Güven olmadan olur mu ilişkide
Bir şehir var okuyacağım ora hakkında konuşuyordu müşteriyle oradaki kişi dedim bilgi alayım oralıysa şehir hakkında feln tamamen amacım bu adam değil kadında olsa bunu soracaktım allah biliyor niyetimi felan yaşamadığını söyledi kahve satıyordu aldım çıktım bu kadar flört fean geçmedi hiç konuşma bunu anlattım aldattın yok şöylesin böylesin yoruldum ya
9 aylık ilişki
Bir şehir var okuyacağım ora hakkında konuşuyordu müşteriyle oradaki kişi dedim bilgi alayım oralıysa şehir hakkında feln tamamen amacım bu adam değil kadında olsa bunu soracaktım allah biliyor niyetimi felan yaşamadığını söyledi kahve satıyordu aldım çıktım bu kadar flört fean geçmedi hiç konuşma bunu anlattım aldattın yok şöylesin böylesin yoruldum ya
9 aylık ilişki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevgilin sana baglanmis, kendisini aldatmandan cok korkuyor. Guvensizlik degil, kompleks ve kaybetme korkusu.
Tamamda benim niyetimi biliyor amacım flört değil aldatma değil sadece şehir hakkında bilgi almak yani kadın da olsa aynısını yapacaktım
yok aldattın yok şöylesin böylesin dedim eğer böyle düşünüyorsan dedim evet öyle düşünüyorum dedi defol hayatımdan dedim ya zırt pırt kavga et engelle barış bitti de bitmesin devam et 9 ay oldu ya
Yani onu da anlaman gerek seni kaybetmekten cok korkuyor, emin ol su an ici icini yiyodur onun. Hem uzuntuden, hem de vicdan azabından. Yaptigi suclamalarin yanlis oldugunun farkindadir, bir yandan da kompleks ve korkulariin farkina varip uzuluyordur. Bunlarin tum sebebi sana olan bağlılığı ve sevgisi. Biz erkekler duygusallik olarak kadinlardan farkli degiliz, sevdigimizde bağlanıyoruz ne yazık ki.
Sen de haklisin ama bunun devam edecegini bilmelisin. Insanin elinde olan bir sey degil. Dedigim gibi bagli olmak boyle bir sey.
Kardeşim bağlıyım diye güven olmadan evleneceğiz diye bir şey mi var
güven yoksa nasıl olacak bir ilişki evlilik ciddi ilişki
Evet, peki bu güvensizliğin sebebi nedir? Ona inmek lazım biraz
Kaybetme korkusu var sürekli etrafında bu seni bırakır diyip duruyorlar ona meslek farklılığı felan fistan neyse hiçbir güvensizlik yaratacak bir şey yok
bir şehir var gideceğim ünive onun hakkında konuşuluyordu neyse kalabalıktı sonra gelirim felan dedim gittim sonra geldim şehirde yaşıyor musunuz nasıldır şehir iklimi insnaı ünivi orada okuyacağım dedim
neyse dedi ben oralı değilim patronum oralı güzeldir felan fistan kahve ikram etti kahve dükkanı işte dibek felan içmelik neyse dedi keyifle için üniv sonrası malum işşizlik fean rahat olaamazsın dedi bende dedim tıp okuyorum herhalde olmaz o kadarda dedim aa pardon kendim gibi zannettim felan dedi
neyse estağfirullah dedim kahveyi içtim satın aldım bir tanede çıktım bütün mesele bu bunu anlattım böyle oldu felan yok amacın flört aldatma yok niye konuştun herkese böyle konuşursun vs vs
Kompleks tamamen. Guvenini kazanman gerekiyor.
Ben olsam senden ayrilirdim
Neden?
Çok buyutuyosun herseyi. Çok uzatiyosun
Güven olmadan ilerlemiyor emin ol ki
Evlilik böyle olmaz ama evlilikte de kavgalar olucak tabi ki ama böyle de evlilik düşünülmez evet
Bak uzaktan tanıştık felan birbirimizi 3 gün görebildik sadece yan yana
ona bir tane güven sorunu yapacak bir tane aldatma bir tane flört hiç bir şeyim olmadı
ciddi olduğumu da herkes biliyor çevrem kuzenlerim ailem teyzelerim
ama bu şekilde nasıl olacak
güven yokk
Zamana bırak dicem de güvrnsizlikle çok uzatmak yanlış olur
Ohooo bu nasıl güvenme ayrıca aldatma filan değil bu yani
Güven yoksa hiç bir şey olmaz o ilişkiden.
Ayrıl.
9 aylık ilişki diyorum bana güvenmiyorsan aldattığımı düşünüyorsan adamla flört için konuştuğumu düşünüyorsan söyle dedim öyle dedi defol hayatımdan dedim ya çocuk oyunu mu bu ya bir de evlilik düşünüyoum diyoruz ne bu böyle güven olmadan olur mu
Olmaz
Sana güvenmiyor.
Biraz alttan almaya çalış
Madem olmaz ayrıl. Milletin kafasını ütüleme ama. Biz mi bulduk sana onu aaaaa