Anlayışlı , zeki, güzel , uzun, minyon, tutumlu, özgüvenli... vs.. ya da?

Maalesef ki genel olarak dışını güzel bulmadığımız kişinin içini de çok merak etmiyoruz. İnsan doğası biraz da baktıkça gözü gönlü açılsın istiyor elbette. Bu şartı geçtikten sonra o kişiyi tanımaya başlıyorsunuz ama karakteri kötüyse dünya güzel ide olsa ilişkinin devam etmesi mümkün olmuyor. İlişkinin başı dış görünüş > karakter sonraki evreler karakter > dış görünüş.'tür.
Benim için ilişkide ki önemli şeyler, beraber gülebilmem. Kesinlikle espri anlayışı olmalı. Dünya görüşü olmalı, boş geldim boş giderim kafasında olmayacak. Güven verecek. Fedakarlık yapmasını bilecek (yeri geldiğinde tabi). Güzel sevecek diye uzayıp gider. bunlar varsa diğer kusurlar kapanır. Tabi bir de sadakat var ama güven duygusuna dahil olur diye çok girişmedim :D
✨👌
Ewan 22 yaşına o sene basmıştı, kendinden emin çok zeki ve çok çekici bir genç adam olmanın asaletini taşıyordu. 10 gün sonra Kore'deki bir savaşa katılmak üzere İngiltere'den ayrılacaktı, hiç bir şeyden korkmuyordu ama duygusallığı nedeniyle, ülkesinden ayrılma fikri zor geliyordu ona.
Ağır adımlarla büyük kütüphaneden içeriye girdi, bir kitap alıp oturdu ve okumaya koyuldu. Gerçekten de çok güzel temalara değinmiş etkileyici bir kitaptı elindeki, ama daha da güzel olanı kitabı daha önce başkasının da okumuş ve bazı yerlere notlar almış olmasıydı. Okuyanın notlar aldığı bölümler Ewan'i da derinden etkiliyor, notları okudukça sarsılıyordu. Kim olabilirdi bu? Hemen kütüphane görevlisine gitti ve daha önce kitabı okuyan kişinin kim olduğunu öğrendi. Holly adında bir kadındı, adresini aldı ve eve varır varmaz bir mektup yazdı:
'Büyük Kütüphanede bir kitap okudum. Eklediğiniz notlar karşısında hayranlık duyduğumu belirtmeliyim. 10 gün sonra Kore'ye gidiyorum, sizi tanımak ve sizinle mektuplaşmak istiyorum. Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.'
Holly'den olumlu cevap geldi ve mektuplar ardı ardına yazılmaya başlandı. Her yeni mektupta birbirlerinden biraz daha etkileniyor, yüreklerini birbirlerine biraz daha açıyorlardı. 2 sene bu şekilde geçip gitti. Ewan ve Holly birbirlerine belki binlerce mektup yazmış, her mektuptan ayrı tatlar almışlardı. Ewan'ın ülkeye geri dönme zamanı gelmişti, son mektubunda Holly'i görmek istediğini yazdı.
'Ancak seni tanıyabilmem için bana bir resmini gönder lütfen' diye ekledi. Holly buluşmayı kabul etti fakat resmi göndermedi.
'Resmin ne önemi var ki? Bizi ilgilendiren kalplerimiz değil mi? Yakama kırmızı bir çiçek takacağım.' dedi.
Günler birbirini kovaladı ve Ewan ülkeye döndü. Trenden indiği ilk anda gözleri Holly'i aradı. Bir müddet bakındı, sonra kalabalığın arasından şimdiye dek gördüğü en güzel kadın belirdi. Uzun boylu, çok güzel, uzun sarı saçlı, masmavi iri gözleri ve mavi elbisesiyle muhteşem bir kadındı. Kadına doğru bir adım attı, ama yakasında hiç bir şey yoktu. Kadın gözlerine baktı ve 'Merhaba denizci, benimle gelmek ister misin?' diye sordu.
Tam o sırada güzel kadının omzunun üzerinden, yakasında kırmızı çiçek olan kadını gördü. Kısa boylu, şişman sayılacak kiloda, gri kısa saçlı, tozlu uzun pardösüsü ve kalın bilekleriyle öylece duruyordu. Ewan şaşkındı, az önce hayatında gördüğü en güzel kadından bir teklif almıştı ancak karşısında da yüreğine aşık olduğu kadın duruyordu. Kendini toparladı ve yanından geçen dünyalar güzeli kadına aldırmadan ilerledi. Elinde Holly'le birbirlerini tanımalarını sağlayan kitap vardı. Elini uzattı, 'Merhaba Holly' dedi gözlerinin içi gülerek. 'Pardon' dedi kadın. 'Ben Holly değilim. Az önce buradan geçen sarı saçlı mavi elbiseli bayan yakama bu çiçeği taktı ve bunun hayatının sınavı olduğunu söyledi. Sizi garın çıkışındaki cafe'de bekliyormuş...'
