Senin bildiğin erkekler dağ ayısı ya da mağara da yaşıyor sanırım ben şahsen başarılı kadınları çok takdir ediyorum bir kadını ezmeye çalışan bir erkekten kusura bakma ama bir bok olmaz
Belirli bir başarıya ulaşmış bir kadın böyle saçma sapan şeyler asla yapmaz bunu yapan kişiler genelde azıcık ucundan başarıyı görmüş ama içinde sürekli eziklik yaşayan kişilerdir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Öyle diyenleri boş ver. Üniversite eğitim yeri, eğitimini gör yeter. Yanında sevgili olursa ne güzel ama oraya kocs bulmak için gitmek yanlış olur
Toplumumuzun kafası evlilikten başka bir şeye çalışmıyor.
Saçmalamayın ya sen okuluna odaklan bırak koca bulmayı falan başarılı bir kadını herkes ister
Benim bildigim erkekler ezebilecegi bir kadin ister. Guclu kadin herkes istemez yanlis biliyorsun.
Senin bildiğin erkekler dağ ayısı ya da mağara da yaşıyor sanırım ben şahsen başarılı kadınları çok takdir ediyorum bir kadını ezmeye çalışan bir erkekten kusura bakma ama bir bok olmaz
Onda degil daha cok evlenince kadin hukumdarlik eder ben basariliyim der diye
Belirli bir başarıya ulaşmış bir kadın böyle saçma sapan şeyler asla yapmaz bunu yapan kişiler genelde azıcık ucundan başarıyı görmüş ama içinde sürekli eziklik yaşayan kişilerdir
he biraz öyle :d yoksa geriye iş ortamı kalıyor ordan da bulamazsan hayırlı olsun ölene dek elizabet
Ya sacmalamasinlar sen once işini al eline koca sonraya dursun 😂
Iste gec kalmak istemiyorum. Ya hepsini kaparlarsa
Kapmazlar merak etme o kadar cok bosta erkek var ki sıraraya girerler senin icin 😂
Adı üstünde üniversite okuma yeri koca bulma yerimi akıl var mantık var
ünv mezunuyum ve bekarım
Okulunu oku ve mesleğini eline al dostum
evet bulamazsan evde kalırsın
Kim demişse yanlış demiş
Üniversiteye koca bulmaya gidiyorsun galiba
Mal mal konuşmayın awq
Kapmazlar merak etme sen kendini geliştir işin gücün olsun
🤣 🤣 🤣 🤣 O nasıl bi tezdir yaa
Her evlenen üni mi okumuş da?
hikaye boşver sen onları evde kalmazsın
Üniversiteye koca için giden sınıfta kalır