+1 yıl
Elin adamı ablandan ve onun duygularından daha mı değerli yani. Ne aşkı, iğrenç hislerinizin adını aşk koymuşsunuz. Ablanıza çoook üzüldüm, eşi olarak gördüğü kişiye kardeşi resmen göz koymuş. Eniştenizi hiç söylemiyorum bile adam olsa birşeyler hissettiği kızın kardeşiyle görüşmez, olmayacağını anlar uzaklaşırdı.11 Yorumla
Soran+1 yılAblam aramıza girdi, ablam sadece para ve gösteriş için onunla onu sevmiyor , üzülmez bile biz aşığız birbirimize ama galiba..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni sevseydi ablanla ilişkisini bitirirdi ara sıra hevesinin alacak senden akıllı ol bu durumu annene babana ya da ablana anlatacağına ne diyorsun biraz empati yap ya senin nişanlın olsaydı ne tuhafsınız ya
13 Yorumla
Soran+1 yılilk beni beğenmişler ama öğrenciyim diye ablamı uygun gördüler o da mutsuz ben de mutsuzum ve kimse beni böyle sevmedi aileme söyleyemiyorum çünkü çok etkileniyorum elimde değil neden anlamıyorsun..
Cevap sahibi+1 yılYa ablandan vazgeçecek ya da senden başka yolu yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEğer enişten adam olsaydı nişanlısının kızkardeşine bakmazdı eğer adam olsaydı sen ona baktığında ben senin eniştenim aramızda yanlış bişi olmaz derdi demekki nasıl bir gevşekkk ki ablanı aldatıyor ilerde sende evlensen yine ablanı aldatacak sen bile onunla evlensen seni de aldatacak emin ol uzak dur ondan
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir tezat? Nasıl bir çelişki? Muza bakıp havucu almak gibi...
Hayır hepsini geçtim. Siz ablanızın helaline nasıl yan gözle bakarsınız? Bu da ayrı bir tartısma konusu elbette.01 Yorumla
Soran+1 yılaynen kanka
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
+1 yılEniştenin yerinde olmak isterdim ablanla evlenicem cepte, seni de goturucem arada off, süper hayat bir taşla iki kuş.
02 Yorumla
Soran+1 yılİğrençsin , edepsiz
- +1 yıl
Gruba karşı değilim, hele de baldız baldan tatlıdır yerim seni. Bal suratli. Keşke ben enişten olsam.
şu an ilk defa kız kardeşim olmadığı için şükür ediyorum Allahım şükürler olsun ki kız kardeşim yok 🙏
11 Yorumla
+1 yılAblana gelip sana aşık olan bir adam. seninle evlenince sana sadık olacağını düşündüren nedir..
02 Yorumla
Soran+1 yılsadece bana aşık çünkü , o kafana bunu sokkkkkkk
- +1 yıl
Umrunda mı sanki Allah ıslah etsin
- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılBende aynı durumdayım.
Küçük baldızımla 3/4 aydır sevgiliyiz.02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl gidiyor lütfen, yalvarırım bana bi tavsiye verin
- +1 yıl
Senin olaydan farklı bizimkisi ben nişanlı iken baldız lise 2. Sınıftı biz evlendik şu an liseden mezun ama en başından beri gelir giderken sırnaşır bana sürtünür falan geçen ay wtsptan komik ama erotik sayılan video atmış onunla ilgili konuşurken olay cinselliğe geldi ve sanal yaptık bana foto falan attı. 2/3 kez buluştuk ve seviştik devam ediyoruz işte
Saçmalama yaa ablanla evlencek senin alıcı göxüyle bakıp böyle düşünme. Ve adam sana vidden böyleyae konuş evlenmesin o adamla ablan
00 YorumlaBirileri çok fazla p*rno izliyor.. Git mastürbasyon yapta böyle saçma sorulara denk gelmeyelim.
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek? iğrenç misiniz?
+1 yılAblanın sevdiği adamı sen mi sevip, evlenmek istiyorsun? Bir kardeş olarak bunu ciddi ciddi düşünüyor musun?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Direk tersleyip ablamla nişanlısın şerefsiz diyeceksin. Tabi istemiyorsan ya da sende onu istemiyorsan
01 YorumlaBedava sirke baldan tatlı imiş🤔
Sen şimdi sirkesin haberin olsun🤧
Enişten ikinizide alsın tek çare bu 🧐00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe tavsiye vercez sana. Hem seni hem ablani mkksin bisey olmazmi diyelim.
