İnsan nefreti oluşmaya başladı bende. Son zamanlarda abazalığımi ve kadınlara olan sevgim ise sıfırlandı. İnsanlardan nefret ediyorum , kadınlardan ekstra nefret ediyorum. Öyle işte.
Normal
Değil destek şart
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İncel manifesto abi erkkeler niye böyle benim de hiç erkek arkadaşım olmadi sklemiyoru erkekler niye kendini zorla sevdirmeye çalışıyor
Sevgili olmaması problem degil, ben onu mu problem yapıyorum? Ayrıca öyle olsa bile benimki istemsiz bir durum. Senin kendi tercihin yalnızlık. Şu an zaten dünyanın en güzel kızı domalsa umursamam. İçimde o derece kadın nefreti var. Üstüne de insan nefreti.
Utanmadan söylüyosun birde kadın nefreti var diye jdixwkdnd kadınlar sana napti mk sen bağ kuramiyorsan bu senin sorunun yoluna bak nefret beslemek demek kafayı yemişsin demek cidden git tedavi ol
Erkek nefreti de var. Kadın nefreti de. Kadınlara daha fazla sadece. Nefretim var ama kimseye zararım yok. Neden tedavi olayım?
Tabii kide bağ kuramam benim sorunum inkar etmedim.
Kuramamam*
Ben dünya ile tersim anladin mi? Dünyadaki kimse gibi değilim. Farklıyım. Ya benim yok olmam lazım ya da dünya komple yok olmalı. Tek seçenek kalıyor. İnsanlarla yaşamak istemiyorum.
Hdiejshsuewjdb herkes kendi kafasında özel ve farklı zaten bana göre de ben farklıyım 😀 fazla joker falan izlemissin ya da içe kapanıp kafayı yemişsin emin ol herkes aynı bende uyumsuz bağ kuramayan biriyim ama nefret falan olayına girmiyorum sende girme ilerisi için kötü olabilir neyse sen bilirsin yine de
Ben ucubenin biriyim. İnsanlar tarafından dışlanan biriyim farklı olmamdan dolayı. Muhabbetlere alınmayan, ötekiyim. Çünkü farklıyım aşırı düşünüyorum. Öyle atomu parcaladigimdan değil , her şeyi düşünüyorum işte. Garipim yani. İnsanlik da bana uygun olmadığına göre onlardan nefret etmek en mantıklısı. Bu da benim fikrim. Kadınlardan özel olarak nefret etmemin sebebi beni tercih etmemeleri değil. Tabiatlari bana iyice uzak. Yani çok daha uzak, yabancı geliyor. O sebeple
Bende aynı 💀 insanlıktan bende nefret ediyorum ama iyi insanlarda var bulmak zor bize ekstra zor çünkü yasanmaslik ön yargı ve pasifiz yine de özel bir nefretim yok erkek ya da kadına herkes kendi ailesi çevresi vs ile şekilleniyor bambaşka şeyler yaşıyor düşünüyor kendime uygun kişiler bulamasam bile yine de üsten bakmak istemiyorum öyle yaptığım bir dönem vardı daha da kötü hissetmeye başlamıştım zaten farklıyız¿ bu okey ama bunu gurur duyulacak bir kişilik özelliği olarak görmek toxic bir şey gibi geliyor kimseye zararın yoksa istediğini düşün yap tabi ama insanlara zarar veren tiplerin genelde böyle düşünüp sonra harekete geçtiği bir çok örnek var özellikle erkeklerde
Asla gurur duyulacak bir özellik gibi düşünmedim, bu halimden nefret ediyorum herkes gibi olmak insanlara karisabilmrk isterdim, zaten 180 den kısa tipsiz olunca direkt ötekilestitilmeye meyillisin, birde zihinsel olarak sıkıntılı olunca zaten insanlarls işin kalmıyor. Asla cinayet isleyecek kötü işler yapacak biri değilim, böyle şeyleri yapabileceğimi aklından dahi geçirme. İntihar ederim, kimseye zararım olmaz. Tekrar söylüyorum gurur duymuyorum, hatta üzülüyorum
