#smellsmoke

Kimse sizinle gelsin diye olduğu yerde beklemekte, olmadık yere birinin kapısına gidip aşk dilenmekte benim için saçma geliyor.
Hayat eğer bir yol ise, o aşk da o yolun bir yerinde bekliyor zaten insanı. Bu yüzden insan aşka değil hayatına baktığı zaman ben eminim hayatının aşkına rastlar...
Karşı taraf belli etsin ben uzun atlama da yaparım hiç fark etmez. :D Gerçi ara ara ilk adım atanda oluyor ama kötürüm gibi tepkisiz kalıyorum. :D Herkese de adım atmayak şimdi hak eden var hak etmeyen var demi :D Ama istediğim birisi ise koşarım, uçarım her şeyi yapabilirim belli olmaz.
Cevap
61Cevap
Gençlik yıllarımda hep kızlar bana gelirdi ben hiç uğraşmazdım bile adım bile atmazdım. Daha sonra benim adım atmaya başladım. Sonra karşılıklı adımlar atıldı. Sonra temeller atıldı binalar çöktü. Hep malzemeden kaçırmışlar :dd
Sitemkar bir mesaj sanırım.. 🤷♀️
yoo gayet açık ve net zlo ya aşk yaramıyor neyse :)) https://www.youtube.com/watch?v=KfTwZEJB7bE
https://www.youtube.com/watch?v=KfTwZEJB7bE bu olacakdı. :D
vaegçtim olmadı ya :D
😃😃 aşk bizi sevmiyor mu sence zloo 😂 boş ver be yak bi sigara çek 🚬
seni bilmem smoke ama beni kimse sevmiyor :D
Yani hoşlanıyosam öküz değilsem anlarım He bazende akıllı ve duygularını göstermeyen bir kadına denk düşersemde ondan bir mesajda beklerim yani
Aşk karşılıksız çek gibidir
Çeki yani aşkını cebine alır borçluya yani aşık olduğuna gidersin o sana ya karşılık verir tahsilatı yapar mutlu olursun ya da sendeki aşka yani çeke karşılık vermez
Bir bardak soğuk suyu içer eve giderken tekele uğrarsın🙃
Adım atarım ondan yana sorun yok ama sürekli adım atan taraf olmak beni rahatsız eder, karşı taraftan da hamle beklerim.
Kadınlar ilk adımı atmaz klişesine katılmıyorum gerektiğinde ilk adımı atmayı da bilirim, beklemeyi de
Klişe bir cevap olsada erkek atmalı tabi direkt dalmamak lazım önce niyet belli olur karşı taraf soğuksa fazla uzatmam yok birazcık ışık görürsem devam derim😊
Karşımdakinden beklerim bir adım atması yeterli zaten benimde merakım varsa bir adımda ben atarım 🤷♀️
Hmmm🙄🙏🧚♂️🏃
Adım hesabı yapmak için çok kısa bir ömrü var insanoğlunun. Hoşlanan çıkıp içinden geldiği gibi davranmalı.
Hiç uğraşamam valla bekliyorum bir gün karşı taraftan birisi adım atar diye ama yok olmuyor işim varken karşı tarafa adım atmakla uğraşamam.
Ortada bulusalim.. kiz evi naz evi diyerek olaya farkli bakis acilari ile bakmayalim emi, hadi bakalim..
Benim adım attığım oldu ama şunu anladım. Bir kadının net olarak adım atması daha önemli. O yüzden karşıdan beklerim.
Karşı taraf bir adım atarsa bende adım atarım.
Keyifli günler
Gelene kapıyı açarım. Ben pencerede de girerim kapı açmasına gerek yok seveyim yeterki
Aşkın olduğuna pek inanmıyorum. Elin kızına ne teklif ederim, ne de teklif ettiririm.
Kafaya koymuşsam Bilinc altına işleyecek adımlar atarım ufak ufak o gelir zaten...
Benim karşı tarafın adım atmasını bekleyecek sabrım yok sanırım. 🤦
Birşeyler hissediyorsam gider söylerim.
O kedi buraya gelsin diye beklerken çok geç olabiliyor.
Bir adım atar bakarım ses yok ondan beklerim kalanı. İşine gelirse yapar bu böyledir.
Merhaba,
Adım atana bile karşılık vermeyen bir insan olduğum için kimseye adım atmadım atmamda.
Bence keşke dememek için seven düşünen adım atmalı beklememeli kadın veya erkek farketmez diyorum
İlk adımı genelde ben atarım ama karşı tarafta gelse güzel olur 😊
Kolay kolay adım atmam karşımdakinin adımı şansını artırır.
Eğer seviyorsam ben adım atarim ama o seviyorsa onun adım atmasını isterim
Onun kapısının bana açık olduğundan emin olursam ben giderim. Ama yeşil ışık beklerim.
Ben adımı attım bekliyorum artık bazen beklemek gerekir 😂
Bende atabilirim oda atabilir pek takmam oyle şeyleri
Erkek milleti aşk istemiyor ki çoğunluk tek gecelik ilişki peşinde
Ne gidesim var aşka ne de bana gelesi aşkın..
Şikayetçi miyim, değilim.
Böyle dursun bence..
Adım atarım beklemem ama karşılığı gelmezse uzaklaşırım..
Bugüne kadar hep kızlar bana ilk adımı attı ama ilişkiye başlamaya cesaretim olmadığı için geri adım attım. Peki şimdi ne oldu? Nasıl adım atılır bilmeyen ama öğrenmek isteyen bir adam olup çıktım.
Aşka inanmam. Bir ilişki yaşanacaksa ilk adımı atmaya cesareti olan kadın daha çekici gelir ama.
Çok arzularsam beklemem, koşa koşa giderim ve gittim de kocama☺️
Tabiki karşıdan beklerim ama gel gelelimki durum hiç öyle değil
Çok utangacim karsi taraf gelse çok güzel olur yoksa açılişı yapamicaz 😊
Vazgecene kadar çabalarım vazgecince iş biter zaten
Genelde hep bana yazılır ama hislerinden emin olduğum birine neden ben adım atmayayım ki?
Biz erkekler için başka ihtimal yok aslında ama arada sırada bu işin sırası değişebiliyor :D
Atmak isterim ama yapamıyorum, özgüven eksikliği deniyor buna 😂
Karsi taraf gelsin isterim
valla herkes bencil
e bencilliğin olduğu yerde aşk da olmaz.
yani olmayan birşeyin uygulamasıda olmaz.
Ben kimseye aşık olmam onlar gelsin ayağıma 😂
bu saatten sonra kimseye adim falan atmam
Biri olsunda ben ona koşa koşa da giderim.
Kız tarafı atsın ben utanırım
Ben belli ederim bir şekilde o da adımı atsın
O gelsin bi zahmet.
seven sevdigine sevdigini söylesin
Ölsem adım atmam 😊çekinmekten degil inattan 🙈
Karşı taraftan beklerim ilk hareketi
Eskiden atardım artık atmayacağız.
Karşı taraf atsın ben uğraşamam..
Karşı taraf. Beni isteyen kadın önceliklidir.
Beni tercih ediyorsa bi bildiği vardır derim😀
Ben çekingenim. Karşı taraf gelsin isterim
Kimseye adım atmadım, atmamda...
Karşı taraf bana gelsin
Ben adımı atarim sorun yok🤗
kimseye adım atmam gelen kendi gelir
Karsi tarafin emir vermesi lazim ki itaat edelim
Bence karşılıklı olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?