Bastığı yeri titrenen erkek alfa mıdır bilemem. 😄 Kendini geliştirme çabasında olan, ayakları yere basan, çözüm odaklı düşünen, mücadeleci, boş olmayan ve boş yapmayan ve bir ağırlığı olan birine alfa diyebilirim. Eğlenilir de, evlenilir de 💁🏼♀️
@Cielos Alda erkek sevmiyorum dedim diye tetiklenen kırılgan erkek egosu, hadi abicim lütfen git testesteron kokan arkadaşlarının yanında kızlar şöyle böyle diye salla hadi canım
@Doktorkedii Hayır yazmıyim diyorum zorluyorsunuz iki tane abaza size yazıyor diye kendinizi nimetten sanıyorsunuz ne bu havalar gerçekten normal bir adam sana yazıyor mu diye merak ediyorum 🙁
Mesela sen değilsin ki seni tanımıyorum bile ama çok karşıma gelir oldu yani artık bütün kızların cinsiyetçi olduğunu düşünmeye başladım gerçekten rahatsız edici.
Selam. Ben aşık oldum kişiye açılmak istiyorum ama bı türlü açilamiyorum çünkü açıldım vakit bidaha benimle görüşmek istemez diye korkuyorum ne yapmam gerek onu kaybetmek istemiyorum ayrıca aşık oldum kişi yakınım teşekkürler
Bir alfa soyunu devam ettirmek isteyebilir ya da bildiklerini aktarmak için mükemmel bir çocuk yetiştirebilir. İnançlı da olabilir ve inancı için bile çocuk sahibi olabilir.