Ya mal misiniz ne bu boy takıntısı gerçekte öyle bir şey yok abi erkeklerde internette beyaz ten ince bel pembe amm istiyor ama gerçekte herkes öyle kişilerle birlikte olmuyor herkes kendi kulvarindan kişiler ile birlikte erkek olarak güzellik standartlarini takıyorsun birde kadını düşün kol kılı gibi basit bir şey yüzünden bile bırak tercih edilmemeyi linç bile ediliyorsun benim tıp olarak milyon problemim var erkekler mesela sporla stil ile daha kolay topluyor boy dışında beklenti yok zaten 😀 kadın olsan kesin kafayı yerdin neyse senin kafa baya gitmiş ben gibi en iyisi psikog valla ben basliycam bir kaç sonra sana da tavsiyem gitmen böyle kafada kurup kendinden nefret ederek bi halt olmuyor
Kadınlardan gram bir şey beklemedim. Kriter falanda koymadım , kriter koyan erkek de görmedim, baskı falan da görmüyorum ben. Kadınlar seçen taraf olduğundan dolayı baskı olsa bile bir anlamı olmuyor. Neyse ilişkiler konusunda konuşmak istemiyorum , çünkü artık midem bulandı cidddn. Yani sevgili eş falan asla ama asla istemiyorum. Psikolog da çok para , seansından haberin var mı? 😂
Ay aklıma getirme aglicam param yok sjxkwdnxhs artık kyk parası biriktirir biriktirir giderim olmadi tatilde çalışırım o beni eğitir tabi iş bulcam da becercemde ohooo neyde moralimi bozma duzelicem ben 😞😠
Benim kadar rezalet durumda değilsin ya
Bu sitede benden rezil tek kişi 30 yaşında evden çıkamayan abi jdjdkwdndnd
Ben varım. Sana söyleyim önceden ne kadar yalnız , kendi halinde kişi varsa onun yanına git konuş. İnsanların kötü olmadığını ispatla ona. Tabii sen bilirsin bu bir öneri.
Dindar falan olmadığım evlenmek vs istemediğim için hayat amacım özellikle hayvanalra insanlara yardımcı olmak önce kendimi düzeltmem lazım bilmiyorum başaramasam da deniycem şimdiye kadar hep eylemsizligi seçtim bu beni bi skime götürmedi şimdi rezil bile olsam gülüp geçmeyi devam etmeyi düşünüyorum jdidwkwdnxjshs bu da olmazsa bakicaz sende dene bir şeyler dışarda onca manyak pislik kötü insan mutlu kaygisizken kendimi böyle üzmek koymaya başladı sırf bu mallar yüzünden bile asla intihar etmiycem hayat anlamsız boş gelsede bir uğraş bulup kendimi eglendircem yani ins umarım sjfkwndjxhss
Ben Müslüman değilim direkt. Senjn gibi evlenmek ya da sevgili istemiyorum. Eskiden sevgilim olsun diyordum üzülüyordum ama 8-9 aydır tüm abazalığım , tüm kadinlara olan isteğim kayboldu. Artık istemiyorum. Bundan memnunum. Rezil olsan bile gülüp geçmeye devam ederim diyorsun ya , benjm sorunum da bu. Hayatta hep rezil olmaktan korktum, o sebeple kasıntı ve ucube oldum. Hala da öyleyim. Bu psikolojik aslında gram skimde değil ama beynimdeki hastalık başkalarını takmama sebep oluyor. Yani daha kelimelere dokemeyecek kadar kötü günler yaşıyorum. Ben eninde sonunda intihar ederim gibi geliyor. Bazen artık dayanamıyorum işte. Neyse bakalım. Umarım sen istedigini başarırsın.
Ben de öyleyim ya ama bende ayrıca reflü ve gastrit de var. Sende onlar var mı
Bende reflü yok :)
kadınları sevmek zorunda değiliz ki.