Hangisi hakli ben anlamadım su an

Yani yüzü güzel olsun isterim, olmasa da tatlı olsun, bakımlı olsun. Ancak arada sevgi varsa ne olursa olsun güzel geliyor, bunlar ilk bakışta dikkat çeken şeyler sadece. Herkesin kusuru var, anlaşmak önemli. Nedense ben yakışıklı erkeklerle anlaşamıyorum
Kizlarin hepsi 1.80 istiyor ama
Değil de cogunkiz öyle dusunuyor vallahi, bayagi boya takık kizlar, düzgün bir tip bile kurtarmıyor
Dış görünüş ilk görüşte önemli bir etken. Görünüşü iyi olan bir erkek hep 2-0 öndedir, kadınlar da erkekler de kendisine en iyisini layık görür. Erkekler hep güzel kadın ister, kadınlar da yakışıklı erkek ister. Sonrası karakter uyumu ile alakalı, uyuşma varsa sevgi varsa birliktelik olur.
Cevap
4Cevap
Sadece kızlar değil herkes başta tipe bakar. Ama sevgili olduktan sonra cirkinlesse bile artık aşık olduğu için cirkinlesmesi önemsiz olur gözünde hala yakışıklıdır
Tamam da tipimi begenmedigin birine aşık olmazsin ki...
Birde böyle faktörü var kizlar boya bayagi onem veriyor ordan kaybettim ben valla
Tamam işte herkes tipe bakar başta tip önemli ben de onu diyorum herkeste boy takıntısı yok eski sevgilim 1.72ydi ben 168
Kizlar çekici bulmadığı erkekle cinsellij yaşamazmis, bence sen onunla öylesine sevgili oldun ben bayaig tespit yaptım bununla ilgili , evet issizim
Jfndgmrns ben öylesine sevgili olmadım baya aşıktım zor unutmuştum zaten boyu olmasa da yüzü aşırı iyiydi
Ve ne alaka ya kim çekici bulmadığı biriyle cinsellik yaşamak istesin aşırı yoklukta olman gerekir bunun icin
Iste yuzu asiri iyiymiş dhdhhdhs, yani diyorsun ya hani sevgiki olduktan sonra cirkin olsa bile yakisikli gelir diye bende diyorum ki ama cinsellik yaşamazsın öylesine sevgili olursun yani biraz mutlu olmak için, cinsellik yaşamazsın o erkekle yalan mi?
Alakasız ya mutlu etmek için sevgili olmak ne artık tipi önemsiz geliyo bı saatten sonra onu demeye çalışıyorum. Benim sevgilim cirkinlesti çünkü hastalandı falan neyse işte ben hala ondan bir gram sogumamistim cinselligimizi de yasiyoduk yani doğru tespit değil kurduğun cümleler. Dediğim gibi başta etkilemek için tip önemli ama sevgili olduktan sonra cirkinlesse bile çirkin görmezsin
Tamam da kardesum anlamıyorsun ki ya, basta yakışıklıydı iste Allah Allah, ayrıca boyu kaçtı Allah için kesin uzundu
Bak benim de tipim gayet iyi vallahi bak ciddiyim ama hiç sevgilim olmadı boyum yalnız 1.72 falan
Ne diyorum ya ben 168tim o da 172ydi işte git oku bidaha mesajları Allah Allah takmissin boy boy. Boydan çok eğlenceli muhabbetin iyi olması gerekiyo biraz kendinde hata ara kızlar sadece tipe bakiyo boya bakiyo dicegine
Yemin ediyorum eğlenceli bir insanim yalan atıyorsam şerefsizin önde gideniyim zaten arkadas cevrem çok geniş en az 17-18 kiz arkadaşım var konuştuğum muhabbet ettiğim , arada buluştuğum kiz arkadas sayısı da 7-8 falan yani sosyalim ve agzim iyi laf yapar ama cidden kizlar boya onem veriyor ya keske yanılıyor olsam
19 yaşındayım hic sevgilim olmadı
Daha yaşın da genç. Üniversitede bulursun sorun etme sıkma canını
Bir abiyle konuştum universite de de olamz diyor 28 yaşındayım bic sevgilim olmadı dedi bana ustelij butun kulüplere katilirmis çok sosyalmis
Bakıyolar tabi soru mu bu. He belirli bi yaştan sonra paraya bakıp tipi 2. Plana atıyolar o doğru
Kızların ilk önceliği tiptir. Tip yoksa paradır. Ha aynı ortamından bahsediyorsak bunlar önemsizdir.
Kişiden kişiye değişir ama benim için en önemlisi tip tabiki
Hmmm boy önemli mi peki sence tipi iyi ama boyu 1.72?
Çok yakışıklı olması lazım
Hahaha desene ben boku yedim o zaman, ortalama ustu falan tipim...
Kendine hakaret etme herkesin bir alıcısı vardır
Ahahhaah bu sözü duyacak kadar kotu mu ya 1.72 erkek olmak, cirkin de değilim halbuki, cirkin erkeklere derler bu lafi
Seni görmedim bilmiyorum yani sen kendini öyle lanse ettin
Tipim iyi bile sayılır, ama boyum 1.72
Atsana fotonu knk
Gizlisin
Sorunu beğencem ordan mesaj atarsın
Sevince tipi fazla önemsemiyorsun. Benimde arkadaşımın bir sürü kriteri vardı. Şimdi kriterlerinin tam tersi birisiyle beraber ve kendisini çok seviyor.
Anladim, kizlarin cogu boya onem veriyor ama
Iste ben 1.75 bile değilim, 1.71-1.72 falanim ben yalnızca
1.50 alti mi oha yani illa arada 22 23 cm mi olmalı benim boyum 1.72 yani , bu nasil mantıktır vallahi anlamıyorum ya, ayrıca 1.50 den asagi kiz yizde 1 veya 2
He yanlış görmüşüm kusura bakma, senin de dedigin gibi iste o kizlar da bayagi takıntılı boya 1.55 kizlar 1.85 istiyor,1.70 ler de öyle istiyor...
Verir, ilk baktıkları da para ve tiptir
Verir vermez diyen yalan söylüyordur
Nelere onem veri kizlar dis gorunuste
Her şeye işte
Tamam da neye , ben ne bileyim her kıza göre değişiyor
İşte kendin diyorsun kızdan kıza değişir şimdi ben sana desem böyle saçma olur onu diyorum
Cok verir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?