AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Sınıra gelmişsiniz. Bunun ülkeyle alakası yok, kadın fizyolojisiyle alakası var. Dünyanın her yerinde kadın fizyolojisi birbirine benzer. Erkek olsan 40'da evlenir rahat rahat çocuk yaparsın. Ama kadınlar analarından doğdukları her ay, içerden yiyorlar. Her ay yaratılışında mevcut yumurta rezervi eriyor. Erkekler, spermi 3 günde üretip atıyorlar. Dediğim gibi kadın fizyolojisi ile alakalı.
Hadi abicim Afganistan’a falan git sen
Sen kimsin ki bana yer beğeniyorsun! Sen de... git.
Ben burada bilimsel bir gerçeği yazdım, o bana yer gösteriyor. Sen benim yazdıklarımı bilimsel olarak çürütebiliyor musun? Ben bunları doktorlardan duydum. İşinize gelmeyince hakaretvari konuşuyorsunuz...
Hyr canım geç kalmadın sadece bızım Türkler böyle işte 20 yaşı geçiyosun göruçu geliyor hemen kapıya, ve 25 geçtikten sonra evlenmesen evde kaldın gibi bir süru saçma sapan şeyler söyluyorlar aldırma nasibin nerden geleçeyi belli olmaz kafana takma sen Allahdan iste sana bunları söyleyebilirim afferim kız bu arada okumusunn tebrikler
Kim diyor onu ya , bu ülke de kim üniberisteden mezun olur olmaz iş buluyorda biraz birikim yapabiliyor evlilik bedava olan bir şey değil ki , ayrica yasin gayet genc 35 40 yas arasi olsa anlarım 🤔
Toplumun ne dediğini bırak boşver. Her insan hayatını kendi saatine göre yaşar. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman evlenirsin.
ayrıca evlenmek marifet değil, onu sürdürebilmek marifet.
Ne alaka , evlilik yasimi varmis. Cok sacma gelior bana ozaman 40 50 60 yasinda evlenenleri napalim. Turkiyede bu boyle galiba yurtdisinda hic boyle sorun duymadim
sen milletin lafına baksaydin muhendiste olamazdin evliligin yasi olmaz bak keyfine gayette gencsin daha ne oldu bu
Kuzum zaten okulu bitirene kadar 25 oluyorsun. Benim çevremde daha evlenen yok mesela.
Eskiler hep 17 18de evlendigi icin bize yasiniz gecti diyorlar ama hayat sartlari evlenme yasini da ileriye atti biz ne yapalim
Anlamıyorum sırf bu soru için gelip bu uygulamayi kullanıyorsun anlamıyorum bir mühendisin bu uygulamada ne işin var isnmi yok boş vakit mi
Sana mı sorcak canım
Sana mı sorsun
Yorumu yapan sensin. Ne işin varmış burdaymış ister boş vakti olsun isterse molasında yazsın, Ne seni ne beni ne ilgilendirir. Dar fikirli seni
Sanane sen niye rahatsi, oluyorsun
Kes.
Ben 25 de evlendim de ne oldu sanki, bekarligin kiymetini bil, evlilik tamamen sans isi, guzel birsey gibi anlatilgina bakma sakin.
Gec kalmissin gercekten cevrendeki boyle konusan insanlara baski yapmalarina ya da bu konulara karisma isteklerine engel olmamaya gec kalmissin kadin ben gibi bende otuzumda ogrendim onlara dur demeyi hayatin benim oldugunu hatirlatmayi
Bu arada boyle bi kadinsin bu golgede kalmak niye ger gogsunu kadin cik konus
Benim kuzen 30-32 gibi evlendi eşi de o yaşlarda çok mutlu gözükğyolar
Biz erken evlendik sanki ne oldu. Hic degilse meslegin var bizde oda yok. Evliligin yaşi yoktur nasip kismet. Gec olsun gerekirse ama temiz olsun.
Millete bakarsan yandın. Önemli olan evlenmek değil evlenmeye değer biriyle olmak.
Takılma bence. Keyfîne bak herkes konuşur. Eğer en yakınların bile arkandan konuşuyorsa artık onlar da herkes olmuştur.
