AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
zaten nisanlisin simdiden arada kaldiysan at nisani gitsin ömur gececek oyuncak degilki bu.
Ya tabii ki de değil ama ben hiç aşık olmam sanıyordum diyorum ya eğer para avcısı olsam bir sürü iş adamı tanıdım hepsi de bana çok beğeniyorlar da çünkü güzelim ama asla bir kere bile dönüp bakmadım ama o çok farklı beni dinliyor ya
iste aranizda bi uyumu yakalamissin çekmiş seni, bence ninsanlini da sevmiyorsun. Sevmedigin biriyle evlenme.
Nişanlını terketmek isim çünkü nişanlın gerçekten daha iyi yürekli insanlara layık
Nişanlıma nereden tanıyorsun nasıl biri olduğunu ne biliyorsun belki de ben Allah'a dua ettim benim için hayırlısını ver o yüzden nişanlımdan beni soğuttu ne biliyosun
Ahahahhahaha Allah'ın işi gücü yok sana kocamı yollayacak
Allah'ın işi gücü olduğu çok belli eğer bir boş an olsaydı sana beyin vermeyi tercih ederdi
Allah sana beyni yanlış tarafından vermiş haberin olsun
At engel at. En azindan biryerlerde yorumunu falan gormem. Ama sen gercekten rezilsin. Cok aşağılasın. Senin yerine ben utandım senden. Yazık, srnin gibiler yüzünden bütün kızları senin gibi zannediyolar.
Paranın gücü. Bu hikayenin adı bu olmalı. Gerisini şuraya bırakacağım ünlem işaretine anlativerin. !
Allah nişanlına sabır, sana da akıl fikir versin...
Allah razı olsun
E tabii ki terket. Hiç durma. Geç kalırsın. Bir an önce iş adamına kaç. Hemen.
O adamla git takıl 1 yıl sonra onun kapısına dönersin
Evden bakkala çıkamayan asosyal şişman hastalıkli mastürbasyon KS kežbaninin hayali dünyası
O adami sana birakirlar mi kizzzz
Coktannn kaptilar onu
sen burda soru sor 🤣🤣🤣🤣
devam et kim senle evlenirse o kazanır parasız bişey olmaz o da var
Kafanda bitirmişsin daha fazla zorlamanın alemi yok uygun bir dille nişanlından ayrıl.
Gelen gideni aratır derler ne dersek diyelim mantığınla hareket ediceksin...
Evet terk et senden kurtulsun adam evlenip yakmasın kendini.
Saçmalamaaa. Karması var bak sonra o da seni daha güzelini bulduğunda terkeder
En yakın zamanda nişanı at bence zaten sevmiyorsun nişanlını ve o adama gelince o adamıda sevmiyorsun parasına boyuna posuna aşık olmuşsun 🤦♀️
Nişanlımı sevmiyorsan ayrıl.. iş adamı ikinci aşama... onun için onu terkedersen bir sorun olursa tekrar onamı dönersin... ve bu durumu bu iş adamı öğrenirse nişanlı olduğunu gizlediğini yani sana tavri ne olur.. Çok. hizli bor karar sanki
Başkasına aşık oldum seninle yapamıyorum de ayrıl ben nişanlın adına üzüldüm sadece
Para insani cezbediyor ama biyere kafar sonra gercek saygiyi sevgiyi huzuru ister insan kafa dengi olacak deger verecek bunlar onemli şeyler para bunlarin yerini doldurmaz
Kardeşim nişanlımı beni dinlemediğini söylemişim sen hala Sevgi diyorsun saygı diyorsun onda da eksik sıkıntı yapma
E bize niye soruyon o zaman zaten kendin soyleyip kendin cevaplamissin adami da aldatıyorsun hala napman gerektiginimi ogrenmek istiyorsun cidden🤣
Aldatma yok aldatma diye bir şey
Daha nolsun aldatma illa cinsel iliskiyle olmuyor adamla hayallerini konusacak kadar ileri gitmissin adam seni ailesiyle bile tanistirmak istemis ve sen nisanli oldugunu gizliyorsun bu aldatma degil de ne gonlunu aldatiyorsun bence direk ayril nisanlindan
Git evlen sanki sana bakacak hıyara bak o adam senin gibi bin tanesini bulur sana mı kaldı
Ben çok iyi bir pozisyonda çalışan ve televizyon kanallarında çıkan birisiyim yalnız. Ve iyi bir diksiyona sahibim çok iyi teklif alan bir spiker im yıllarca TGRT de spor spikerliği yaptım ismimi vermeyeceğim sen o yüzden benim gibi bir insanı diğer basitler ile karıştırma
aldatacaksan hiç evlenme nişanlınla baştan niyetin buysa yapma zaten söyle ayrıl o zaman adama git bakalım seni alacak mı o adam
Kimseyi aldatma niyetim yok Ben bugüne kadar kimseye aldatmadım ayrıca kimsenin beni almasını istemiyorum çünkü ben bir mal değilim bir insanım ve duygularım ne istiyorsa onu yaparım
o zaman niye nişanlandın niye başkasına ilgi duyuyorsun ne iş
İşte ne yazık ki kariyerini beslerken karakterini aç bırakmışsn. Diksiyonun düzgün olabilir, iyi bir kariyer ve iyi bir maaşa sahip olabilirsin ancak görüyorum ki; egolarını hepsinin üstünde tutmuşsun. Yok o otobüse binerken, öbürü spor arabaya biniyor falan. Bu nasıl bir zihniyettir, nasıl çağdışı bir tavırdır ya. Sen onu terk ettikten sonra öbürünün seni mutlu edeceğini zannediyor musun gerçekten? Ah diye bir şey vardır, hak diye bir şey vardır da kime ne anlatıyorum? Allah rızası için terk et ya, zaten onu hak etmediğinden o kadar eminim ki...
