Dinlemeniz beni hoşnut ederdi.
Sevgilin için yaşadığın şehri değiştirir misin?
Dinlemeniz beni hoşnut ederdi.
Benim kurulu bir düzenim ve hayatım var, çok zor bunu yapmam.. Hadi evlendim diyelim o zaman bir ihtimal ama sevgiliyken neden böyle bir şey yapıyorum.. Evlenirsem bile çok çok zor.. Herkes kendi işini gücünü düşünüyor temelde.. Keyifli geceler..
#smellsmoke
Değişirim insan sevdiği insan yanında olduktan sonra onunla her yerde yaşar bence neresi olduğu nerde yaşadığın bunların pek bir önemi yok bence sevdiğin insan yanında olduktan sonra şahsen ben o nerede yaşamak isterse yaşarım benim için şehrin mekanın pek bir önemi yok o olduktan sonra yanımda pek bir önemi olmaz nerede yaşadığımızın
Sevgiliye göre şehir değiştirmek eğitim hakkında ona göre karar almak iş hayatını ona göre yönetmek gibi bir çok hayatla ilgili büyük kararları başka birisi için almaya deymez. Bu kişi hayatınızda nekadar yer edinecek belli bile değilken. Ayrılık sonrası duyulan o acı pişmanlık duygusuna değer mi bilinmez.🤷♀️
Yok değiştirmem o gelsin zaten yaşadığım memleket güzel ağa seviyorum memleketimi
Oda sever inşallah beni seven sehrimide sever herşeyi mi sever
Ha yazları kışları felan tatil yapabilirim bizim memleket zaten yaz memleketi çok seviyorum memleketimi canım memleketim 🤘🥰🐱🤝
Cevap
45Cevap
Değiştiririm açıkçası aşk beni değiştiriyor tamamen. Zaten dünyaya bir kez geliyorum onu da istediğim şekilde yaşamayı tercih ederim. Aramızda bir soğukluk veya ayrılık meselesi oldu diyelim, o zaman da kendi şehrime geri dönerim bunun abartılacak bir yanı yok bana göre, ego yapmaya da gerek yok çünkü hiçbir uzun ve mutlu ilişkinin sırrı egoya düşkünlük değildir.
hayir... ayni yerde kalmayi seviyorum mekan degisikliyini oda degisikliyini is yeri mekan felan degiskiyini sevmem yani son soz hayatimda alistigim seyleri degistormeyi sevmem. hatta eskiden biyer var okulu orada okumusdum ilk opusduyum kizla orada olmusdu ilk askim orada okul doneminde ilk kavgam ilklerim orada olmusdu yani oyere otobusle gider gezerim hatirlarim var orada hic orayi terk etmek istemiyordum goc ettik babam yuzunden guya 4 odali falan genis evimiz olucak.
Son 10 senedir tam olarak bu şekilde yaşıyorum. Bahsettigin hisleri çok seviyorum, kendimi hicbiryere ait hissetmedigim için de gezmek iyi geliyor. Herhangi bir sebepten şehir değiştirebilirim yani 😁 yaza tekrar taşınıyoruz inşallah 🤘
Sevgilim degil eşim de olsa degistirmem mumkunati yok ben İstanbul Şişli de dogdum buyudum Şişli ye asigim cok seviyorum Şişli den baska bi’yerde yasayamam.
rahat edemem, sıkıntıya girerim,
elim ayağım titrer, gözüme uyğu girmez dayııı
ha deyince olmuyor... kaç yere tayin dilekçesi verdim reddedildi. kolay mı? doğduğun yer deel, doyduğun yer memlekettir. sevdiğimin tayin gideceğim yer ayarlaması lazım önce...
Kesinlikle değiştiririm. Iki insan birbirini seviyorsa zaten yapacaklarının sınırı yoktur. Hayatındaki insan gelip geçici degil gercekten sevdigin insan ise değiştiremezsin belki ama ben sevdigim insan icin her seyi yaparim. Sehir değiştirmek gibi bir talebi gelse düşünmem bile cevap belli evet.
Şu an bulunduğum ortamın daha bir üst seviyeye çıkacaksa
yaşam kalitesi ki zor görünüyor ancak o zaman değiştiririm...
Sevgili iken değiştirmem de ilişki daha ileriye giderse o da illa gel bizim oraya diye zorlarsa yaşadığı şehir de iyiyse ortamı çevresi gelirim tabi
Bende farklı yerler görmeyi severim ama mevcut yaşadığın yerde düzeni bozmak kolay değil. Başka yerlere gezmeye gitmek daha iyi olur.
evet.. benim için sorun olmaz... neticede doğduğum ya da nüfusa kayıtlı olduğum şehirde yaşamıyorum...
