sevgilim evlenmiş boşanmış biri kendisi astsubay çocuklarıda var cocuklarının her istediğini yapan alan biri onları tatillere götürüyor her istediklerini alıyor çocukları üniversiteye gidiyor ama bana hiç öyle değil kaç yıllık sevgiliyiz yeni eve taşınacak kirayı sende ödersin diyor- bana bişeyler aldırıyor kendi kullandığı bilgisayarını bana parayla satıyor böyle biri? böyle bir sevgili ile evlenilirmi? ? parasımı az yoksa banamı cimri sevgilim? ? ? ben çalışmayan biriyim?
Güncellemeler
+1 yıl
bu durumda olan bir erkek ikinci kez evlense maddi açıdan zorlanırmı
Güncellemeler
+1 yıl
benden kira parası istemekde haklımı
Böyle bir sevgili ile evlenilrmi ? yeni eve taşınacak kirayı sende ödersin diyor ? detaya?
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sakın evlenme bu artik cin olmus yaşadıklarından uyanık olmus karıya para yedirmemeye çalışan ama ihtiyaclarini gidermek isteyen bi tip evlenince de sana kuruş koklatmaz calismadigin halde bunlari yapiyorsa
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
çocukları var onlara bakıyorum param kalmıyor diyor
Bir ast subayın maaşı 8 bin lira civarındadır üniversitede çocuk okutuyorsa heleki şehir dışında ise baya zor yani param kalmıyor dediği doğru olabilir. Sizin ilk evliliniz mi olacak?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sakın evlenme bu artik cin olmus yaşadıklarından uyanık olmus karıya para yedirmemeye çalışan ama ihtiyaclarini gidermek isteyen bi tip evlenince de sana kuruş koklatmaz calismadigin halde bunlari yapiyorsa
Çocukları olan biriyle evlenme bence eminim karsina kimler cikar buyuk bi yük bide para sorunu da varsa pek mutlu olacağını düşünmüyorum
ohoooooo öyle bi adamla evlenilir mi pembeli saçmalama :d
detayı okudunmu
tüm soruların detayını okuyorum da astsubay ne kadar kazanıyor biliyor musun ? o halde bile sana bunları yapıyorsa düpedüz cimri işte
ne kadar kazanıyor bilmiyorum
çocukları var onlara bakıyor param kalmıyor diyor
çocuklu bi adamla zaten evlenmemen lazım da sen bilirsin
Bir dakika onunla durma derim
çocukları var onlara bakıyorum param kalmıyor diyor çocuklarına bakıyor evinide eski karısına vermiş
O nasıl sevgi? Ne kadarlık ilişkin
2 yıl
Çok degisikmism burclariniz ne
çocuklarma bakıyorum param kalmıyor diyor haklımı kira parası istemekde
Değil tabi astsubaylık maaşı az mı
ikinci kez evlennce yetermi
Niye yetmesin
Sakın evlenme böyle biriyle hayat geçmez
detayı okudunmu
Evet zaten okuduktan sonra bu görüşü yaptım
çocuklarma bakıyorum param kalmıyor diyor haklımı sence kira parası istemekde
Sende karısı hayat arkadaşı olacaksın çocuklar illa evlenip gidecek kendi yolunu çizecek bi problem olmazsa sen hep onun yanında kalacaksın ama
ne yapcam bilmiyorum bende çalışmayan biriyim
Aman aman iyi düşün öyle karar ver
Siz çalışıyor musunuz?
detayı okudunmu
Okudum son cümleyi atlamışım. Para kazanmayan birisi nasıl kira ödeyecek miş
Üniversiteye giden çocuklara mi bakıyorsun
ben bakmıyorum sevgilim bakıyor kendi çocuklarına
Anladım
benden kira parası istemekte haklımı
Evlenmek istiyor musun peki
evlenmek istiyorum ama benim param kalmıyor nasıl yapacaz diyor sevgilim
parası kalmıyormuş doğrumu söylüyor sence
Bir ast subayın maaşı 8 bin lira civarındadır üniversitede çocuk okutuyorsa heleki şehir dışında ise baya zor yani param kalmıyor dediği doğru olabilir. Sizin ilk evliliniz mi olacak?
evet benim ilk olacak
Hiç evlenmemiş kızı alacak hemde kirayı ortak ödetecek başka kız olsa sıfırdan ev döşetir
benim param kalmıyor diyor
benim yaşımda küçük değil sevgilimle aynı yaşdayız
Senelerdir beraberiz dedin ilişkin oldu mu peki?
sevgilim ilkim 2 senedir sevgiliyiz
O zaman mutluluklar
evlenilmez