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim; diksiyonum düzgün demişsin ya hah, onu boşver işte. Senin üslubun zehirli bir kere, diksiyon mu kurtaracak seni? Neymiş efendim, benim işim şöyle, benim işim böyle, beni basit insanlarla karıştırma falan. Hadi oradan be.
Para uğruna nişanlısını terk etmeyi düşünen zamazingo, gelmiş burda basitlikten bahsediyor. Senden âlâ basit insan mı var ya? Para ile satın alınabileceğini avaz avaz haykırmişsin. Vicdan yoksunu...
@Esracığımnbr 👏👏 yardır bacım buna ne desek az gelir
@Esracığımnbr bu kadar uzun bir yazıyı seni önemseyip okumadım ama sen beni önemseyip yazabilirsin hoşuma gitti 🖕
gizli olan bacım sen baştan niyetini belli etmişsin adamın eksikliğini yüzüne vurup duracaksan hiç evlenme adama zindan etme hayatı git yarın ayrıl hatta. O adama veya başkasına git kurtar o adamı kendinden
Okuduğundan o kadar eminim ki😃 Yoksa nerden bileceksin, zoruna gidebilecek şeyler yazdığımı? İyi şeyler yazmış olsam iki büklüm olacaktın da sen para karşısında dört köşe olmaya daha çok alışıksndr 😃 senin gibi terbiyesizlesip o el hareketini yapmayacağım. Benden gelse gelse şu gelir sana; 💲💲💲 bir bundan anlıyorsun çünkü.
Oka
gizli olan bacım adamın başını yakacaksan ayrıl ya efendi ol ya da ayrıl
Hat Ihre Mutter schon immer einen Bastard zur Welt gebracht? ☺️
sənsən
auch gute Nacht
P'çin suçu yok ancak o'usp'unun günahı çok. Sen de en iyi örneğsin. En ufak sıkışmanda anne gibi kutsal bir varlık üzerinden savunmaya geçecek kadar aciz olman da cabası... 😢
Estoy detrás de lo que dije
Dürüst bir davranış olmaz. O yakışıklı iş adamı bir süre sonra seni aldatabilir. Nişanlıni çok ararsın.
Is adami ziket atar haberin olsun ve sen zikildiginle kalırsın hic bisey yapamassin o seninle evlenmez kendisi gibi zengin ile evlenir cik hayal dunyasindan
Ben bugüne kadar kimsenin benim elime tutmasına bile izin vermedim bu bir ikincisi de ben insanları çok iyi tartıyorum
Tarsmtsan nlcak adam zikyikten sonra tanimaz bile akıllı ol nisanlina siki sarıl sonra pisman olursun
Terbiyeli konuş Seni mahkemelik ederim
Olacak olanları söyledim bende bir yöneticiyim bu arada üst düzey bol şans
Defol
Sen defol pislik
Sizin gibilerden biktik ya bi bitmediniz. tam emin degildin de ne demeye nisanlandin be hicmi Allah korkunuz yok
Şükür Allah korkun var ama
ne diyosun?
Sen zaten kararını vermişsin burdan kim ne derse desin ayni şey olacak 👍
Burada senin ne istediğin önemli, kalbinin sesimi, mantığın mı?
kim bilir kaçıncı ailemle tanıştırmak istiyorum dediği kişisin. kapılıp gidiyorsunuz öyleee
Sen gömmüşsün nişanlını zaten... yani pek fikir sorar gibi bi halim yok ki
Aşık değilsen nişanlını köşeye çek konuş ve ayrıl. Aklına başka biri gelebiliyorsa zaten o ilşkiden hayır gelmez ama en azından saygını koru ve ayrıl. İkiniz içinde hayırlısı bu gibi
Senin gibi yaratıklar yüzünden insanlar sevmeyi unuttu yüzsüz seni. Allahından bul inşallah nişanlından ayrılda çocuk kurtulsun senden terbiyesiz.
