Öncelikle düşünün evlisin evliler varsa burada daha iyi anlar gece saatleri olsun tam 7 ay evlisiniz daha yeni sizide çok seviyo eşiniz ihmale etmez yanlız sıkıntı şu ki neden evli bir erkek kadını olduğu halde gider ilk defa böyle bişi oluyo neden kıza yazıyo eski koz arkadaşlarından bide neden bunu yapar bunun için napardınız kızlar vs erkekler aldatmak aldatmaya niçin yazar?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
cinsellik monotona bağlayınca arada sevişeceği biri olsun istemiştir. bağ kopmasın diye iletişime geçmiştir
Neden mi çünkü eksik birşeyler var demek ki sizde
Ne gibi şeyler mesela çıka çıka 7 aymı çıkar bu
Vallahi seninkide çok hızlıymış ama dediğim gibi eksik olana koşar insan heyecan belki
Hızlı evet nedenini oda bilmiyo kafasını çelmişler sadece takip en iyisi
Dikkat et ama tamam mı
Bklm bunu yapmazsam olmaz artık o dikkatli olmalı uyardım sadece ayagıma basmicaktı kabul edemem böyle bişeyi
Anlıyorum yoksa kapı orada diyorsun
Kapı orada diyormuşmuyum anlamadım
Ayağını denk alsın yoksa kapı orada diyorsun yani
Yolar ayrılır diyorum çünkü gururuna bişey dokunduğu zaman çıldırır
Anlıyorum peki senin için her şey yolunda mıydı bu evlilikte
Evet yolundaydı yönetimim olmadı sadece
Yönetimin mi
Herneyse boş ver insan evlendiği zaman diğer kızları kadınları bacısı olarak görür kadında diğer erkekleri abisi olarak
Öyle olmuyor işte bu kadar kolay değil bu devirde hele :(
Kişiliğine bağlı valla ben evlenmedim düşünmüyorum da. Aseksüelim galiba. Belki de sende aradığı şeyi bulamadan evlendi. Bilemez şu an kimse yetersiz bilgi
Aranizda bir sorunmu var?
Her erkek aynımıdır herkese sormak istiyorum
Her erkek aynimidir goreceli bir kavram bu
Değil evet ve ona bunu ödedim sordum neden diye bana erkek arkadaşının yüzünden olduğunu söyledi yerimi tabi yemedim var bişey oldu bişey ama ne ayrıca yemin ettirdim annesinin babasının üzerine yemin ettik ne buluştum ne de başka sadece pişman lık duyuyo oda bunu anlamadı
İnsAllah araniz duzelir ne diyeyim
Onu pişman ettim halada anlamıyo nedenini oda soruyo kendine neden yaptım diye arkadaşa uydum diyo telefonunu karıştıtmış sanırım eski kız arkadaşına yazmış bu evliliğin kaçıncı sayfasında yazar kızda farklıdır erkekte ben insanları bir tutmam ama tek gördüğüm hep evet erkekler mutsuz veya huzuru kaçtığı zaman kararlar bazan şeytan dürtüsü
Evet dediklerine kailiyorum ne duyeyim ki haklisinda karsina alip konussan yeni bir sayfa acsaniz mesela? Kac yildir evlisiniz?
Yıl olmadı ve bugüne kadar hiçbişi görmedim ona hep derdim bekar erkeklerle takılma çünkü arkadaş şehvet ve pisse senin ne işin var onunla çocugun aklı çekmiş bir durumda hatta boşanalım dedim de oldu anladı hatasını bu yüzden takip edicem onu böyle devam ederse biter zaten
Hadi ya yeniymis daha insAllah icinde bulundugun suruncemeden kurtulursun ama klasik erkek akli seyinde yeni heyecan ariyor sanirim bunu savunmuyorum yanlis birsey tabiki 🙏🏽 evde yasadigi birseymi var dicemde cokta ozel sorular sormak istemiyorum İnsAllah yakin zamanda icindeki darliktan kurtulursun
İnşallah ona sadece adam ol dedim varya insanın yuvasını yıkan dedim hep bu sosyal medyaşardır ben asla yanılmadım bu zamana kadar her evlilik tam değilki tartışırsın bir araya gelirsin olmadı yok olmuyo dersin sebebini tam öğrenemedim o kadar şansızımki gece işe gitti namus haysiyet sadakat bulunmaz nimetler dır gerçekten
Evet sosyal medya lanet birsey her iki kisi icinde zor birsey insAllah duzelir durumunuz ve evliliginiz mutlu bir sekilde devam eder bende evliyim benimde sorunlarim oluyor her evlilikte oluyor yani
Her evli kadın sosyal medya kullanır değilmi gerektiği zamanmı desem oda farklı benim sosyal medyalarım yok hepsini kaldırdım ve bu karşımdaki düşüncesiz nasıl olurda gidip başkasına yazar hesabını kesicem bir kadın erkek sormazsa birbirini olmaz nede olsa
Once bir sakin ol adimlarini dusunerek at umarim tatsizlik olmadan halledersin
Evlisin ve saddakat önemlidir ben buraya tam 2 kere girdim nedenmi fikir almak için bir yol bulmicagımı biliyorum benim elimde yanlızca bazan takılıyo insan bu sordugım soruyu yazmak için bin kere düşündüm acaba yazsamı diye ve gizli kulanıcı olarak sordum
Dogrudur birsey diyemiyorum hepimiz birseyler yasiyoruz huzursuzluk tartisma ozel hayat cikmszligi vs vs
Sen erkeksin bende kadınım ve yabancıyız en azından senin yaşadıklarını tahmin edebilirim sense benim anlatıgımdan yola çıkarak kavrayabilirsin erkek kadın zekası gerçekten farklı