önemli olan yaş değil krndini hazır hissetme karsında ki insana inanman gerçekten onu tanıman. bu kısmet şans işidir. oyüzden yaşa inanmıyorum asla..
İnsanlar konuşur 23 ye evlensende konuşur 28 de evlensende 32 de evlensende insanları boşver sen hayatına bak keyif al zevk al mutlu ol gül
Yaşım 25 bulamıyorum evet insan ihtiyaç duyuyor hele aşk adamı iseniz kendiniz 35 yaşındaki hissedersiniz geç kalmış gibi. d
Geç kalmadın ama vakitte doluyor annelik için yoksa 35 yaşında evlen kimse geç diyemez. Sadece çocuk işleri sorun olur
Yav evlenmesen nolacak ben onu merak ediyorum. Bu kıskanç kız kurularını niye dinliyorsun o da meçhul
meslektaşım ya hayat yaşamaya değer ve geç değildir ne evlilik ne iş ne meslek yeter ki sağlıklı ol sana da sıra gelecektir:D
Geç kalmadın şu evde kaldım mantığını Burak
.. evlilik bir imza önemli olan ömürlük kişiyi imza attırmak en zoru ne
tabi geç kalınmış bir durum çünkü eş bulacaksın onunla olup olmaması vs öyle gidecek ama bu tabi ki de nasip kısmet işi kadınlar 35 yaşında doğurganlık özelliğini kaybediyor
Hem mühendissin, eğitimlisin hem de nasıl bu kadar sığ düşünebiliyorsun hayret.🤔
Helal olsun kızım sana. Hiç geç değil. Bak kendi yoluna.
30 a -35 e kadar yolu var ama ondan sonra biraz geç bana göre
Ya ben 19 20 yaşındayım hem nefis anlamında hemde sevgi anlamında cok ihtiyaçların var. Sizin o yaşta işiniz çok zor insan kendini frenlemek zorunda kalıyor bir zamandan sonra. Allah yardimciniz olsun
Bende muhendisim banada diyorlsr bosver onlar okumamis kariyer yapmamis koca parasi yiyen zavallilar
Sen topluma bakma, toplum sana baksın, hiçbirşey için geç değil…
28 geç değil , Türkiye doğurmaktan kadınlar bisey üretmiyor güney kore gibi çalışkan üretici ülkelere bakın kadın erkek çalıştikları için çocuk yapan yok insanları evliliğe çocuk yapmaya teşvik ediyirlar bizim ülke çalışmıyor bi yamdan bide evlenip tavşan gibi 2 tane 3 tane yapıp fakirliği ortak ediyorlar çocukları , Geç felan değil... Herkesin hayatında illa bir erkek bir kadın olmak zorunda da değil...
Bende 25 yaşındayim evlenmedim.
Yalniz değilsin kanks
Yaşım 25 ne işim oldu ne de sevgilim. Sağlık sorunlarım yüzünden kurduğum hayaller olmadı😭Hapşîrmalar burun akıntılarım durmuyor. Alerjik rinitim var. Akşam ağlıyorum diyorum allahım nasıl sabah olcak. Uyanıyorum başlıyorum hapşırmaya hayatım hep böyle geçti 14 yıl boyunca. Ne iş olur artık ne de evlilik
Benimle evlenir misin tek taşımı kendim aldım takacak parmak arıyorum 😂😂😂
Bence geç kaldığın bir şey yok hayattan keyif alıyorsan gerisi önemli değil.
Aynen ya hiç evlenmemeye karar verenler var boş verin gitsin
@Eylül2056 Yani dünya evleneceğim, anne baba olacağım diyenlerle dolu daha sorumluluktan, sevgiden, sevdiğinden bile emin olamayıp evlenenlerle dolu. Kesinlikle hiç evlenmeyeceğim demek de yanlış ama öyle kasmaya da gerek yok. Eşlik etmek isteyen eşlik etmeyi bilen muhakkak denk gelir. Hayatını geçireceğin insanı bulmak bir imzadan çok daha fazlası o yüzden boş ver gitsin evlenmek şart değil :]
Aynı kafadayız 🤝
Başkalarına göre değil, kendine göre yaşa hayatını...
