Aşk İlişkileri Sevgiliniz için yaşadığınız şehri-ülkeyi değiştirir misiniz? Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Gel benimle çok çok uzaklara hüzünlerimi bir parça aşkla değiştir.. Sevgiliniz için yaşadığınız şehri-ülkeyi değiştirir misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Evet sevdiğim herifle her yere giderim sjjsjs 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Evet, bu konuda esnek davranabilirim. 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Bu bir evlilik teklifi ise evet.. sevdiğim adamla her yere giderim😌 2 0 Yorumla
Secretservice_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Mesleğim gereği zaten sürekli yer değiştireceğim ileride. Olabilir. 0 0 Yorumla
HicBirSeyBlmeyenAdm Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı. Değiştirmem iş güç aile düzen bi çırpıda silinip atılacak bi şey değil benim için 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben değiştirdim. İkimizden biri değiştirecekti o fedakarlığı ben yaptım. 0 0 Yorumla
Sweetwitch13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gerçekten seviyorsa evet ama genelde unutmak için şehir değiştiriyoruz maalesef 0 0 Yorumla
Yaavhehee Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sanmiyorum oldugum yerde mutluyum ben. En fazla hollandaya giderim 0 0 Yorumla
Bendiss Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Değiştiririm. Sevdiğim insan benle aynı kafada olduğunu düşünüyorum o yüzden sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. 0 0 Yorumla
PR0METHEUS Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı. Eskiden olsa direkt hayır derdim.Değiştirebilirim şimdi. 0 0 Yorumla
hereiamagain Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeteri kadar zenginse adımı bile değiştiririm aşkitom için dkdjkdkdk 0 0 Yorumla
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Değiştiririm. Ama bir gün ayrılırsak onun için yaptığım bu şey bir hiç uğruna olacak. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Sevgilim içini değiştirmem. Kendim için değiştiririm. Sevgili bugün vardır yarın yoktur. 0 0 Yorumla
rojjjjin Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Kendim yaşadım pişmanlık...İstanbul'dan Diyarbakır'a onun için gittim taşındım oraya ve en yakın arkadaşının sevgilisiule beni aldattı asla öyle bir hata yapmayın başkası için düzeninizi bozmaya gerek yok. 0 0 Yorumla
Kajakaja Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Boxer, atlet çorap değiştiririm bir de kanal değiştir derse değiştiririm maç yoksa yeter daha ne yapacam 😂😂 0 0 Yorumla
Sene1999 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Değiştiririm... Onunla istediği her yere gidebilirim ama fedakarlıklarım boşuna olsun istemem. 0 0 Yorumla
1AnkaaKuşu Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Kimse için böyle bir fedakarlık yapamam. Belki de bunu hak eden insan çıkmadı karşıma 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Kariyer koşulları öyle gerektiriyorsa giderim. 0 0 Yorumla
AlabamaDükü Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ülkeyi değiştiririm şehri zannetmiyorum 0 0 Yorumla
Mavişgökyüzü Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tabiki degistirirdim ama öyle biri yok 😂😂 0 0 Yorumla
QNøbødy Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl ülkeyi değiştiremem şehir belki bir ihtimal 0 0 Yorumla
tükenmiskelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl sevgilim için değiştirmem. eşim olunca belki. 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır, asla değiştirmem. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl millet eyfeli yakından görüyor 🥺 0 0 Yorumla
Masmavi100 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Valla ben değiştirdim ülke değiştirdim 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İmkan ve olanaklar dahilinde olursa olabilir. 0 0 Yorumla
MelisaLida Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Evet yan yana olduktan sonra yerin önemi yok 0 0 Yorumla
Guseeee Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Olabilir ama gerçekten inanmalı 0 0 Yorumla
Suzan99 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Görsel mükemmel. degistiririm hiç önemli değil 0 0 Yorumla
DeathlessMonk Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Hayır kimse için böyle bir fedakarlık yapmam 0 0 Yorumla
Exantrik_Man Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Ben onun için dünyamı bile değiştiririm. 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı. Kıtayı bile değiştirebilirim 🤗 0 0 Yorumla
Depresif-_-Polyanna Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 71% +1 yıl Aşık olursam her şeyyyy mümkün bende❤️🔥💃💃 0 0 Yorumla
Newport Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Değicek biriyse söyle bir Italya alırım 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Beni yaşadığım yere bağlayan bir şey yok.. 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Olabilir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Evet sevdiğim herifle her yere giderim sjjsjs
Evet, bu konuda esnek davranabilirim.