Çok güzel bir hikaye 😍
Önce güzelliği dikkatimi çeker. Gözüme güzel gelmeyenim içini merak etmem. Daha sonra öz güveni, tutarlı olması ve netliği önemlidir. Böyle olmayan kişiler zaten dikiş tutturamıyor bende de dikiş tutturamaz. Onun dışında bir kişi ile konuşma sorumluluğunu alan bir kişiye inanır ve kendimi teslim ederim.
Erkekler aşık olmuyor jsjjsjs😂
teşekkür ederim😂
Cevap
119Cevap
Önce dış görünüş önemli , pembisler atıp tutmasın onlarda dış görünüşe önem veriyor
Hocam bırak Allah aşkına ya
Senin yazdıklarını okeyliyorum 🤣
İstesen harikalar döktürürdün şuraya , üşen -geç yaptın bana 🙁
O zaman harikalar diyarına hoş geldin :)
Diyardan diyara benimle yürümeyi, yürürken sırtıma binmeyi ve kollarını açıp adımı haykıran, özgürlük naraları atan, tatlı dudaklarından sevgi sözcüklerini kulağıma eğilip fısıldarken fırtına çıkaran, ardından kucağına gelmek istiyorum deyip kucağıma gelip gözlerimin içine aşkla, şekvle, tutkuyla, duyguyla, ruhuyla, aşkın zemzem suyuyla, duyguların verdiği yetkiyi gözlerinde yürüterek hislerinin bütün yargısını gönül mahkememe sunup sana aşığım, seni çok seviyorum sözleriyle aşk davamızı kazandığının göstergesini dudaklarımı öperek veren o kutsal kadın var ya işte o benim aşık olacağım kadındır. Lakin ve fakat bunlar sadece bir aşkın sınırlanmış halidir. Halden hale geçiş olması gerekir. Bir kadın beni sevdiğinde sınır tanımaz olmalı. Sınırsız ağ bağlantısı ile bağlanmalı. Bedenime sarılmalı, dudaklarımı öpmeli, ruhumu kaynar bir su gibi kaynatmalı ve içi hamama dönen kalbimde terlemeli. Sonrasında birlikte hamamdan çıkıp duşa girip duygularımızla yıkanmalıyız. İşte bana bu ve buna benzer örneklemeler ile çoğaltacağım uygulamaları teoride bırakmayan kadın aşık olacağım kadındır. Muhtemelen o yüzden bekarım :Dd
Evet evet evet🤣
Harika anlattın işte bu ✨
owww 3 evet kaptım müthiş hissediyorum şu an kendimi :D
Artık bu devirde aşık olma diye bir şey kalmadı gadası. Eskiden insanlar aşık olduğum dediği kadın veya erkekler evlenirdi. Ama şimdi aşkım dediğin kişiyle kavga edince, ayrılma noktasına gelince aşk yerini nefrete bırakıyor. İnsan aşık olduğum dediği kadınla evlenir. Bir ömür mutlu mesut yaşar.
Aşık olmayı, dış görünüş üzerinden değil, kişilik üzerinden değerlendireyim. Aşık olmakta dış görünüş bir kriter değil, dış görünüş aşık ettirmez, şehvet uyandırır. Öncelikle sevecen ve yumuşak kalpli olmalı. Egoist olmamalı, merhametli olmalı. Özgüvenli olmalı, adalete inanmalı, kimseye haksızlık etmediği gibi, kimseye de hakkını yedirmemeli. Sevgisini gösterebilmeli, küçük şeylerle mutlu olabilmeli, huzur vermeli. Müşkülpesent ve kaprisli olmamalı, şımarık da olmamalı. Kendisiyle barışık olmalı. Sevdiği insanlar için gerektiğinde rahatından fedakarlık yapabilmeli. Cinsel isteği yüksek olmalı, seksi bir ödül/ceza aracı olarak kullanmamalı. İçindeki kadını, giyimi, davranışları ve konuşmasıyla dışarıya yansıtmalı. Zor günlerde de yanımda olmalı.
Böyle;
- Video oyunlarına ilgisi olan bir karşı cins olsun.