Ve siz boyle adi serefsiz ahlaksiz biriyle ablanin evlenmesine musademi etceksiniz.
Nasil karaktersizlik bu02 Yorumla
Soran+1 yılo sadece beni seviyor duygularımıza engel olamıyoruz
Cevap sahibi+1 yılYa bi git liseli ergen...
Adam bayaa isini biliyor.
Bu lavuk, hem seni hem ablani hemde anneni bi temiz miker...
Sen niyeti bozmuşsun zaten cümlelerin hep ucu açık. Allah ıslah etsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. oha diyorum. o zaman sen evlen onunla, ablan da başkasıyla eevlensin.
02 Yorumla
Soran+1 yıldi mi yaa üf
Eniştene söyle seni alsın. Almasa ablanla evlense bile sen ona ilerde verirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞerefsiz enişte ablanı üzüyor sen de şerefsiz çıktın ablanı elin karaktersizi için üzcek misin
02 Yorumla
Soran+1 yılŞerefsiz mi? Ne kadar terbiyesiz kelimeler bunlar? Biraz saygı öğren , sonra gel öyle yorum yap! Ablamı tanımıyorsun sadece para için evleniyor, umrunda bile olmaz ben vicdan yaptım da sorayım buraya dedim !
Cevap sahibi+1 yılşerefsiz olmasa bir öyle bir böyle yapmaz ablan para için evlense sana ne onun keni mutluluğuydu sen engel oluyosun git başka birini bul
+1 yılNe dememizi bekliyorsun ki? Ablan evlensin, o olmadığı zamanlar siz yasak aşk yaşar keyfinize bakarsınız. Sonra sen hamile kalırsın. Müge anlı da seni izleriz😃
01 Yorumla
Soran+1 yılkomik değil
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEnisteden uzak durmazsan, abla kardeş ikinizle de takılacak.
05 Yorumla
Soran+1 yılonu bırakmak istiyor ama ailelerimiz büyük bir engel ablamla zaten görücü usulü tanıştı ablam da ona yapıştığı için biz birbirimize kavuşamıyoruz ve onun hislerine karşılık veremediğim için üzülüyorum
- +1 yıl
sana aşık değil imkansız diye arzuluyor sadece
Cevap sahibi+1 yılÇiçekpasta bence de. Ama gel gör ki baldizda ulaşılabilir cikti.
- +1 yıl
aynen öyle enişte bunu elde edince bırakacak aha yazdım buraya , zaten kafası eniştede beden kaldı bir tek allah korusun bari onu
Cevap sahibi+1 yılEvet enişte abla kardeş, balı alacak
Kardeşini düşünüyorsan ve kendini onun yerine koy bence hiç düşünme bile.
00 Yorumlakelıme oyununda 5 harflı bır soru vardı gelin hediyesi dıye adam baldız demıştı o mu senın enısten
00 Yorumlabu enişte çok uyanık bence
boşuna namık dememiş o i*ne enişten beni pavyona alıştırdı diye :D
şimdi bak
öncelikle ablanla evlenecek
hem ablanı hemde seni götürecek00 Yorumla
+1 yılbugün ablana ihanet etmeye kalkışan yarın sana da eder. yakışıklılık her şey değil. ablanla kötü olmana değer mi önce onu bi düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılAblam hayatı boyunca hep kendisini düşündü hep onun mutluluğunu istedik, bir kez olsun ben mutlu olmak istiyorum, çok mu şey istiyorum?
