Kimi sevdiysem evlendi?

Merhaba arkadaşlar kiminle tanistiysam samimi olduysam evlilik düşüncesi ile hareket ettiysek her şey cok güzel ilerlerken birşeyler oluyor ve her şey bir anda tersine dönüyor ya başkasına gidiyor ya da evleniyor şuanda hoşlandığım birisi var çok hanimefendi birisi ondan hoşlandığımi bilmiyor numarasini falan verdi ben istemeden ama birşeyler yazıyorum cevap alıyorum o bana hiç yazıp cizmiyor bende yazmayi kestim onuda kaybetmek istemiyorum ama değer veriyor ben 27 o 24 yaşında bu aşk konularinda zayifim birisini sevdimi 1 sene aşkın unutamıyorum hayatim anlamsiz kalıyor atlatana kadar şimdi diyeceksiniz ki çok kızlara baskı uygulama onlara kararinca yaklaşıyorum esprili birisiyim çok güldüren birisiyim yerine göre hepsi ben anlamıyorum millet nasil yapiyor bu kiza şaka olarak takıldım benimle arkadaş olan 1 sene içinde evleniyor diyorum sende evlenirsin diyorum gülüyor çünkü evlenmeyi düşünen birisi aşk işleri birgün beni öldürecek milletin nasibini ben açıyorum nasıl bir yol izleyecegimide şaştım yardımlarınızı bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar biraz daha görüşlerinizi istiyorum
Kimi sevdiysem evlendi?