Kimse beni sevmiyor herkes nefret ediyor bişi olsa benden biliniyor neden ya neden?

Daha 19 yaşındayım ve liseden yeni mezun oldum Bundan 4 ay önce çalışıyordum ilk iş deneyimimdi market sektörüydü ( lanet olsun) iyi hoş her şey ilerliyordu müşteriler çok seviyordu beni sonra bi gün beni çalıştığım yerde sorumlularım hırsızlıkla suçladı zorla istifa yazdırdılar tehdit ettiler sevgiline onun ailesine kadar rezil ederiz dediler sonra ailemi çağırdılar tabi ailemde karşı tarafa inandı dinlemedi bile beni işten çıkalı 1 ay oldu ne yatakdan çıkıyorum ne de biriyle konuşuyorum gizli saklı yemek yemeye çalışıyorum annem (demek bile istemiyorum) habire gelip yattığın yerde Çok yaşa inşallah diyip duruyor. Herkes nefret ediyor benden kapıları üstüne kitliyorlar herşeyime engel oluyorlar 1 aydır dışarı yüzü göstermediler yapmadigim etmediğim şeyden iftira attılar ama sevgilim herşeyimle yanımda olmaya çalışıyor ben çok dega kaçmak istedim çünkü artık yediğim dayaklara tahammülüm kalmamıştı ama kaçamıyorum kaçarsam bu sefer sevgilimden bilip onun üzerine gidicekler diye yapamıyorum çok yoruldum artık nabicagimi bilmiyorum artık kendime zarar verme noktasına geldim ya

Güncellemeler
+1 yıl
Çok yaşa değil " Öl Çok yaşa" klavyem düzeltme yapmış
Güncellemeler
+1 yıl
Çok yaşa değil sistem yazdığım cümleye izin vermiyor ö* geb** diyor
Kimse beni sevmiyor herkes nefret ediyor bişi olsa benden biliniyor neden ya neden?