Erkekli kızlı yorum istiyorum lütfen bi bakın?

Bi sevdiğim var yaklaşık iki sene önce tanıştık uzun süre ilişkim olmamıştı hayatım normal ilerliyordu. Onunla tanıştım bir arkadaş vesilesiyle benden hoşlandığını söyledi neyse flört ettik 20 gün sürdü ama ben bir bağlandım varya o 20 gün 20 yıl gibi geldi bırakmak istemedim ama o gitti çok dert yandım arkasından 2 sene unutana kadar canım çıktı hayatıma birilerini almaya çalıştım olmadı yapamadım. Haziran ayında bu bana geri döndü istiyorum dedi seviyorum dedi hiç aklımdan çıkmadın dedi değiştim ben dedi inanmadım ama tam unutmuşken sevgim tekrar alevlendi ve yenik düştüm sevgime affettim onu ve inanır mısınız yine 20 gün hayatımda kaldı ve gitti o 20 gün içinde değiştiğine inanıyordum çünkü çok ilgili ve tam bir sevgili olmuştuk sonra nr olduysa olaylar koptu tripler tartışmalar derken bitti. Bu arada bitiren o değil bitti mesajını yazan ben oluyordum ama onun kafasında bitmişti zaten belliydi. Neyse arkadaşlar çok uzatmicam insan iki kere aynı yoldan geçtiği zaman o yolu iyi bildiği için ikinci kere tökezlemez ilk gittiği gibi acı çekmedim ama keşke gelmeseydi dedim illaki yaşanmışlık oldu 20 günde olsa. Yine acı çektim içtim ağladım ama az biraz olsa da geçti o ağlamalarım. Bitti mesajına görüldü atan bir insandan bahsediyorjm size saygısızlığa bakın çok unursamaz bir insan toplam 40 gün hayatımda kaldı ama ona dair hala hiçbir fikrim yok hiç içini anlamadım utangaç sakin ve umursamaz bi kişiliğe sahip aynı zaman da alkol sigara çok tüketiyor hayatı hakkında fazla bilgim yok ama çok sevdim neyi sevdim hiç sormayın bende bilmiyorum. Neyse şimdi de sürekli wpden göndermeli durumlar atıyor “ özledim arasan gecenin bi vaktinde”tarzında bugün de gece beni görüntülü aradı açmadım görmek istiyorum dedi mesajda uyu dedim hayır görücem dedi içmişti belliydi ne istiyor benden allah aşkına sevmiyor beni biliyorum onu sevdiğimi biliyor ne geliyor nede gidiyor saçma sapan hareketler değil mi bunlar istemiyorum artık onu hayatımda çünkü kendi elleriyle bitirdi bende kendini ama bu hareketleri yaptıkça aklımda kalıyor sürekli düşünüyorum ikilemde kalıyorum yoruyor beni bişeyler söyleyin ihtiyacım var yorumunuza şimdiden teşekkürler
Erkekli kızlı yorum istiyorum lütfen bi bakın?