- 1.60 - 1.65 arası boyu olsun. Kısa boylu kadın aşktır.
- Farklı ve değişik olan şeylere açık olmalı ve dar bakış açısına sahip olmamalı.
- Hoşlanacağımız ilgi alanların ortak olması ve beraber aktivite ve sohbet ederken eğleneceğim bir karşı cins olsun.
- Türbanlı olmayacak.
- Sarışın olmasın, hoşlanmıyorum. Renkli gözlü olması da itici geliyor.
- Yengeç burcu birisi olmamalı.
- Tatlı tripleri olan fazla kıskançlığı olmayacak, zaten sadık birey olmaya adayım.
- El ve 37 numara olan ayakları ince, küçük, kibar ve bakımlı olsun.
- Makyajlı güzelliğe sahip olsun.
- Balık etli veya kilolu olmasın
- Korku film ve gerilim film izlemekten hoşlanan bir kişi olsun ki beraber izleyelim.
- Kısa ömürlü bir ilişki değil, ömürlük ilişki isteyen bir kalbe sahip olsun.
- Mümkünse aldatmasın, aldatılmak lanet bir şey.
5 yıl önce sorsaydın bu soruyu, renkli gözlere sahip, beyaz tenli orta-uzun boylu, uzun saçlı gamzeli kızlar diyebilirdim
bu kadar iyi vurgulayabiliyorum çünkü seçimim gerçekten az değişirdi
fakat insan bu değişir, fikirler düşünceleri bakış açılarını tekrar değişime uğratıyor
şu an bu soruya cevabım, anlaşabileceğim uyum sağlayabileceğim ve yaşam boyu birbirimizin dostu olabileceğime inandığım kadınlar
bir süre sonra ona karşı bakış açınız çok değişiyor..
Yalnız ilk kriterler tamamen ben 😄
pekii
İlk görüşte fizik çok önemli oluyor bende. sanırım bu sadece erkekler için değil kadınlar için de böyledir. İnce bel , zayıf ve fit. Gülümsemesi , samimi bakışları ve en önemlisi ise gözlerine baktığın da kendini görmek. O hisleri için de yaşayabiliyorsan tamamdır. :)
Fizikselliği umrumda değil karakterine hayranlık duyuyorum. Ama tatlı kişiler daha çok dikkatimi çekiyor hani kafası ovalden ziyade yuvarlak olacak böyle yanakları nispeten büyük olacak kafası yuvarlak olduğu için yanaklarını sıkacaksın böyle uy uy diye... Ve dediğim gibi tatlılık>güzellik diye düşündüğüm için yüzü ayrıntısız düz olsa daha çok dikkatimi çekerdi. Aslında şöyle bir bakınca tam olarak kız arkadaşımı anlatmışım size. d
tip olarak orantili minyonlar hep onde olmustur. aslinda boyle ozverili, sahip oldugu-istedigi sey icin tavizler vermeyi dogru bulan, beni cok seven tipler cok tatlidir diye dusunurdum. ama oyle degil sanirim. boyle dominant, kizgin, bazen tabiri caizse ustume yuruyecek tipler nedense bi hosuma gidecekmis gibi hissediyorum. ama hani boyle benden baskasinda da gozu olmayacak bana laf kondurtmayacak falan. kurgu tabi bu. asik olur muyum bilmem. unuttum neydi ask mask..
ben aşka inanmam ama kalbi mutlulukla dolunca insanlar hani sevginin gerçek boyutunu tadar ya bende onu tattım kimileri bunu cinsellikte bir sevgi biçimidir diye yorumlar birbirini seven kişiler için söylüyorum ama gerçek sevgi olunca cinselliğin hiç bir önemi olmuyor sanki o olmadan da mutlu oluyormuşsun gibi hissediyorsun
Çok sevdiğim bir söz: "Aşk seni vurabilecek bir silahi seni vurmayacağını inandığın kişiye tereddütsüz vermektir.". Bu silahı verip de gazi olmayan görmedim o yuzden aşık olmak boşa, mantikla birini seçip sevmek gerek. Zaten aşk kendiliğinden olur burda kriter saymak sadece beklentileri beliritir. Sevgiler...
Anlayışlı güler yüzlü yüzü güzel
bir işi olan ve kültürlü kendisini eğitmiş samimi aynı zamanda içten ve candan
gülünce gözleri parlayan yanındayken heyecanlandıran kadına aşık olabilirim
Aşırı Seksi olması çok önemli değil
Ben onu begeniyorsam o beni kabul ettiyse o iş tamam yani
Minyon, beyaz tenli ve güzel gülen bir kadın etkiler. Merhametli, güzel seven ve sadık biri aşık eder.
