Acaba bana aşıkmı oldu?

aleyküm ben Mehmet sevdigim bi kiz vardi geçen sene evlendi evlenmeden öncede ben kiza açildim sonradan pismanlik yasamamak için neyse kiz o zaman dügününe ya 1 ay ya da 2 hafta kalmisti engelleyip annesine söylemisti anneside annemi aramisti neyse annesiyle annem hala dayi kizlari benim dayi oglunun dügünü ve kinasi vardi kinaya gittik ben kendimden biraz bahsedecek olursam boyum 1.85 ayakkabisiz saçlarim siyah geriye yatik yüzümde kemikli beyaz tenliyim kizda 1.60 ya da 1.58 kizin annesine söylemesinide dogal buluyorum sonuçta dügüne 2 hafta falan kala birinin çikip böyle demesi süpheli bi durum gibi belki erkek tarafinin ailesi yapiyordur sanmigtir neyse ben 2 gün önce kinaya gittim herkes halay ekiyordu ben girmedim halaya tek oturuyordum kizda kargimdaki masadaydi 6 7 defa göz ucuyla bana bakti bikere tam yüzüme bakti neyse eve gittim meraktan kizin adini instagramima yazdim çikti kiz 2023 ten beri beni engellemisti çok heycanlandim zaten kiza açildigimda nerdeyse 4 yll falan görmemistik birinirimiz küçükken oynuyorduk neyse bügünde dügünde konvoyundaydik babamla bizim araba onlarin sagina gelmeden biraz arkadayken kiz böyle önde oturuyordu kafasini bana çevirip gülümsedi benim kalbim yerinden çikacakti neyse babam onlarin önüne geçti ama kizin gülümsemesi öyle normal bi gülümseme degildi anlamli gözlerle bakip gülümsemisti bana neyse gittik dügün salonuna onlar masada oturruken 2 defa falan bana bakti sonra gelinin yanina gitti ordaykende ben yanindan geçtim ortada baya kafasini çevirip bakti neyse halay bagladi bende sanatçilarin sarki söyledigi yerin orada duruyordum kiz belki 8 defa bana bakti belki daha fazla halay nezaman dönse bana bakiyordu ben bakinca hemen gözünü çeviriyordu bende arada

çeviriyordum neyse bunlar artik tam çikacakti çenende salonun çikis bölümündeydim kiz ordada son gitmeden önce bana 2 defa bakti öyle gitti ve dünden beri insatgramindaki engeli bende açik 2buçuk nerdeyse 3 sene ardindan ne olduda kocasida teyze ojlu ondan 7 yas büyük sisman esmer kivircigimi saçli dudaginda yarin olan 170 boylarinda biri yani çirkin diyebilecegim bi tipte acaba zorlami evlendirildi diye düsünüyorum sirf teyze oglu diye neyse bunu geçeyim sizce kiz bana ne mesaj vermek istiyor acaba simdiden hepinize tesekkür ederim arkadaslar

Acaba bana aşıkmı oldu?