Neden kimse beni sevmiyor ilk başta konuşup sonradan benden nefret ediyorlar?

Sevdiğim çocukla konuşuyordum bana sxle yaklaştıkça ben ondan uzak dururdum onun yüzünden soyundum neler neler yaptık ama işi bitince herseyi yüzüme söyledi ben ne dediysem kendimi ona dinletemedim çok sert çok pis kötü sözler etti aradan 1 hafta geçmesine rağmen hala aklıma takıyorum beni umursamıyor önemsemiyormuş bırak peşimi diyip durdu önceden güzel anlaşıyordk durduk yere delirdi resmen hiç böyle insan bilmezdim hayatını s. kmisim ben onun güya hayallerini geleceğini çalmisim bana çok kötü sözler etti hala inanamıyorum gerçekten ne yapacağımı bilmez oldum instagrami dondurup çekti gitti ama telgragramda insanlara çok güzel davranıyor bana da diyor ki hayatımda gördüğüm en pislik insansın dedi geçen gün otobüste gidiyorum yüzü gözümün önüne geldi konuştuklarımız eskiler gözlerim doldu Bi anda dedim bu insan nasıl değişti bi anda benden resmen nefret ediyormuş düşünün yani önceden onun arkadaşıyla konuşuyordum ama gerçekten çok iyi bir insan kalp kirmiyor geçen ona yazdım ondan önce tanırdım onu yazmıştık biraz ertesi günü beni kısıtladı instagramdan herkes normal ben anormalmiyim anlamıyorum içim çok kötü gerçekten resmen yaşayamıyorum daha cevap bile veremedim söylediği iğrenç sozlere?
Güncellemeler
+1 yıl
Amacım giybet etmek değil ama insanlar bana çok kötü davranıyor gerçekten
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç kimse beni sevmiyor o kadar yoruldum ki
Neden kimse beni sevmiyor ilk başta konuşup sonradan benden nefret ediyorlar?