Nasıl kadınlara aşık olduğumuzu ayırt edecek kadar çok kadına aşık olmuyoruz
Nasıl bir alaka bu🤦♀️
Ya insan ömründe kaç kişiye aşık olur ki bunlardaki ortak özellikleri ayırsın neden aşık olduğunu hangi özelliğine vurulduğunu analiz etsin. Aşk tam çözülmüş bir şey de değil zaten, o yüzden muhtemelen şu an farklı pencerelerden bakıyoruz belki ondan anlamadın.
Aslında aşk bir nedene bağlı olmayan tek duygudur. Neden aşık olduğunu bilmeyen gerçekten aşıktır
Şöyle cevap verebilecek bir erkek var mı diye bekliyorum 👀))
O cevabı farklı kelimelerle veren birine de "nasıl bir alaka bu" diyeceksin muhtemelen 🙃
Emin olmak istedim ")
Emin olmak için tonla açıklama yaptırttın yani sağol ya valla :)
🤭😊
Minyon, güzelliği ortalama olsa da olur, samimi bir gülüşü olsun. Zeki olsun, her konuda konuşabileceğim bir kız olsun, sadık ve anlayışlı olsun. Beni en çok bunlar etkilerdi. Bir de tabii bakımlıysa kendine bakıyorsa spor vs.
Ya fiziğini beğendiğim bayanlar oluyor ya da onunla güzel anılarım olduğunda ama bu aşk işinde bir garanti olmayacağı için.
Her zaman ki gibi Unutmaya mahkum oluyoruz.
Olsada fazla uzun sürmüyor hevesini alıp gidiyor. Oyuncak gibi.
Tabi ki dış görünüş güzel olmalı. Ancak hep bir yanı da gizli kutu gibi olmalı. Sürprizlerle dolu olmalı. Çekici ama ulaşması zor olmalı bence. Ve çoğu zaman dişiliğini kullanmalı. Çok baskıcı olmamalı tabi. Ama dişiliği ve cazibesiyle bağlamalı kendine. Ama ne yazık ki özenti ver ergen tavırları olan o kadar fazla bayan var ki. Bunlari bulmak çok zor
Aha da vücudu ve yüzü bunun gibi olanlara...
Mental olarak olgun olan, espriden anlayan, güzel yemek yapan, dolgun dudaklı, ince belli, güzel elli, ben hariç çoğu kişiye soğuk yapan, trip atmayan, çok kıskanmayan.. uzayıp gider
ne kadar çok kriter koyarsak koyalım.. bazen biri gelir herşeyi alt üst eder.. belki gülüşüyle belkide bakışlarıyla.. sonra bir şeyin farkına varırsın. Güneş artık asla eskisi gibi doğmayacak..
Kişiliği, zevkleri, tarzı iyi olsun birazda güzel olsun yeterli. Bunun haricinde kariyeri iyi olup guclu kadin imaji olan kadinlara da ayri bir tav oluyorum.
Türk erkekleri, mutlu etmeye çalıştıkları kadınlara aşık olurlar.
Bu nedenle kendilerini köpek gibi uğraştıran kadınlara aşık olur ve değer verirler.
Onların gönlü ister ki tüm bu saydıkların tek bedende vücut bulsun.. 😀 😂
Erkeğin karakteri önemlidir, neye öncelik verdiğine göre değişir. Sert birisi olması aynı mizaçtan hoşlanacağı manasına gelmez, sert birisi minyon ve saf birisini sevebilir. Aynısı ters durumda da olabilir.
Bence kadin dedin zeki ama alttan almasi gerekli eglenceli deli dolu ici icine sigmayan we yataktada kendini unutturmamali
Başta anlayışlı olması lazım, merhametli, saygı ve sevgiyi bilen , insana değer veren , minyon tipli olması bir adım öne çıkartır onu. Bende bu kadar
Immmm😋
Minyon olsun zeki olsun tutumlu tutumsuz farketmez saygılı olsun bir tutumda güzel olsun yeter daha fazlası günah 😁😁
Diğer erkeklerin adına bir şey diyemem.
Kendim hakkında ki bilgiyi ise tanımadığım insanlara anlatmak istemem.