- +1 yıl
hayır sende hakediyorsun elbette. dediğim gibi bugün ablana ihanet eden yarın başka kadın için sana da eder. güven önemli
+1 yılHem ablanla hem de ailenle ilişkin bozulur 😀uzak dur bunun yanlış olduğunu da söyle çünkü ablana bunu yapan yarın sana da yapar bi ayrıcalığın yok
01 Yorumla
Soran+1 yılilk beni istemişler ama öğrenciyim diye ablamı uygun gördükleri için bu olamayışımız çok üzücü ve onun da hislerinin değişemediğinin farkındayım bana olan bakışlarından o yüzden onun beni sevmesinden çok hoşlanıyorum ve ben de duygularımı kontrol edemiyorum
İki taraflı oynayıp karakterini belli edebilir ya da tek taraflı olup herşeye son verebilirsin
00 Yorumlainstagramda arama kısmına sevgiselses yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar o sana yardımcı olur zaten bir çok kişiye yardım ediyo.
d00 Yorumla
+1 yılBaldız baldan tatlıdır durumu olmuş hahaahahab
117 Yorumla- +1 yıl
Egonu tatmin ettin mi bari üzerimden? 😂 Bu kadar ciddi bir şekilde açıklama yaptığına göre
- +1 yıl
kezbana bak lan tesekkur edecegine ettigi lafa bak
- +1 yıl
Ahahahahha
- +1 yıl
Baldız balı petekten ayırmaya yarayan alettir o yüzden baldan daha tatlıdır demişler. Aklı şeyinde olanlar onu öyle benzetip kullanmışlar.
- +1 yıl
Uha bunu sevdim.
- +1 yıl
Yukarıda biri daha açıklamış doğrusu o. Ancak toplumun kullanma biçimi öyle olmuş hani kız kardeşi bal küçüğünü ise ondan daha tatlı görmüştür. Ki anatomik olarak öyledir çünkü genç olan her zaman daha güzeldir. İnsan yaş aldıkça güzelliği kaybolur
- +1 yıl
Diğer bilgiyi ben de biliyordum ama bunu ilk kez duydum. Güzel bilgi için sağol. 😋
Soran+1 yıl@Bilirkişi_M_ Çok kötü durumdayım lütfen yardım edin O’nu gerçekten çok seviyorum, Ablam beni de eniştemi de sevmiyor bile görücü usulü tanıştılar
- +1 yıl
Görücü usulü tanışmış olmaları seni de onu da hakli kılmaz maalesef onlar bir yola çıkmışlar ablan seni sevmese de sen onu sevmesen de saygı duymak zorundasin buna ve bu düşüncelerinden uzaklaşmak zorundasın. Zaten ablanla. Olmasa bile ondan senra seninle olması ihtimali de çok düşük çünkü aileni karşına almak zorunda kalırsın böyle bir durumda.
- +1 yıl
Ya benim cevabım altında konuşmasanız.
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok ya açıklayıp ikiniz içinde bitecek bu macera ya da kapatıp gideceksiniz
Aşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Bu Doğru değil ablanı sevmiyorsa ayrılsın gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılablamı sevmiyor evet bana aşık çünkü
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Enisteyle delirmeceler 😁😁😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz birbirimize gerçekten aşığız?
Gizli Üye(36-45)+1 yılzor bi durum ve onu eminim sende arzuluyorsun değilmi
04 Yorumla
Soran+1 yılSizce?
Cevap sahibi+1 yılbence deli gibi istiyorsun onunla olmayı
Cevap sahibi+1 yılönerim şu oturup konuşun kavuşun
Soran+1 yılİnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. uzak dur. ablana saygindan uzak dur
08 Yorumla
Soran+1 yılAblam bir kere beni düşünmedi, önemsemedi sevmedi bile, ilk kez kendim için bir şeyler istedim. O’nda mutluluğu bılacağımı düşündüm sadece , boşlukta mıyım sizce?
Soran+1 yılBen başta kardeşim gibi görüyordum, O da öyle görüyor sanıyordum ama beni ilk gördüpünden beri seviyormuş
- +1 yıl
aynen öyle olacak davranışlara bakacaksın kızım
- +1 yıl
maalesef bende toyumdur aslında dkdjdh ama kör değilim inşallah bu kızda kendine gelir
+1 yılsite yaprak dökümü dizisine döndü.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı yok seninde gönlün var ise
00 Yorumla Ne kadar gusül alırsan al ruh or*spu işte…
00 Yorumla
+1 yılAha yeni bir Leyla ile Necla vakası.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu saçmalığı ilerletme bence
00 Yorumla
+1 yılBaldız fantezisi diyorsun. 😄
00 Yorumla
+1 yılbaldız baldan tatlıdır olayı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. sen ona aşık olmadın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılonun beni sevmesinden çok hoşlanıyorum ve bu yüzden git gide aşık olmaya başlıyorum sanırım anlauamıyorum hislerimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılEdebini takın ve defolup gitmesini söyle
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz çok edeplisiniz ya?
