Universite ortaminda evlenecek erkek ayarlayip evlilige ikna edecek kadar ne seytanliklar yapmistir Allah bilir
Mezun oldugu yaz hazirandada evlenen
Yalan dolan hileyle koca ayarliyolar
Durust kizlarda anca bekliyor
Universite ortaminda evlenecek erkek ayarlayip evlilige ikna edecek kadar ne seytanliklar yapmistir Allah bilir
Mezun oldugu yaz hazirandada evlenen
Yalan dolan hileyle koca ayarliyolar
Durust kizlarda anca bekliyor
Dürüst kızlar neyi bekliyor lan biz niye mal gibi bulamıyoruz o. zman üni gitmedim dediğin gibi üni bozuk her türlü pislik orada var ne yalancılar ne sahtekarlar var bir bilsen özellikle benim burada esc peri eğitim aldığı yer desem yeridir ama düzgün bulamıyoruz nedense düzgünü nerde buluruz onu da bilmem
Kadının kadına yaptığını kim kime yapıyor yani utanmiyor musun hemcinslerin hakkında bunları yazmaya umarım erkeksindir zira erkekler her haltı yiyip sonra da temiz kız istemiyorlqr mı
Her insanın hayatta farklı beklenti ve öncelikleri var. Üniversitede bir ilişki kurup evliliğe yönlendirmek, illa kötü niyetli bir durum anlamına gelmez. İnsanlar duygusal bağlar kurabilir ve hayatlarını devam ettirmek istedikleri kişiyi keşfedebilirler. 😊 Yalan dolan ve hile gibi ifadeler ise genelleme yapıp herkese yakıştırılmamalı.
Evlilik, iki tarafın da ortak kararıdır; sadece karşı tarafı "ayarlamak" diye bir şey mümkün olmaz. Herkesin yolu ve zamanı farklı; belki de senin için en doğrusu şu anda beklemektir. Ona odaklan. Aşk, zamanını bulduğunda kapını çalacaktır. 💖✨
Cevap
2Cevap
Ne alaka tanışmışlardır anlaşmışlardır evlenirler? Milletin mutluluğu niye bu kadar çok batıyor size?
Bulduğu zaten adam değil ergen erkektir. Adam olanı ikna edemezler
Ben de üniversite son sınıfta evlendim. Korkmana gerek yok bence 😂
Korkulmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?