Kızları üzmek hoşunuza mı gidiyor?

Arkadaşlar size bişryden bahsetmek istiyorum ben bu zamana, kadar hiç aşık olmadım sevmedim sevilmedim dee ıstagram dan konuşmuşluğjm oldu ama hiç Bi zaman, ileriye gitmedimmm yaa benim düşüncem eğer olmassa, karşımdaki kişi alışmasın bağlanmasın diye sesli arama, görüntülü arama ve resim bile atmıyorum aramıyorum da ama onlar diyorki reism at nolcak atletli olsan nolcakkk ben yapmayınca bunları Bi garipleşiyor bizden olmaz demeler değişik trip ler tavırlar felan yani ne yapmaya çalışıyorlar sonra hadi işine... Bilmem ne oluyoruz zz mesaj, atıyorlar tanışmak istemiyorum yazıyorum görüldü atıyortm ya da siliyorum tekrar atıyorlar cevap veriyorum siliyorum naz yapma felan diyorlar yaa bi kızı seviyorsan bekliyeceksin üzmeyeceksin yaa haklı değil miyimmm
Güncellemeler
+1 yıl
İnsan gibi yorum yapacak olanlar, görüş paylaşsın dalga geçecek olanlar yazmasın rica ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ben ciddiyim beni diğerleri ile kıyaslama diyenleri de gördümmm hepsi laabali abuk subuk kişiler cıktı kızları cok mu saf buluyorsunuzzz yaa neden neden
Kızları üzmek hoşunuza mı gidiyor?