Cevap sahibi+1 yılAnlaşıldı sizde Alis Harikalar Diyarı'ndan bir karakter misali yaşıyorsunuz.
+1 yılBaldız baldan tatlıdır filmi sizi bekler
02 Yorumla
Soran+1 yılyeter artık !
- +1 yıl
Ablanın kocasını seviyorum ne yapayım diye cevap arıyorsan iki seçenek var ya sevmekten vazgeçeceksin ya da git yat. Hem seviyorum hem ablam var olmuyor. Ablanın kocası ise sevmiyeceksin. Yok eğer hala seviyorsan git yat
Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Birliktelik kaçınılmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılOff ya kendime hakim oluyorum ama beni gerçekten yürekten sevdiğinin farkındayım, ablamı nasıl aradan çıkartıcam
Soran+1 yılO ve ben birbirimize gerçekten aşığız , ablam hiç beni sevmedi ablalık bile yapmadı hep yalnızdım şimdi de ilk kez kendimi düşünmek istiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhhh baldızlar ahhh. Bende baldızıma aşığım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu sevdadan vazgeçin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yıltroller
01 Yorumla
Soran+1 yılboş yapma
hmmm hoslandin mi ondan
02 Yorumla
Soran+1 yılevet?
+1 yılKendinize gelin ya
01 Yorumla
Soran+1 yılkendime hakim olamıyorum napayim?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYazık ikinizede
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
Bak vazgeç bu sevdadan birlikte olursan ailenin ve ömür boyu ablanı kaybedeceksin ona göre hareket yap madem gönlü sendeydi bunu neden başta dememiş?
Soran+1 yılGörücü usulü tanıştılar ablamla akrabalarımız aracılığıyla o beni beğenmiş başta ama hiç belli etmemiş, sonra ben okuyorum diye ablamı uygun gördüler..
Başka erkek mi kalmadı
01 Yorumla
Soran+1 yılKimse beni böyle sevmedi ki
+1 yılYuh diyorum ben de... Edep ya hu
02 Yorumla
Soran+1 yılSizde edep var mı? nerede var?
- +1 yıl
En azından kardeşimin karısında gözüm olmaz
Ortalık çok fena karışacak gibi duruyor
00 Yorumla
+1 yılbaldız baldan datlı olur dedikleri bu olsa gerek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Ciddi mi bu smdmdmd
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Facia is coming
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHadi evlenin
00 Yorumla Bence sen evlenmelisin
00 Yorumla
+1 yılEniştem beni niye öptü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılinanılmaz insanlar var bu hayatta pes
12 Yorumla
Soran+1 yılSiz çok mu düzgünsünüz sanki? İnsanları yargılamayın sadece yardım arıyorun
Cevap sahibi+1 yılyargılamıyorum ama tuhaf yani uzak durmaya çalış ama kendini şartlandırma da, enişten adam olsaydı senden uzak dururdu ablana bakmazdı ona umut vermezdi, hala adamsa nişanı atıp belli bir süre senden ve gözlerden uzak durup yoluna bakmalı, sana da imkansızsınız diye cazip geliyor lütfen yanlış yapma bak rezil olursun, ablan karşındaki kızın ablan olmasından ziyade şuna bakmalısın, enişten düzgün biri olsa sana bakar mıydı hayatında başkası olsa lütfen mantıklı ol,, onu bunu beğenmiş vs geç bunları olgun ve düşünceli olsa bunlar olmazdı aç gözlü ve sırtlan bu adam ablanla beraber uzak durun
+1 yılbence trol soru
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl trol ya geldim derdimi anlatıyorum bu dediğin hoş mu şimdi?
- +1 yıl
ya çok var bu tip soran bişey yaşadınmı adamla
+1 yılUzaklaş bence
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız..
sende boş değilsin
00 Yorumla
+1 yılFantezi
00 YorumlaWoo sonu şeyle biter
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!