Alfa erkek nedir?

herkes umursamayan erkek alfadır diyor. ama bence alfa erkek eril enerjiye sahiptir. kararlıdır. ne istediğini bilir. sağı solu bellidir. amaçları için çabalar ve onu ileriye taşır. kimseye boyun eğmez ama istediğini alır. sevdiğini neden sevdiği, sevmediğini neden sevmediği bellidir. cesurdur. mütevazidir ama coooldur. ben ben diye bağırmaz ama ortama girince eril enerjisi farkedilir. başınız sıkışırsa onu ararsınız. cözüm üretir. kalbine girerseniz acaba ben neyiyim demezsiniz tereddüt yaşatmaz ikileme sokmaz. bir gün iyi ertesi gün kötü olmaz. dengelidir. prensiplidir. sıkıştırmaz korkutmaz hatta sesini bile yükseltmez ama korkarsınız. şiddet uygula ihtimalinden değil onu kaybetmekten korkarsınız.

Güncellemeler
1 yıl
EKLEME:işi yürüsün diye bile yalakalık yapmaz. insanları rütbelerine göre değil karakterlerine göre değerlendirir. kaliteli adamlarla çevresi vardır, ama çok kişi yoktur etrafında. kardeş gibi sevdiği bir iki adam vardır. yenilip içilen devrilip dökülenin hesabını yapmaz. kadınına da naziktir ama onun da köpeği değildir. herkese göre şekil almaz kendi doğrularına göre davranır. rahatlatır germez, onu görünce uçuş uçuş çoşar içiniz. ev gibidir. yuva gibidir.
Alfa erkek nedir?