Aşk İlişkileri Kalbinize göre kişi bulabiliyormusunuz? hande_77 Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Eskiden hersey çok güzeldi şimdiDeğil ilişkiler bile kısa sürüyor 🥲 Kalbinize göre kişi bulabiliyormusunuz? Cevapla İlişki Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MRisTT Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 92% +1 yıl Kalbe göre bulsan huya göre bulamiyorsun, ya da tam tersi 0 0 Yorumla
MütefekkirSeyyah_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 77% +1 yıl Bulsaydım kimliğimde "Evli" yazardı..#Vesselam 0 0 Yorumla
korkuluk48 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eskide bukadar boktu fakat kimse konusmuyordu. Yakalanma oranlari dusuktu 0 0 Yorumla
Nammellesss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Kalbime göre bulmayayım dmxnmx kalbim çokta iii değil 0 0 Yorumla
TheExodia Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl kısa saclı uzun boylu gozluklu cilli kızlar sanırım sadece ıskandınav ulkelerınde bulamıyorum amunyummmm 0 0 Yorumla
Secretservice_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Arayışta değilim ki. Olursa olur kafasındayım 😅 0 0 Yorumla
Gkey991 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 882 cevap paylaştı. Aynı şeyleri düşünüyorum bulunmuyor 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bulamıyore 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Buluyorum ama kösa sürüyor 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Bulamıyorm 2 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. Bulamadim 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hiç bulamadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kalbe göre bulsan huya göre bulamiyorsun, ya da tam tersi
Bulsaydım kimliğimde "Evli" yazardı..
#Vesselam
Eskide bukadar boktu fakat kimse konusmuyordu. Yakalanma oranlari dusuktu
Kalbime göre bulmayayım dmxnmx kalbim çokta iii değil
kısa saclı uzun boylu gozluklu cilli kızlar sanırım sadece ıskandınav ulkelerınde bulamıyorum amunyummmm
aramiyorum. kendimle mutluyum
Arayışta değilim ki. Olursa olur kafasındayım 😅
Yok bulmak istemiyorum.
Aynı şeyleri düşünüyorum bulunmuyor
Yok yalnızlık taht kurdu kalbimizde
Bulamıyore
Evet buldum bulabiliyorum
Buluyorum ama kösa sürüyor
Bulamıyorm
Hayır , sebepsizce gidiyorlar yazmıyorlar
Bulamadim
ilişkiler artık kalp işi değil bel altı 🤷♂️