Biliyorum anliyorumds nasil tahmin edeceksin :)
Yazma burdan ifsa olmayalim sen gizlisin kadinlar enteresan varliklar akillilar lafim yok
Ayrıca sosyal medyalarım dahi yok watsap tek var nedenmi böylesi iyi sağlıklı genciz nede olsa herkesin içine şeytan girse Allah muhafaza dünya yıkıldıkça yıkılır
Sana katiliyorum 👏🏾👏🏾
Neyi nasıl tahmin etmelimiyim
Senin yasadiklarini tahmin ederim demissin ya ondan dedim
Yaşadıgın ilâ kötü şeyler olmalı ya dediğini yapmaz ya seni yanlış anlar kadın zekası biraz geniştir detaylıdır erkekler üsten dar düşünür bu
👍🏽👍🏽kadin zekasi baska evet
Kadın var delidir canım afedersin gene geniştir Allahta onu öyle yaratmış erkekte napcak yerini bilecek yeri gelcek kadına olan sevgisini saygısını gösterecek kadında bu şekilde diyoki tam istediğim kişi bu dicek sadık olcak biraz geniş yapılı kadınlar çabuk kanmazlar ilgi ister vakit ister anladın
Canım kelimesi klavye hattası kusura bakma affet
Sinirden oluyo hep üzgünüm
Sknti yok nasil istersen oyle yazabilirsin dertlesmek istersen ozeldende yazabilirsin ben seni anladim umarim mutlu olursun
Sosyal medyaların var değilmi
Burasi var benim sadece
En iyisi bak neyse erkek kadın benim için hiç fark etmiyor insan insan olmalı gerisi boşşşş
Aynen oyle allah mutlu etsin senide mutluluklar dilerim vaktini almayayim basın bagli sonucta
teşekkür yorum fikrin için biraz da olsa konuşmak iyi oldu sadece siz erkekler belki ne bilim daha farklı şeyler bilirsiniz biz kadınlar erkekleri siz erkekler ise kadınları anlamazsınız sonuçta öyle bir zamandayız
Yani bende cok sey yasadim gordum ama iste herseyi anlatamam burada sen gizlisin ben acigim benide dusun yine diyorum merak edecegin birsey oljrda cevaplsrim durust oldugun icin
Doğru şimdi ben buraya az önce girdim ve gizli kulanıcı olarak yazdım burasıda bir sısyal medya platform her tehlikesi var ben seninle özelden konuşurdum yanlız senin hesap heralde baya bi güvenliğe açmışsın sanırım onu söylim o yüzden yazamadım sana
Sen takip at bana
Gerisine bakariz
koz arkadaşı ne demek?
Kız arkadaş askımı bilmiyorum 3 günlük konuşmaymış sanırım bekar erkek arkadaşı yüzünden sapmış
bak bi erkeğin gözü neden dışarı kayar biliyor musun çiftler birbirine sağlığına dikkat etmedikleri kilo aldıkları vs için. evlenince yanlış anlama iki tarafında görevi bu ama kadın kısmı bence daha dikkat etmeli çünkü kadınlar daha çok yıpranıyorlar ya da kolay yıpranabiliyorlar.. erkeklerde yıpranma süreci zamana yayılıyor. ama kadın hem çalışıp hem ev yemeği ile uğraşsa ki kocası ile birlikte yapsalar bile bi çok şeyi kolay yıpranabildiğinden yaşlanıyor.. spor yapmayıp üstüne şekerli yağlı gıdalar tüketirsen.. hamura dönmüş bi yüz çevresi.. eskisi kadar çekici gelmiyor..
o yüzden seksi olmaya çalışın. seksi olun bakalım peşinizde köpek gibi avare olmuyor mu görün.
Konu dış mı sadece evet dış önemli olabilir ama iç temizliği yapılmadıgı sürece saglıklı ilişkiler olamazki nasıl bir şey anşamıyorum akıl duruyo
bu arada sorun sende olmayadabilir. çok acımasız söyledim bunları.. karaktersizdir şevhet düşkünüdür vs.. ama böyle bi erkeği bile kadın bu sayede elinde tutar demek istedim.
bana yalan söyleyince soğuduğum sevgilim olmuştu.. ama benim için inan öyle şeyler yapmıştı ki yaptıklarına bakıp onu terk etmemem gerektiğine kanaat getirmiştim.. fakat sonradan bu kadar büyük bi yalan yüzünden belkide bunları yapıyor demiştim. bu yalan olmasa onla birlikte olmazdım demiştim. o yüzden söylediklerimden bişeyler çıkartıp ilişkini düzgün bir iletişimde tutup kaygılarını sürekli onla konulşark çözmeye bakmalısın.
Nedemek istediğini anladım yapsam bende aynısını yapardım onun dahi ruhu duymazdı ondan biraz daha üstün olduğunu da söylemek isterim çok şey biliyorum bir yetişkin olarak evet sen sadece fikrini söyledin doğru kadınlar çabuk yıpranır niçin gördükleri bazı şeylerden sonrada ayakta durarmı durmaz... teşekkür
Sevgiliyide eçtim inan. Bir insan evlendiği zaman sağlam olmalılar birbirlerine o çapraz ben düz gidersem yürümeyi ilişkiler anlıyonmu bunu dıyorum
aradığı heycan sende yokmuş demekki 😂
Unutmamış merak etmiş. Maalesef kötü
Aldatma bence ayrılmak en mantıklısı
Anlayamadim destek olayım ama istersen?
Senin ilgisizliğin
flörtöz doyumsuzluk
Alacağı vardir
İşim olmaz baskasiyla
Senin için kötü ama unutamamış