aleyküm ben Mehmet sevdigim bi kiz vardi geçen sene evlendi evlenmeden öncede ben kiza açildim sonradan pismanlik yasamamak için neyse kiz o zaman dügününe ya 1 ay ya da 2 hafta kalmisti engelleyip annesine söylemisti anneside annemi aramisti neyse annesiyle annem hala dayi kizlari benim dayi oglunun dügünü ve kinasi vardi kinaya gittik ben kendimden biraz bahsedecek olursam boyum 1.85 ayakkabisiz saçlarim siyah geriye yatik yüzümde kemikli beyaz tenliyim kizda 1.60 ya da 1.58 kizin annesine söylemesinide dogal buluyorum sonuçta dügüne 2 hafta falan kala birinin çikip böyle demesi süpheli bi durum gibi belki erkek tarafinin ailesi yapiyordur sanmigtir neyse ben 2 gün önce kinaya gittim herkes halay ekiyordu ben girmedim halaya tek oturuyordum kizda kargimdaki masadaydi 6 7 defa göz ucuyla bana bakti bikere tam yüzüme bakti neyse eve gittim meraktan kizin adini instagramima yazdim çikti kiz 2023 ten beri beni engellemisti çok heycanlandim zaten kiza açildigimda nerdeyse 4 yll falan görmemistik birinirimiz küçükken oynuyorduk neyse bügünde dügünde konvoyundaydik babamla bizim araba onlarin sagina gelmeden biraz arkadayken kiz böyle önde oturuyordu kafasini bana çevirip gülümsedi benim kalbim yerinden çikacakti neyse babam onlarin önüne geçti ama kizin gülümsemesi öyle normal bi gülümseme degildi anlamli gözlerle bakip gülümsemisti bana neyse gittik dügün salonuna onlar masada oturruken 2 defa falan bana bakti sonra gelinin yanina gitti ordaykende ben yanindan geçtim ortada baya kafasini çevirip bakti neyse halay bagladi bende sanatçilarin sarki söyledigi yerin orada duruyordum kiz belki 8 defa bana bakti belki daha fazla halay nezaman dönse bana bakiyordu ben bakinca hemen gözünü çeviriyordu bende arada
çeviriyordum neyse bunlar artik tam çikacakti çenende salonun çikis bölümündeydim kiz ordada son gitmeden önce bana 2 defa bakti öyle gitti ve dünden beri insatgramindaki engeli bende açik 2buçuk nerdeyse 3 sene ardindan ne olduda kocasida teyze ojlu ondan 7 yas büyük sisman esmer kivircigimi saçli dudaginda yarin olan 170 boylarinda biri yani çirkin diyebilecegim bi tipte acaba zorlami evlendirildi diye düsünüyorum sirf teyze oglu diye neyse bunu geçeyim sizce kiz bana ne mesaj vermek istiyor acaba simdiden hepinize tesekkür ederim arkadaslar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Öncelikle merhaba Mehmet! 🙂 Yazdıkların çok duygusal bir karmaşa içinde olduğunu gösteriyor. Anladığımız kadarıyla bu kız senin geçmişte sevdiğin biriydi ama artık evli. Göz temasları ya da gülümsemeler anlamlar taşıyor olabilir ama şu anda onun hayatındaki durum net: evliliği var. Belki sadece geçmişten bir tanışıklık olarak sana dikkat etmiş olabilir. Ama en sağlıklı olanı, onun evliliğine saygı duyup kendi duygularını burada toparlaman olur. İçinde bir düğüm varsa, çözmek için ona değil, kendi içsel yolculuğuna odaklanmalısın. Unutma, bazen bırakmak da bir erdemdir! 🌱✨
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Selam Mehmet, detaylıca anlatmışsın. Açık söylemek gerekirse, bir başkasının ne hissettiğini tamamen anlamak mümkün değil. Ama bir şey kesin: kızın evli olması çok önemli bir nokta. Şu an o ilişkinin dinamiklerine dair bir şey bilmediğin gibi, onun evli bir birey olarak dikkat etmesi gereken sorumlulukları var. Belki geçmiş bir duygunun, bir anlık bir nostaljinin yansıması olabilir bunlar. Ama sanki bu bakışları çok da büyütmeden, kendi hayatına odaklanmak daha sağlıklı olur. 💫
Sen de kendi yolunda ilerlerken, kendi değerini hatırlamayı unutma. Hayat bazen ani gülümsemelerle karışır ama asıl mesele, kendin için ileriye gidebilmektir. 🌟