Şöyle bir şey var ama eğer kullanıp atılma düşüncesi falan olsa neden ailesi iel tanıştırmak istesin ki
Nişanlıni sevmiyorsan duyguların belli bile değilse uzatmanın anlamı hiç yok ikinize de yazık olur
Nişanlina bunu daniş sonra o adamla ilgilenebilirsin ama onu aldatırsan elbet birgün öğrenir sonu iyi olmaz
abla niye nişanlandın o zaman ya, valla işlerin rast gitmez
Nişanlandım bilmiyorum
İş adamını bilmem ama iş kadını için terkekt ne varsa kadın dayanışması da var knk
Aklını kullan yapıştır gitsin :)
Hoş bir karaktere sahip değilsin ayrıl nişanlından çocuğun yüzüğünü de geri ver heba olmasın sende
Kalbin ne diyor önemli olan o geçici heveslerin peşinden gitme
Sana yazıklar olsun, sen yarın oteli vatandaşı bsaka birinin degışik kriterleri İcin satarsın
Nişanlına üzüldüm. Zaten ilişki kafanızda bitmiş, ayrılın.
Sen zaten nisanlin yok gibi davranmissin ve karar vermissin
Nişanlı olman seni baglamasin aldatma onayliyor değilim ama ileride mutsuz olma olasiligin varsa da nereden dönsen kâr dır gibi geliyor. Boy pos maddi de etkilememeli sen nerede mutlusun ona bak
Aklın o adamdaysa elbet nişanlından ayrıl. Sevmiyorsan sevmiyorsundur uzatmaya gerek yok
seks arkadaşı olursun sadece.
24 yaşındayım nişanlım dahil hiçbir erkek elimi bile tutmadı sen sıkıntı etme bizde yanlış olmaz
:)) parayı veren düdüğü öttürür bro
Bende var 14 bin lira maaş para çok iyi arabaya biniyorum para beni etkilemez
1- kıyaslama yapıyorsun ve bu kibirdir.
2- madem gözün birkez kaymış ayrıl da adama yazık olmasın.
3- allah gönlüne göre versn.
elini kimse tutmadığı için yanlış şey yaşamamış oluyorsun? ama nişanlıyken başkasına bakmak normal? bu yanlış değil? keşke sevişseydin ama gidip nişanlıyken gözün başkasında olmasaydı. asıl değerini böyle yitirdin😐
Karakter konusunda yoksunsunuz galiba.
harun abilik sezdim sanki.
Kime gidersen git diğerinde aklın kalacak
Trolünüz yetti artık komik misin ya
Geleceğini sağlam yerde kur derim ona göre
Kafanda bitmiş ilişkiyi daha fazla uzatma 😂
sen Kadının vücut bulmuş halisin diyeceklerim bu kadar... Difficult yov...
Karaktersizsen edebilirsin
Dikkat et kullandırma kendi diyim sen anla
Ne yapıyorsan yap yani biz nişanlının tarafındayız
Dikkat et bence ava giderken avlanma 🙂
İnşallah nisanlin sana cakmistir ne kasar birisin
Kızın eline nişanlısı dahil erkek eli değmemiş.
Kasarlik el degmekle alakalı değil ruhani bir durum baksana nisanlanmis ama hala gözü dışarda bence ayrılsın Nisan da atsın çünkü bunun gozunyukseklerde sülalesini satar çıkarı için evlilikte de aldatir
Ya çok saçma konuşuyorsunuz başkasına aşık olamaz mı evde değiller sonuçta
Ya aşık olmak aldatma özgürlüğü sunmaz aşk diyede bişey yok ayrılsın nişanlısından ne isterse yapsin
Kadın zaten sadece hoşlanmış ve bize soruyor ayrılıp ayrılmaması gerektiğini insanlara küfür ederek sadece cehaletiniz belli edersiniz ki zaten belli siniz
Ben küfür etmedim kişilik analizini yaptım durum analizi bu ayrılsın hoslandiysa
Kaşar ne demek?
Kaşar durum tespiti kinayeli bir sözcük birçok manada kullanılabilir ama küfür degildir
Sen şu başlığı yazmissin yaa terket zaten
Umarım ciddi değilsindir bu yazdıklarında
Bu düşünceye sahip biriysen ayrıl zaten
Aşık olduğun şey para galiba
Madem öyle niye nişanlandın
buna inanan var mı ya eskidi ksde bu hikayeler
Oka