Kimse beni sevmiyor herkes benden sebepsiz nefret ediyor duruşum bile itici

Adım gibi eminim başlığı okuyunca aklınıza hemen liseli, dinlediği duygusal şarkı yüzünden melankolinin dibine vurmuş ergenin biri geldi..

ama ben doğruları söylüyorum bunlar yıllardır her gün yaşadığım şeyler, kimse beni sevmiyor herkese iyi davranıyorum biraz asosyal ve sessizim ama bir türlü bana kötü kötü bakmayı, laf söylemeyi, eleştirmeyi kesmiyorlar bana sebepsiz düşman olanların var olduğunu bile öğrendim oysa ben hiçbir şey yapmadım ki?!1**11

yakın arkadaşlarım yok.

dünya adaletsiz bir yer, herkesin en yakın arkadaşları var mesela adı Eylül olan bir kızdan örnek vereyim, herkes -afedersinz-ona tapıyor gibi, geçen sene mezun olduğum okulda ağlıyordu herkes başına toplanmıştı -bu bana çok ergence geldi tabii "hocam merve ağlıyor tuvalete götürebilir miyiz" esprisini aklıma getirdi sessizce güldüm- erkek kız karışık bir arkadaş grubu ki en az 20 kişi varlardı onu teselli etmeye çalışıyorlardı neymiş sevgilisinden ayrılmışmış yemin ediyorum mide bulandırıcı.

işin kötü yanı onun etrafına toplananlar ben hiçbir şey yapmadığım halde benden nefret eden kişilerdi.

Yani anlatmak istediğim eğer bir yaradan var ise, arkadaşları çok adaletsiz dağıtmış.

Her gün okula gitmekten korkuyorum kendinizi şöyle düşünün yani benim yerime koyun

her gün sizi okula götürecek olan servise binerken istisnasız mideniz bulanmaya başlıyor korkudan (acaba bugün kim benimle dalga geçecek, saçımla başımla giyimimle, ve evet dalga geçiyorlar) kendinizi o kalabalıkta çok yalnız hissediyorsunuz ve arkadaşlarınız olmasına rağmen sizinle aynı kafada değiller yani aralarından en yakın arkadaş çıkmaz, boş kalmayayım diye takıldığınız tipler.

Sonra etraftaki yılışık arkadaş gruplarına bakıyorsunuz mideniz bulanıyor yukarıdaki eylül örneğindeki gibi.

Ne yapmalıyım?

Yarın yine mide kramplarım başlayacak bildiğiniz insanlardan korkuyorum herkesin düşüncesi benim için çok önemli her şeyi kafaya takıyorum :(

Kimse beni sevmiyor herkes benden sebepsiz nefret ediyor duruşum bile itici