Bu bir evlilik teklifi ise evet.. sevdiğim adamla her yere giderim😌
Mesleğim gereği zaten sürekli yer değiştireceğim ileride. Olabilir.
Değiştirmem iş güç aile düzen bi çırpıda silinip atılacak bi şey değil benim için
Ben değiştirdim. İkimizden biri değiştirecekti o fedakarlığı ben yaptım.
Gerçekten seviyorsa evet ama genelde unutmak için şehir değiştiriyoruz maalesef
Sanmiyorum oldugum yerde mutluyum ben. En fazla hollandaya giderim
Değiştiririm. Sevdiğim insan benle aynı kafada olduğunu düşünüyorum o yüzden sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.
Eskiden olsa direkt hayır derdim.
Değiştirebilirim şimdi.
Yeteri kadar zenginse adımı bile değiştiririm aşkitom için dkdjkdkdk
Değiştiririm. Ama bir gün ayrılırsak onun için yaptığım bu şey bir hiç uğruna olacak.
Sevgilim içini değiştirmem. Kendim için değiştiririm. Sevgili bugün vardır yarın yoktur.
Kendim yaşadım pişmanlık...
İstanbul'dan Diyarbakır'a onun için gittim taşındım oraya ve en yakın arkadaşının sevgilisiule beni aldattı asla öyle bir hata yapmayın başkası için düzeninizi bozmaya gerek yok.
Boxer, atlet çorap değiştiririm bir de kanal değiştir derse değiştiririm maç yoksa yeter daha ne yapacam 😂😂
Değiştiririm... Onunla istediği her yere gidebilirim ama fedakarlıklarım boşuna olsun istemem.
Kimse için böyle bir fedakarlık yapamam. Belki de bunu hak eden insan çıkmadı karşıma
Kariyer koşulları öyle gerektiriyorsa giderim.
Ülkeyi değiştiririm şehri zannetmiyorum
Yurt dışı olabilir. :D
Tabiki degistirirdim ama öyle biri yok 😂😂
ülkeyi değiştiremem şehir belki bir ihtimal
Neresi olduğuna bağlı
Buna değecek biriyse hiç düşünmeden…
sevgilim için değiştirmem. eşim olunca belki.
Yaptm bn ama sor baklm değio mu
Hangi şehir/ülke olduğuna bağlı
Hayır, asla değiştirmem.
abd ise neden olmasın :D
millet eyfeli yakından görüyor 🥺
Valla ben değiştirdim ülke değiştirdim
İmkan ve olanaklar dahilinde olursa olabilir.
Evet yan yana olduktan sonra yerin önemi yok
Olabilir ama gerçekten inanmalı
tabii ki de değiştirmem.
Görsel mükemmel. degistiririm hiç önemli değil
Şehri evet, ülkeyi asla
Hayır kimse için böyle bir fedakarlık yapmam
Ben onun için dünyamı bile değiştiririm.
Kıtayı bile değiştirebilirim 🤗
Aşık olursam her şeyyyy mümkün bende❤️🔥💃💃
2 kat maaş için bile değiştirmedim 😁
Değicek biriyse söyle bir Italya alırım
Çok sevmişsem neden olmasın
Beni yaşadığım yere bağlayan bir şey yok..
Ben degistirmem ama esim degistirdi 💪🏽
eşim amerikalı ülkeyi değiştirdim
Hayır asla
Yaparım çünkü ben bir salağım 😂
Eş olsa okey ama manita cıkss
Evet.
ikimizin ortak kararıysa olabilir
Eveeetttt
Hayır.
Evet
Bilmem, olabilir.
Hayır