Bir kadın beni zekasıyla etkileyebiliyorsa o yer yüzünün bulunmaz nadide bir çiçeğidir ölene kadar ruhunu okşar koklarım
Bir erkeğin kriterlerini iyi dinleyin ve sonrasında tam tersini yapın. Asla istediklerini istemezler
160-165 boyunda çocuksu tavır takınan. Sevimli hatunlar ilgilimi çeker
Kendisini arzulattıran kadınlara aşık oluyorlar bence. Yani libidosunu yükselten))
Öyle bir kalıbım yok benim. Aşkında kalıbı olmaz zaten
Alçakgönüllü, sade, eğlenceden anlayan, kültürlü, kompleksiz mümkünse trip nedir olmasın.
Aşık olmak için illede dünyalar güzeli olmasına gerek yok.
Kimi bir gülüşe.
Kimi bir bakışa.
Kimi salınan bir endama aşık olabilir.
Kendim gibi düşünen, bakan ve anlayan kadınlara aşık oluyorum.
Özgüvenli kültürlü kendini sevdirebilen yeri arkadaş eş dost olabilen güçlü ve bebek gibi olanlar 😊
Kızıl saçlı olsun gerisi önemli değil. Bayılıyorum.
Güler yüzlü, sıcak kanlı davranması, mutfakta iyi olması, dürüst olması, anlayışlı olması
Sütten ağzımız yandı diye yoğurdu üfleyerek yemeye başladık… Aşık filan olmuyoruz, dükkanı kapattık…
guzel ama zeki olmayan dediklerini sorgulamayan saf kiz severler bide para harcamayan😂😂
Sahiplenen, arzulayan, seven, kıskanan ve kötümgünde bırakmayan.
Cıvıl cıvıl neşeli beni sevecek evlenebileceğim zeki düzgün biri olmasını isterim
Ben olamıyorum çünkü çevrem de hic kız yok, bu yüzden ne desem boş.
Güzel olana aşık oluyorlar 😃
Nasibime aşık olmayı bekliyorum...
Ne özelliklere sahipse artık en mükemmel vasıflar onlar olacak.
Ben kedilere aşigım ☺️kadınların şansı yok, kedi gıbı olanlar harıc 😂😂
Bende kedilere aşığım 😌🐾
Aynen öyle 😄
Kadının fiziki görünüşü ne olursa olsun her şeyden önce içinde bir kadınlık dişilik ruhu olmalı ve sonra kadın güvenilir ve bakımlı olmalı
Uzun, kısa, minyon, zayıf ya da balık etli olsun bunlar çok da önemli değil benim için
Bakış açısı ile alakalı bir kadın çok güzel Sexsi hoşuna gidiyor ama sadece cinsellik düşünüyorsun
Kadın çok çirkin normalde ama sana çok hoş geliyor
Yani bilmiyorum kafanda hislerinde bir şeyler tamamlandığı zaman sen o kişi bağlanıyorsun
Aşk öyle isteğe göre olmuyor, nerde huysuzlar var benı buluyor
Dışarıdan oksijen alıp dışarıya karbondioksit veren kadınlara aşık olur erkekler. Hele ki nabzı 30 ila 110 arasındaysa işte tamam aradığım kadın bu diyebilir. Zira gerçek bir erkek seçmez, seçilir. Ama seçiyormuş gibi yapmaktan da asla vazgeçmez. Atalarımız bu duruma delikli boncuk yerde kalmaz diye getiştirivermişlerdir. Atalarımız çok bilir ama anlamsız sözler ederlermiş gençlerin aklını karıştırabilmek için.
Aşk hissi var ise eğer efendim.. O benden koptu gitti.. 5 senedir yalnızım nir eş ya da sevgili olma gibi bir durumum olmadı..
Gülümsediği zaman gözlerinin içiyle gülen kadına düşülmez de ne yapılır 😅
Uzun bacaklı renkli gözlü dilber falan bunlar fasarya kalbi temiz gönlü zengin olsun o bze yeter. Benum gibi düşünen arkadaşlarım varsa buyursun gelsin
Anlayışlı , zeki, güzel , uzun, minyon, tutumlu, özgüvenli...
Esmer ya da buğday tenli sakin ve özgüveni yüksek birisi aşık eder.
Hiç aşık olamadım, aşkın ütopik olduğunu düşünüyorum
Ben aşık olmuyorum hoşlanıyorum açılıp reddediliyorum ve orada bitiyor benim için.
Aşık olunacak kadına aşık olunur her karıya aşık olunmaz
Orta boylu iyi huylu güzel yüzlü mavi gözlü ha birde Slav ırkı seviyorum onlardan olsun bulursan Alo de😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?