Sevgilim olacak kişi eğer nasip olurda eşim olursa onun için yapamayacağım şey yok.. ama sevgiliyken hayır.. biraz gerçekçi olmak lazım bence
Evlilikte bile yapmadım bunu. Ancak kafama eserse...
Degistirmem cunku benim de isim gucum var. Aynisini o benim icin yapar mi ki
Başıma gelmedi bu sebepten ne diyeceğimi bilmiyorum O anki kaşullara göre değişir diyebilirim
yasadigim mahalleyi bile degistirmem adi üstünde sevgili bugün var yarin yok😌
o değiştirsin. ha babası zenginse ben de değiştiririm.
Öyle bi imkanim varsa degistiririm ama guzel bi sehre😏
Sevgilimle olan ilişkim evliliğe gitmedikçe değiştirmem
Hayır değiştirmezdim, o benim doğup büyüdüğüm şehre alışsın. 😅
aklıma yatan bir yerse değiştiririm. birlikte mutlu olduktan sonra konumun pek önemi yok. tabi önce öyle biri lazım
Benim için şehir değiştirdi ama aynı şehirde birbirimizi kaybettik. Başlarda iyiydi sonra değişmeye başladı ne zaman konusu açılsa ben senin için şehir değiştirdim aylarca derdi insanlar nankör değmez
Evlenirsem okey ama sevgilim için değiştirmem
Sen çılgınsın her an her şey yapabilirsin.
Yuoğğğ
Sen de bir şeyler var ama daha tam anlamıyla onaylayamadım.
Ne gibi şeyler
Bir başka zaman.
Niye
Daha eksik olduğu için yanlış olabilir.
Olsun bişi olmaz
Yok başka zaman mesaj olarak söylerim.
Yok hiç söyleme o zaman
Anlaşamadık...
Öyle
Ulu orta yerde çoğu şey söylenemez...
Söylenir
Ama herkes görünce bir anlamı kalmaz ki.
Kalır
Söylememe az kaldı loading 99 .
E hadi
Zeki bir kadınsın, ee zeki olunca zeki birisini istiyorsun. Yasakları ve kuralları sevmiyorsun. Çoğuna yanlış gelen şeyleri yapabiliyorsun. Kafana göre bambaşka yaşıyorsun. Düşüncelerin biraz değişik belkide de o yüzden kendimde gördüğüm bir çok şeyi sen de gördüm. Gizemli birisin ama bir o kadarda buz gibi hemen eriyen. Bilmiyorum daha az kaldı.
Hımmm
Demiştim daha tam anlamıyla olmadı.
Ama böyle devam et.
Sevdiğim gerçekten güven verecekse
SENINLE NERESI OLURSA OLSUN DERIM.
Yok ağa.. Canim nerede isterse orada yaşarım.. sevgilimlik bir soru olmus
Düşünmek lazım, o an kafama eser bakarsın giderim. 🤣🤣
Karım için değiştiririm ki daha önce değiştirdim ama sevgilim için değiştirmezdim
Birak Sehiri, Ülke degistirdim.
Ne oldu, oda beni degistirdi. Gitti dayisinin kizi ile evlendi. Daha kimse icin surdan suraya gitmem.
sehir degistirmek bulundugun duzeni bozmak kimse icin degmez. sen onun icin sehir degistirirsin o seni bir degistirir kalirsin anadolunun bir sehrinde yanliz basina
Az kaldı dünya yı değiştireceğim şehrin lafı mı olur 😒
Sevgilim için şehir değiştirdim aynı sokakta oturuyoruz 11 aydır nasılsın diye sorduğu yok. Ayrıca aldatıldım da yapmayın.
Birak şehri ülkeyi değiştirmek istiyorum imkanimda var zaten... sevgilim gelmek isterse gelir istemezse kendisi kaybeder
Hayır değiştirmezdim maalesef kurulu bir düzeni değiştirmek öyle Kolay değil
Sevgilim için değiştirmem ha ciddiysek evleniriz değiştiririm 😂
Değiştirmem ama kolundan tutup benim istediğim şehre gidebiliriz ☺️
Sevgili için fedakarlık yapmak bana mantıksız geliyor. Başkası için konfor alanımdan çıkamam
maalesef ne kadar fedakarlık o kadar mutsuzluk getiriyor bazen
Gittiğim şehirdeki üniversitem veya işim iyi olursa neden olmasın
Çok göreceli ama kurulu düzen bozulursa yeni bir düzen çok zor kurulur bro
Kıyafetimi bile değiştirmem
Hiç düşünmeden hem de aşk nerede, biz orada 💃💃
Evlilik düşünüyorsam maybee
Bir zahmet o benim yanıma gelsin
O benim için değiştirsin 😏
Sevgilim yok değiştirmezdim
Değiştiririm ama ailem izin vermez 😂😂
Değecek birini bulursam belkii
Hayır değiştirmem ancak eşim olursa bir ihtimal