Geç olması önemli değil hakkında hayırlı olması önemli yoksa büyük sıkıntı
Yanlış kişiyle evlilik kuracağına hep bekar kal daha iyi.
Kim karar veriyor bunlara ya? Millet uzaya cikiyor biz hala cahil dirdiri cekiyoruz
Milletin ağzı torba değil ki büzesin diye güzel bir laf var boş ver sen milleti
30 ve üzeri evlenenler var. Ne güzel kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin.
30 a da az kalmis ama yani biraz gec kalmissin evet
Evlenen de oluyor bekleyenler de Oluyor. Bu işler Nasip işleri leydi Förs
Köylülerde 25 evde kalma yaşı oluyor, onlar zaten ilkokuldan sonra okumuyor.
Ya o geç kalmış diyenleri bana yollasana akıllarına bir şey sokucam onların
Bana da öyle diyorlar ama mutluyum yahu vur patlasın çal oynasın 😁
Sen evde kalmamışsın kariyer yapmaya yönelmişsin... Evde kalmış olman için 35 yaşında filan olman lazım...
Demek ki kısmet değilmiş boş ver dert etme kendine senin de anlına kaderine birileri yazılmıştır elbet
Cok takma milleti banada sürekli evlen diye baski yapıyorlar ama ben evlenmiyorum
Bende evde kalacam türkiye de mühendis olmak okumak zor hele iyi maaş alacak bir kurumda değilsen o daha da zor
Sen gönlünün efendisini bul yaşın bi önemi yok. Allah büyük elbet bir gün istediğin le evleneceksin ne demişler aşkın yaşı yoktur HAKSIZMIYIM
durumumuz nerdeyse aynı yas aynı bende muhndısım benı yazmıssn sankı :)
Hiç bir zaman kadın ve erkek için "şu evlilik yaşı daha uygun" diyenleri anlayamadım. Ne alaka. Şimdi benim aşık olduğum adam karşıma 35 yaşında çıkacaksa ve ben o zaman evleneceksem geçmi kalmış oluyorum yani? Tanrım🤦🏻♀️
Haklısın
Bende evlenmedim 30 oldum ama erkekler daha şanslı biz bu yaşlarda da bulabiliriz genç kısmet sizinki zorlaşıyor
Doğru, evlenmek için kadın ya da erkek "bulunan" devirde yaşıyoruz. O yüzden evliliğin ilk ayları geçtikten sonra sıkıcı oluyor her şey. Ve tüm bahaneni doğan suçsuz çocuklarda arıyorlar
Aman salla sevgilin varsa asiksan uzatma ama nasip kısmet bu işler
Ne yaparsan yap herkes sürekli konuşucak o yüzden sen kendi isteklerini yap. Hayallerini gerçekleştir. evlenmek istiyorsan evlen. Gezmek , çalışmak istiyorsan yap. Ne yaparsan yap konuşanlar olucak onları dinleme.
35 yaşındayım..
hala geç kaldığımı düşünmüyorum..
Normal bence acele etme. Konuyla alakası yok ama sence benim tipim çok mu kötü profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin objektif bir şekilde alıngan değilim eleştiriye açığım 24 yaşıma giricem
Bende 36 yaşında mühendisim geç mi kaldık bittik mi yani bu kadar mıydı 😂😂
Ahahah kardeşim 27 yasında 36 yasında biriyle evleniyor bir aya kadar sevgi önemli bu işlerde yaaaa kimseye bakmıcan
Aynen öyle bu işlerin yaşı olmuyor
25 yaşında evlenenlere madalya mı veriyorlar. bu ülke de evlilikler bu yüzden mutsuz. yetişme çabası. cahil geldik cahil gidicez :( bi de evlililk zornlu değil. mutsuz evlilk yapmak mantklı mı yani
o olumsuz oy veren insan müsveddesi cevap verse keşke. olumsuz ne demişm acaba.
Yok evlenmenin yaşı olmaz doğru insanı buldunmu evlenirsin geçin artık şu saçma dusuncelerinizi
Hayat senin hayatin ister evlen ister evlenme bana kalirsa 22 25 arasi ideal ya