesleğim yapmak için okudum
+1 yılAldığı paranın yarısını sana versin altına araba cekşin gez dur veya git kendi işini kur
01 Yorumla
Soran+1 yılAldığı paranın çoğunu bana veriyor zaten ayrıca bana arabada aldın ve istediğim zaman geziyorum da ama bir meslek okudum ya ben hani o yapmam lazım
+1 yılPatron eşinide seninle iş görüşmesine almışsa aptalmış demek ki.
06 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun sağ ol çok iyi moral veriyorsun
- +1 yıl
Senin velinle iş görüşmesine gitmende çok tuhaf
Soran+1 yılYa Ben gel dedim onun anladığı bir sektör diye
- +1 yıl
Eşinin durumunu biliyorsun ve anladığı sektörde o değil sen çalışacaksın. Hata senin
Soran+1 yılYa sus tamam artık birilerini suçlanınca geri mi geliyor çözüm bul şimdi
- +1 yıl
Çözüm: Tecrübe edindin ve sonraki iş görüşmelerine velisiz gideceksin.
- Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı.
+1 yılGözlerimin yeşil olduğunu nasıl söylerim nasıl dikkat çekerim adlı saçma soru
10 Yorumla Esin haklı bnce ilk baştan öle diyorsa isin sonu kötü bitebilir
10 YorumlaBir tatsızlık gibi görünse de bence wevinmelisin. Seni kıskanıp koruması güzel bir şey.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan çok haklı sen canımsın. Ben olsam skerm onu orda adam eşini koruyor kıskanır eş de asalak olunca işe yaramıyor tabi. Ses etmeseydi 1-2 haftaya adam altına alırdı seni bu işler böyle başlıyor direk gel metrsim ol demez zaten.
10 Yorumla
+1 yılBu kafayı yaşmak için neler kullanıyorsunuz ya cfscsfs
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle kocan haklı eğer kocan o tepkiyi vermeseydi sevgisinden şüphe etmen gerekirdi sen sevineceğine oturup kızıyorsun hem kocan gayet güzel demiş otur evinde istediğini yap
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk musun sen birlikte iş görüşmesine gidilirde iş verenle bire bir diyalog kısmında eşinin ne işi var. 30-40 bin eminim eşin alıyordur
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılApla iyi misin Domestosla fazla mı iş yaptın bugün 😬
213 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle iğrenç üslubun midemi bulandırıyor o da eğitiminden dolayı ayrıca Domestos kullanmıyorum ve temizliği ben yapmıyorum evimize gelen temizlikçi yapıyor
Cevap sahibi+1 yılYok yok sen Domestosu fazla kaçırmışsın beyine oksijen yerine Domestos kaçmış hahahhhhh
Cevap sahibi+1 yılHani benim üslubum iğrençti seninki ne şimdi tutarsizsin çok çok çok terbiyesizsin seni tiye aldım çünkü inandırıcı değilsin insanlıktan nasibini almamışsın herkese çirkefce saldırmışsın Domestosu fazla kaçıran aplaa hahhhah
Soran+1 yılhalt die Klappe du Schlampe🖕
Cevap sahibi+1 yılSenin çok vaktin var belli evli kadın bu saatte bize laf yetiştirmeye çalışıyor ingilizce yazarak kendini bişey olma çabaları hirtsin Domestoscu apla hahhh
Soran+1 yılEkran görüntüsü aldım bunu bizim kız grubuna atacağım Beni kimse bu kadar güldüremem işte sana bayıldım şu an 😅😅
Cevap sahibi+1 yılHahahh gül gül sen varya çok boşsun eminim arkadaşlarında senin kadar boş
Soran+1 yılArkadaşlarımla ben hepimiz çok iyi eğitim görmüşüz hepimiz üniversite mezunu yüz sen nesin ev kızı o küçük menşş 😘🖕
Cevap sahibi+1 yılTamam cahilim yabancı dilim yok yabancı dilim yok diye sana laf yetiştiremem anlamına gelmez ama cidden yoruldum valla istediğin kadar yaz belki cvp vermeye bilirim
Cevap sahibi+1 yılBence travestisin üni mezunu değil
Soran+1 yılAhahahah ne biliyosun travesti olduğumu ananı mı siktimm 😅
Cevap sahibi+1 yılHani Bizim üslubumuz bozuktu seninki ne anamiza küfür ediyosun üni mezunusu manyak ya gece gece
Soran+1 yılHat Ihre Mutter schon immer einen Bastard zur Welt gebracht? 😅
+1 yıl30 40 bin tl kazanan kocan var daha çalışma peşindesin :d
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılAyda 30_40 bin kazanan Esin var ve sen hala çalışmaktadır mı istiyorsun sen bi psikolojik tedavi al
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sen adama is vermişsin patrona yani. Sende is yok. O kocana soyle senden hemen kurtulsum. 👍🏻
00 YorumlaEsin hakli ozman ayril kocandan bildigin kardeşim patron
00 Yorumla
+1 yılMaddi sorunlar olmasın gerisi hallolur para yüzünden hayatım geleceğim bitti belkide ölcem
00 YorumlaAdam askinti olmamış bizim erkekler kıskanç. İltifat edebilir ne olmuş
00 Yorumla
+1 yılSigortanı eşin yatırsın, maşa bağlasın seni çalışma sen de.
Ne iş yapıyor ki?00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kocan o adama tepkisi konusunda haklı. İş hayatı böyle karaktersizlerle dolu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Valla dışarda böyle adamlar varken kocana hak veriyorum. bir sorum var
dürüst olursan sevinirim: kocan dışında arzuladığın kişiler var mı00 Yorumla
+1 yılPatron çok densizlik etmiş. Yeni işiniz hayırlı olsun diyebilirdi. Kocanız da aşırı fevri davranmış. Evli bir kadınla daha resmi olabilirdi. Bir daha iş görüşmesine yalnız gidin.
00 Yorumla- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem