Erkekler size böyle yazılsa ne düşünürsünüz? 2 aydır konuştuğum çocukla cuma günü buluştuk ben onun olduğu şehre gittim cumartesi günaydın yazdım biraz konuştuk sonra bir konu üzerine onun benden 6 ay kadar küçük olduğunu öğrendim yaşıtız sanıyordum ve durum üzerie şaşırdığım için kimlik fotoğrafını istedim, bana inanmıyor musun dedi bende şaşırdım valla dedim attıktan sonra ben yaşıtız diye hatırlıyorum dedim, o da ben öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum valla dedi, ki sanırım öyle ay farkından dolayı başta aynı yaştaydık, ondan önce bir yaş aldığım için fark oldu, sonra normalde kendimden küçüklerle konuşmam ya dedim, o neden diyince bilmem dedim, ardından garip, yine de sen bilirsin dedi, neyse öyle kapandı, pazar günü yazmadı, pazartesi gündüz 2 gibi yaşıyor musun küs müyüz gibi bir şeyler yazdım, küsmedim dedi, çocukça geliyor ama biraz soğudum dedi, bende küssen daha iyi olurmuş soğumak daha kötü yazdım, o da ama öyle oldu yani yazdı bende iyi tamam yazdım, salı günü yani dün yazmadım, bugünde yazmayı düşünmüyorum, sizce ilgisi başkasına mı kaymıştır ya da gerçekten soğumuş mudur? Hiç yazmaz mı? ben resimlerimizi konuşmalarımızı falan sildim sinirden, yazmam da daha. Sıkılmış mıdır nasıl anlıcam, o benim olduğum şehire geçecekti yatay geçişle güya oy
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEminim ki gözü başkasına kaymamıştır. Sadece onu yaşından dolayı küçümsediğin için gururu kırılmıştır. Ama tekrar gönlünü alabilirsin. Bende, erkek benden küçük olsun istemem ama karakter önemli olan, eğer gerçekten anlaşıyor ve seviyorsanız yaşın önemi yok.
042 Yorumla
Soran+1 yılkarakteri düzgün yan yana iyi anlaşıyoruz ama mesajlarda pekte aynı sayılmayız değişebiliyor, instagramdan kız falan eklememiş, ilk o konuşmanın olduğu gibi birini takip etmiş kız buna dönmeyince çıktı, ya da çok önceden istek atmıştı kız da geri eklemiştir silmiştir veya hiç eklemeyince çıkarmıştır bilmiyorum orasını ama bundan sonra da bakıcam yeni birini ekler mi
Soran+1 yılküs müyüz gibi bir şey yazdığımda normal cevap verdi şimdi 3. kez yazsam kötü durur muyum gözünde ne yapıcam bilmiyorum
Soran+1 yılolduğu gibi değil de olduğu gün* üstteki diyalog
Cevap sahibi+1 yılİnstagramda takip işlerini bu kadar dikkate alma, önyargılı yaklaşırsın. sonuçta daha sevgili bile değilsiniz istediğini yapmakta özgür bir insan. Küsmüyüz demen çok yanlış çocuğun bu yüzden kırıldığını biliyorsun. Çocuk gibi sana küsüz diyecek hali yok. Olgun ve ağırbaşlı bir şekilde (fazla abartıya kaçmadan) onu kırdığını söyle ve özür dile. (Bence)
Soran+1 yılbunu yapınca çantada keklik muamelesi uygulamaz bana dimi?
Soran+1 yıltabiki beni ilgilendirmez ama sevgililiye kayarsa eklememesi gerekiyor bence aynı şey benim içinde geçerli sadakat duygusu önemli burda ondan bakıyorum, küs müyüz yazmak çocuk gibi kaçabilir farkındayım da alındın vb şeyler yazsam da o söylemez öyle hissettiğini, 3. kez yazmakta kafamı karıştırıyor
Cevap sahibi+1 yılİşte cümlelerini iyi seçeceksin ki uygulamasın. Şöyle diyebilirsin mesela; geçen gün ki konuya takıldığını biliyorum ama ben sadece yaşıt olduğumuzu sanıyordum sen öyle deyince şaşırdım. Beni yanlış anladın sanırım ama kötü bir niyetimin olmadığını biliyorsun seni üzdüysem kusura bakma.
Soran+1 yıltamam o zaman bir bahane bulayım peşinden açıklayayım sonra yazmazsa artık allaha emanet
Soran+1 yılnedense yazsam her şey daha kötü olacakmış gibi gelir benim açımdan
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik olarak öyle düşünüyorsun merak etme :) tabii karşıdakinin de nasıl biri olduğunu bilmiyorum ama terslemez umarım.
Soran+1 yılşu an hikaye attım yanıt verebileceği bir şey yanıt vermezse artık… boşa her şey
Soran+1 yılgörmüş sadece yaa yanıt yok
Cevap sahibi+1 yılTabi ki yazmaz neden yazmasını bekliyorsun ki?
Soran+1 yılneden? buraya kadar mı? nasıl gönlünü alıcam şimdi, kafasında bitirdiyse tiksinir bile benden ne yapmalıyım
Soran+1 yılyurt başvuralarıyla alakalı yalandan bir şeye takılmış gibi mesaj attım yardımcı olmaya çalışıyor gibi sürdürürsem durumu izah edicem sonrası allaha emanet ya
Cevap sahibi+1 yılNeden gurur yapıyorsun güzelim direk dediğim gibi yazsana. Bir hata yaptın telafisini yapacaksın altı üstü. Bu kadar tedirgin olmaya gerek yok
Soran+1 yılyazdım aynısını cevap bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılCevap verince söylersin. Korktuğun kadar bir durum yok ortada 😌
Cevap sahibi+1 yılTabi karşı tarafın nasıl bir insan olduğunu bilemiyorum. Kinci bir insansa içinde tutabilir
Soran+1 yılkötü niyetli biri olmadığını anladım ama böyle bi yanlış anlaşılma olunca sanki seni kandırıyomuşum gibi yansıttın bana dedi, durumu açıkladım neden öyle anladığımı yazdığımı vs o da anladım Sadece sen değil birçok kişi kendinden küçükle konuşmak istemeyebiliyo o yüzden sıkıntı değil yazmış
Cevap sahibi+1 yılEğer senin içinde sıkıntı değilde yaz o zaman. Biraz ters çıkıştım ama benim içinde sıkıntı değil seninle konuşmak hoşuma gidiyor. Yaz
Soran+1 yılbenim için sıkıntı değil sen şımarık çocuksu veya olgun davranışlar sergilememiş olsan o zaman olabilirdi zaten sen öyle diyince hem ona hem de olgun davranmana şaşırdım, çok iyi tanımasam da sırf bu yüzden silip atmak isteyebileceğim biri değilsin bu seferde ben saçmalamış olurum, ama soğuyup muhatap olmak istemezsen anlarım, yazdım o da silip atacak kadar kötü bişey olmadı bence yazmış
Soran+1 yılsonra soğuyup muhatap olmak istemezsen anlarım lafını alıntılayıp hayır öylede ben saçmalamış olurum yazmış
Soran+1 yılya bilmiyorum nisa garip bir durum yazmış peşine bende ney yazdım,
Soran+1 yıl-şu durum yani
+nasıl yani
-yani ne diyeceğimi bende bilmiyorum
+ee bende
-sohbetimizi kesmeye gerek yok
-normal arkadaş gibi konuşabiliriz
Soran+1 yıl+o zaman
+tamamm
yazdım bende diyecek bir şey bulamadım ama ne olur bundan sonrası
Cevap sahibi+1 yılSen ilk önce kendine bir sor bakalım bu çocukla ne olmak istiyorsun. Eğer sevgili olmak istiyorsan konuşmayı uzat ama dersen ki arkadaş olarak kalalım tamam şu an anlaştınız konu kapandı zaten
Soran+1 yılne yaptığımı falan soruyor şu an da ben ne olmak istiyorum bilmiyorum düzgün bir insan kaybetmek istemem, sevmiyorsa da o anlamda zorlamakta istemem kendimin ne olduğumu da bilmiyorum onun da dediği gibi arkadaşsa o şekilde de konuşabiliriz farketmez bana, daha önce sevgilim olmadı platoniktim sadece ilk defa 2 aydır biriyle konuşuyorum, başı neyse sonu da öyle biter derler ama bilmiyorum zamanda bıraktım artık
Soran+1 yılarkadaş gibi olursak konuşur muyuz acaba ne kadar sürer ki zaten uzak mesafe farklı üniversiteler ben yazarım seviyorum çocuğu ama aşk değil yani, o da öyle düşünüyorsa yazar mı bilmem yazmazsa da sevgili olmak istemediğinden herhalde
Soran+1 yılbence bizden bir şey olmaz diye arkadaş bilmem ne dedi ilk defa söyledi zaten, üniversiteler falan açılıyor ya buluşamayız bilmem ne :((
Cevap sahibi+1 yılHer şey senin elinde istesen olur. Biraz özgüvenin olsun böyle düşünerek yaşarsan hiç sevgilin olmaz Belli ki oda istiyor ama çekiniyor senden biraz sen yakisk
Soran+1 yılhayır özgüvenle alakası yok sevgili yapmamamın sebebi aşık olmadığım biriyle sevgili olmak istemediğimden, kendimi seviyorum, o benden nasıl çekiniyordur arkadaş kalalım diyor
Soran+1 yılçocuğun numarasını sildim instagramdan tut dolap uygulamasına kadar çıkardım, konuyla alakalı gönlünü almaya çalışmıştım ama ondaki hisler bununla alakasızdı bildiğin soğumuştu, konuşmamızın kesilmesine gerek yok normal arkadaş olarak konuşalım demesi, benim ne yapıyorsun dediğimde gönlünü almanın yollarını arıyorum diyip random atmam üzerine sıkıntı yok arkadaşız hala demesi, oysaki arkadaş olarak hiçbir zaman konuşulmadı, en başında ben arkadaş gibi gittim evet ama arkadaşım demedim hiçbir zaman, ondan soğuduğum ve cevap vermek istemediğim anlar olmuştu ama onun gibi de hiçbir zaman yapmadım bence, bana başlarda kestirip atmakla alakalı şeyler derdi aynısını yaptı, cuma günü buluştuk cumartesi kırdım (sandım) pazartesi ve çarşamba günü toplamaya çalıştım ama dediğim gibi onun olayı başka, arkadaşlarım pişman olmazsın diyor ama nedense çok çok üzgünüm, ilk defa biri beni sevsin değer versin istemiştim, sonradan severim zaten diye de düşünmüştüm ama döndü, şaşkınım ve birazda burukluk var, söylemek istedim sizede
Soran+1 yılsizce onun pişman olma ihtimali var mıdır? dün gece çıkardım hala ulaşmaya çalışmadı ulaşacağını da sanmıyorum, gurur falan yapar o belki de sallamaz bile beni tahmin etmek güç, ama zaten bende yoluna bakmak istiyorum, 2 günde yıprandım şaka gibi, resmen ilgiye ve sevgiye açmışım neyle örtücem bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBence çok yanlış yaptın silmekle ki eminin pişman olacaksın. Şu an sen çocukluk yapmış oldun o sana gayet olgun davranışlarda bulunmuş. Arkadaşım demesi sevgili olmayacağınız anlamına gelmez. Çocuk belli ki kırılmış ve senin biraz daha gayret gösterip (konuyu açmadan) doğal yollarla gönlünü almaya çalışman lazımdı. Onun pişman olacak bir durumu yok yani Peşinden koşmasını bekleme. Beni silip hayatından çıkaran birini bende hayatımdan çıkarırım. Bubları seni üzmek için söylemiyorum sonuçta seni tanımıyorum. Arkadaşların seni üzmemek için pişman olmazsın diyorlar ama yalan. Bunlar gerçekler ve her şey senin iyiliğin için…
Cevap sahibi+1 yılSen kendi kendine gelin güvey olmuşsun her şey olacağına varır güzelim. Kendini geri çekseydin o yazmadan yazmazdın. Silip atmana gerek yoktu.
Soran+1 yılemin misin çocuğun soğuması yaşla alakalı değildi bence kırk kere mesaj attım bir kere bile yazmadı bana, cuma günü buluştuk cumartesi günü olay oldu, pazar yazmadı, pazartesi gönlünü almaya çalıştım, salı günü yazmadı, çarşamba günü bahane üzerinden tekrar konuştum, arkadaşız hala dedi, önceden arkadaş mıydık ki? ilk defa söyledi ki, belki yalnız kalmamak veya cepte tutmak için öyle söyledi bilemem, ama günlerdir hiçbir şey yazmadı bana hep üzüldüm, dün gece çıkardım ama ağladım da inanmak istemiştim birinin beni sevebileceğine, dediğin gibi belki pişman olabilirim ama bence onda genel bir soğuma vardı ve bu kadar büyütecek kestirip atacak kadar değildi, bence benimle sevgili olmak istemediği için ki mecbur da değil arkadaş olalım cümlesine kaçtı, inan bana silil atmasam da yazmayacaktı ve biz buluşmayacaktı da, bende her gün ondan mesaj bekleyip üzülecektim, şu anda da üzülüyorum orası ayrı, dönmesini isterim ama dönmez tabi kendi kararıdır bana üzülmek düşerse düşsün
Cevap sahibi+1 yılDönmez diye düşünme niye bu kadar dik kafalısın kendi içinde kuruntu yapıyorsun sadece. Kendin yazıp kendin oynuyorsun resmen. Evet soğudu, arkadaşız da dedi ama bu tamamen birdaha seninle oluru olmayacağına anlamına gelmiyor. O yazmazsa sende yazmayacaktın olay bu
Cevap sahibi+1 yılŞimdi daha fazla üzüleceksin
Soran+1 yılo beni seviyorsa ya da merak ediyorsa falan yazmaz mı
Cevap sahibi+1 yılNe diyecek mesela? Beni niye sildin mi? Yani benn olsam yazmam ki başıma geldi daha önce bir erkek tarafından ama onu bilemem tabii.
Soran+1 yılkendi kendime yazıp oynuyorum evet çünkü ondan gelen bir hareket yok ben netlik beklerken o hep beni düşünmeye itti beni bu kadar düşündüren şey de bana ne kadar iyi gelebilirdi? beni bu kadar düşündüren insan doğru insan mıydı? o yazmayınca bende yazmazdım belki ama bu sağlıklı mı olacaktı sence canı isteyince gelio gidecekti belki de, hadi öyle olmayacaktı ben yine beklentiler içinde kalabilirdim, yazar söylerim nedenleri yazmazsa kendi bilir zaten soğumuştu ama genel bir soğumaydı o eminim, pişman olma ihtimalim de olabilir ama ben daha önce çok üzüldüm yıllarca platonik takıldım hep ağladım, buna da en fazla öyle yapar üzülürüm, erkekler ne istediğini bilmiyor bu çocukta öyleydi ne olduğumuz bile belli değildi öylesine konuşuyorduk belki de bende öyleydim yalan yok ama ne istediğine ben hayatından çıktım öyle karar versin artık, onu çıkarma nedenimin arkadaş olalım demesinden dolayı olduğunu anlamayıp, beni kırdığını görmezden gelip yok saydığını göremiyor ve pişman olamıyorsa da en doğru kararı vermişimdir bence, istemiyorsa da saygı duyarım bende konuşurken çok istekli değildim şu an ve bırakacağını hissettiğimde üzgündüm.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahaha sende 6 ay ne yani bende olsam bende soğurum birbirinize sormadınızmı yaşınızı doğum gününüzü daha önce anlamadım yani
07 Yorumla
Soran+1 yılkonuştuğumuzda 20 yaşındaydık ben haziranda 21 oldum o da ocakta 21 olacak, doğum günlerimizi biliyoruz da tarihleri detaylı konuşmadık. Bir de sevse soğur mu bunun için hadi alınsa üzülse neyse soğuduysa yürüsün gitsin o zaman
Cevap sahibi+1 yılYani iki tarafta suçlu birde cocuktan gbt isteseydin asfasdxa
Soran+1 yıloff hayır ben onu 22 ye yakın sanıyordum ocakta 22 olacak diye hayal etmiştim şaşırdım bir an ne bileyim ya sevse bu yüzden soğur mu şimdi allahım ya yazmazsa daha sildi yani beni he
Cevap sahibi+1 yılBilmem yaz sen ona
Soran+1 yıl3. kez he bilemedim
Cevap sahibi+1 yılYani sevmiyorsan yazma
Soran+1 yılkafasından attıysa sevsem bile yazmam beklicem artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçmalamamissin küçük olsa nolur sanki yılda değil ay
035 Yorumla
Soran+1 yılya ben onu 22 ye yakın sanıyorum şaşırdım da o yüzden böyle oldu, hiç yazmaz mı bu şimdi
Cevap sahibi+1 yılsoğumuş bi kere. kendini affettiirsen anca
Soran+1 yıl3. kez yazıp daha da m soğutayım kendimden daha kötü olmaz mı
Soran+1 yılayrıca benimde ondan soğudum bir an olmuştu ama onun gibi yapmadım
Cevap sahibi+1 yılsende soğuduysan boşver o zaman ama seviyorsan yazmanda sorun olmaz hem bakarsın hali tavrı nasıl hala aynıysa yol verirsin
Soran+1 yılhali tavrı küs müyüz dediğimde de normalde kötü gelmedi ama şu an soğuk değilim ona karşı, o da değilse yazmasını bekliyorum ama hiç yazmazsa ya gurur yapıyordur ki böyle devam ederse silicem onu her yerden ya da kafasında bitirmiştir, konuşma cumartesi olmuştu pazartesi yazdım işte hala bir dönmedi, ne yapıcam bilmiyorum o beni sevdeydi soğur muydu veya hiç yazmazsa hiç sevmemiş midir? bu çocuk ağır biraz yaş konusunda böyle yazmama çok takılmış mıdır
Cevap sahibi+1 yıltakılmış demekki ve sen konuyu da biraz uzatmışsin ondan olabilir artık sana kalmış tekrar yazıp yazmamak veya beklemek
Soran+1 yılşimdi ben bunu her yerden silsem yaşım küçük diye böyle yaptı der kesin bilemiyorum ama yazmak istemiyorum tekrar çok çok meraklı görünmek istemem, o yazsa açılıcam
Cevap sahibi+1 yılyazma o zaman soğumuş zaten ama engelleme belki yazar birkaç güne
Soran+1 yılengellemem de yazmazsa sıkıntı
Cevap sahibi+1 yıltakma artık biri gider biri gelir yaşın da küçük daha hayatta iyi insanlar hala var azda olsa
Soran+1 yıl21 yaşındayım hiç sevgilim olmadı ilk defa bu kadar süre 2 ay kadar çokta uzun değil ama biriyle konuştum böyle oldu hatam olabilir ama bu yüzden de beni sildiyse eyvallah 3. kez yazmak istemiyorum çok meraklıymış gibi, o da 7/10 gün içinde yazmazsa kafa da bitiririm 1 aya da her yerden çıkarırım kusura bakmasın yani, yaş konusu önemli değil ama bir an takıldım bilmiyorum çevremdeki erkekler hep kendinden küçük kadınlarla evlendi babam annemden 3 yaş büyük, bu çocukta iyiydi bilmiyorum ya zamana bıraktım
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle zamana bırak
Soran+1 yılhikaye attım 10 dakika sonra gördü yanıt vermedi, yanıt verebileceği bir şeydi…
Soran+1 yıldaha kısa sürede de görmüş olabilir ben sonradan elime aldığımda hikayeyi 10 dk önce attığımı gördüm 😔
Cevap sahibi+1 yılsen seviyorsun bu çocuğu bence bi mesaj at bisey kaybetmezsin
Cevap sahibi+1 yılolursa olur olmazsa olmuycani net şekilde anlamış olursun
Soran+1 yılonu mu seviyorum bana olan ilgisini ve yumuşak davranışını mı bilmiyorum ama hata yapmamaya dikkat ederim orası kesin, sonumuz ne olur onu bilmiyorum şu an normale dönecek gibi
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle saygı kovar konuşma nolursa olsun cirkinlesmemek çok önemli şimdi bu devirde çoğunda yok bunlar
Soran+1 yılçocuğun numarasını sildim instagramdan tut dolap uygulamasına kadar çıkardım, konuyla alakalı gönlünü almaya çalışmıştım ama ondaki hisler bununla alakasızdı bildiğin soğumuştu, konuşmamızın kesilmesine gerek yok normal arkadaş olarak konuşalım demesi, benim ne yapıyorsun dediğimde gönlünü almanın yollarını arıyorum diyip random atmam üzerine sıkıntı yok arkadaşız hala demesi, oysaki arkadaş olarak hiçbir zaman konuşulmadı, en başında ben arkadaş gibi gittim evet ama arkadaşım demedim hiçbir zaman, ondan soğuduğum ve cevap vermek istemediğim anlar olmuştu ama onun gibi de hiçbir zaman yapmadım bence, bana başlarda kestirip atmakla alakalı şeyler derdi aynısını yaptı, cuma günü buluştuk cumartesi kırdım (sandım) pazartesi ve çarşamba günü toplamaya çalıştım ama dediğim gibi onun olayı başka, arkadaşlarım pişman olmazsın diyor ama nedense çok çok üzgünüm, ilk defa biri beni sevsin değer versin istemiştim, sonradan severim zaten diye de düşünmüştüm ama döndü, şaşkınım ve birazda burukluk var, söylemek istedim sizede
Soran+1 yılsizce onun pişman olma ihtimali var mıdır? dün gece çıkardım hala ulaşmaya çalışmadı ulaşacağını da sanmıyorum, gurur falan yapar o belki de sallamaz bile beni tahmin etmek güç, ama zaten bende yoluna bakmak istiyorum, 2 günde yıprandım şaka gibi, resmen ilgiye ve sevgiye açmışım neyle örtücem bilmiyorum
Soran+1 yılyukarıda başka bir kullanıcıya çocukla olan diyaloglarımızı yazmıştım bu arada*
Cevap sahibi+1 yılşimdi çocuk sanırım biraz soğuk yapılı ve mesafeli birisi ciddi ilk baştaki halleriniz bilmiyorum ama sanki biraz olsa da olur olmasa da olur havasında ve çok alıngan sanırım. yaş konusuna tamam alındı etti ama sonuçta açıklamasını da yaptın yani bi olaya bu kadar soğumamasi gerekirdi üstelik sonradan adım da attın senden daha fazla mi ilgi bekledi napti yani gerçekten bu konuya takılıp soğumuş galiba başlarda sevgili gibi miydiniz o da önemli. bence olan olmuş artık açıklama ve özrünü de yapmışsın elinden geleni yaptın ama çocuktan olumlu dönüş olmadı o yüzden daha fazla yapacak bisey yok kendini bi çocuk için yıpratma derim ben kimbilir kafasında neler dönüyor geri dönme yazma ihtimali görüyorum ben yazarsa da duruma göre devam edersin ya da bitmiş olur zaten hayatına bak kesinlikle. yıllar sonra değmezmiş dediğimiz cabaladigimiza pişman olduğumuz çok olaylar oluyo çünkü.
Soran+1 yılalıngan mı bilmiyorum ne hissettiğini belli etmiyor işin kötü tarafı bende öyleyim iletişim sorunu yaşayabileceğim biriydi, toplamaya çalışsam da niyetimin öyle olmadığını bilmem ne söylesem de anlamak isteyeceği şekilde yorumlar gibi, duygularını belli etmeyi sevmediğini de söylemişti bir defa. ilk başlarda bende hoşlanma olmadı hatta hiç olmadı ama buluşmadan önce ve sonra yalan yok özlemiştim çok, eve geldiğim gibi özledim hatta keşke kalabilseydim biraz daha dedim, ama yanında heyecanlanmıyordum orası ayrı, olan oldu tabi ama kesinlikle genel bir soğuma ve sıkılma mevcut saygı duyuyorum, geri dönerse ona da bahsederim herkes gelemeyebilir bunlara vs ama arkadaş olduğumuzu bilmiyordum başında söylese nezaketiniz beklerdim, kestirip attığın için seni hayatımda tutmaktan vazgeçtim, hayatta başarılar, tarzı bir şey yazarım. En başta da ufak bir pürüz olmuştu beni kaybetmekten korktuğu için hemen toparlamıştı, şimdi arkadaşız derken de vazgeçtiğini anlıyorum ki bundan sonra dönmezse de kafasında bitirdiğinden emin olurum, kararsız geldi bana ve uzaklaşmak en iyisiydi, üzgünüm nedense ama hayatıma devam edicem tabi
Cevap sahibi+1 yılüzüntü elbette ki olur hatta ilerde pişmanlık gibi duygular da yaşayabilirsin onun gibi bir insanı kaybettiğin için ama burda senin hatan yoktu kendi böyle olmasını seçti daha fazla ne yapabilirdinki. max 3 aya tamamen unutmuş olursun bnce. geri dönmezse yani. unutmayı kolaylaştıracak şeyleri yapmışsın zaten ona dair bisey kalmicak hayatında. yalnız siz biraz benziyosunuz ikinizde alingan ve detaylara takılıyorsunuz bir iliski de birinin toparlayıci olması gerekiyor ikisi de aynı kafada olursa tabi orta yol bulunmaz. hayırlısı deyip yoluna bak yani böylesini doğru olduğunu düşünüp silmişsin madem hayatından demekki arkadaş olarak kalmak istemiyorsun
Soran+1 yılpişman olur muyum bilmiyorum cumartesi günaydın yazdım, o olay oldu, pazar yazmadı, pazartesi ben üstten konuyu açıp gönül almaya çalıştım, salı yazmadı, çarşamba bir bahaneyle yazıp konuyu açıp toplamaya çalıştım, arkadaşlık bilmem ney dedi, uyum ve heyecan yoktu bizde sadece sanki saf bir sevgi vardı, hırs öfke gibi şeyler yoktu, en azından bende ama o belli ki benim gibi zorlamaya çalışmıştı, bence o da üzgündür belki öfkeli kızgındır ama (keyfimden de yapmadım sonuçta) ama üzüleceğini düşünüyorum ya da sallamaz bile. ama uyum yoktu dediğin gibi alttan alan taraf kim olacaktı o bile belli değil ne istediğimi bilmiyorduk sonuç bu oldu, umarım pişman olmam arkadaşta olurdum ama en en başında olurdum onu, ha bir de beni cepte tutmak ister diye istemedim kimsenin can sıkıntısında uğrayabileceği limanı değildim çünkü, niyeti öyle değildi belki ama onun açıklamasını bile ben zorla konuştursam öğrenebilirdim, çok zor biri maalesef ben sevgisini ve ilgisini benden esirgemeyen yanında heyecan duyabileceğim birini isterdim, zahmet edip cevap verdiğin için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılne demek canım rica ederim hakkında en hayırlısı olsun inşallah. sen zaten çoğu şeyin farkında aklı başında birisin neyin doğru neyin yanlış olduğunu aklen ve kalben iyi ayirt edebiliyorsun bakalım zamana bırak canını da fazla sıkmamaya çalış farklı şeylerle ilgilen bu donem. hersey gönlünce olsun 😊🌸
Soran+1 yılteşekkür ederim iyi cevap verdiğin için, pişman olabileceğimi söyleyen de var yorumlarda ama o ne istediğini bilemiyordu onun pişman olması lazım yine bana döndü sanki ben ilgisiz bırakmışım gibi onu ama neyse artık
Cevap sahibi+1 yılbaşta sen hata yaptın ben kendimden küçükle konuşmam meselesi ve kimlik fotosunu isteme konusu. ama sonradan kendini iyi açıkladığını düşünüyorum ben. ama çocukl şundan dolayi soğumuş olabilir Hani demişsin ya benden küçükle konuşmam diye o da senden küçüğüm diye sevgili olma düşüncesini atıp arkadaş kalalım diye o yüzden demiş olabilir. sen ilişkide benm için bu kadarcik fark sorun olmaz vs demiş miydin ikinci açıklamada dediysen buna rağmen soguduysa yapacak bir şey yok ama ikinizde kesinlikle çok alingansiniz birinin bu ilişkiyi kurtarmak için çabalamasi gerekiyordur ikinizde vazgeçmeyi seçtiniz yani şimdi birleşseniz de ilerde belki de yine aynısı olacaktı zamana bırak eğer yazarsa affettiririsin alındım sildim arkadaş kalmak istemiyordum vs dersin. yazmazsa zaten bitmiştir
Soran+1 yılevet benim için sorun değil falan kesinlikle dedim aşağıda bir kız kullanıcıya yazdım okur musun
Soran+1 yılo alıngan hiçbir duygusunu göstermiyor bende öyleyim ama onun kadar değildim 2 günde bir gönlünü almak için arkadaş olalım dedi, o günden beri bir kere bile yazmadı bildiğin soğumaya yer arar gibiydi çok çok üzgünüm ama diğer türlü de beni elinin altında görmesini istemedim gel diyince gidip git diyince gidemezdim, moralim aşırı bozuk geberiyorum üzgünlükten ama onu döndürmez böyle biri dönmez ve silip atmasam da sevgili olsakta zorlanırdım ben çok, olmadan bunca strese girdim
Cevap sahibi+1 yılevet yani şimdi olmasa ilerde bir sorunda yine aynısı olurdu kafanda ondan tam emin değilsen boşver yani bakalım kendi yazarsa yazar zaman herseyin ilacıdır
Soran+1 yıldün akşam instagram hesabını herkese açmış, bende twitter hesabımı profilime ekledim, ama bir şey yapacağını hiç sanmıyorum, ilk konuşmaya başladığımızda profili kapalıydı benimde öyle, sonra ben açtım o da birkaç güne açmıştı, ben 7/10 gün kadar sonra kapattın o da 1/2 gün sonra kapattı, ordan beri işte dün açmış, bugün düne göre biraz daha iyi gibiyim artık sizede teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim canım belki de sildiğini farketti görmen için açtı. hayırlısı olsun hakkında iyi günler ✨
Soran+1 yılgörsem ne olur valla djdhjd gurur yapar o bende öyle unutmak durumundayız🤷🏻♀️
Sende biraz ayıp etmişsin o kadar üstüne düşmicektin buluşma şansın varsa buluş anca yüz yüze ikna edebilirsin gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılbuluşma şansımız yok uzak mesafe, şimdi gönlünü almaya çalışsam daha da sıkabilirim sanki 3. kez yazmış olurum, yüz yüzeyken anlatırdım aslında anlardı beni öyle neden yazdığımı vs ama, üstüne de dediğin gibi daha fazla düşmek istemem, sence ne olur bundan sonra?
Soran+1 yılonlar işe yaramıyor denedim çoook önceden
+1 yılilk buluşmada sen niye gittin ve sen kaç yaşındasın
05 Yorumla
Soran+1 yılilk buluşma değil 3. buluşmaydı, ben şu an 21 o da ocakta 21 olacak
- +1 yıl
Peki aranızda biseyler oldumu hiç ve siz nerde yaşıyorsunuz
Soran+1 yılhayır ya yok deve
- +1 yıl
İlk sevgilinmi bu
- +1 yıl
Siz nasıl tanıştınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle dediğin için büyük ihtimalle evet
08 Yorumla
Soran+1 yılyazmaz mı daha sırf bu yüzden bitirmiş midir
Cevap sahibi+1 yılÇocuğun yapısını bilemediğim için bir şey söylemem doğru olmaz
Soran+1 yılhiç yazmazsa kafasında bitirmiştir sanki öyle bir çocuk
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılYazmaz o zaman
Soran+1 yılkaç gün yazmazsa sence
Cevap sahibi+1 yıl1 hafta bekle
Soran+1 yılsinirden resimleri de sildim ya yazmazsa pişman olmam ama
Valla ben olsam ben de soğurdum abla
023 Yorumla
Soran+1 yılcidden mi ya sadece böyle dedim diye mi? sanki bana genel bir sıkılmış gibi geldi, alınmış mıdır bu kadar cidden? ne yapıcam
Soran+1 yıl3. kez mi yazıcam şimdi? şöyle de bir durum var çocuk bana vaatler vermedi sevgili olur muyuz bilmiyorum yani, yazsam şimdi çok meraklı gibi durmaz mıyım? bir de yazdığım için daha da soğumaz mı benden
Soran+1 yılhiç yazmazsa alınmaktan ziyade kafasından silmiştir beni dimi
Soran+1 yılne kadad yazmazsa mesela 1 hafta yazmazsa sileyim mi onu her yerden
Soran+1 yıloha o da boşta kalınca dönmüş gibi
Soran+1 yılbirilerini eklemezse ancak öyle inanabilirim bilemedim, dediğin gibi bir hafta da bulur birini ama ben ona yazdırmak istiyorum 3. kez yazamam
Soran+1 yılekli bir tane atmıştım gördü ve dediğini yapıcam
Soran+1 yılsağol
Soran+1 yılhikaye attım 10 dk içinde gördü cevap vermedi ama..
Soran+1 yılcevap verebileceği bir şeydi bu arada
Soran+1 yılyurt başvuralarıyla alakalı yalandan bir şeye takılmış gibi mesaj attım yardımcı olmaya çalışıyor gibi sürdürürsem durumu izah ederin
Soran+1 yılne olur sonuç gelmez mi devamı
+1 yılYaş kaç gel benle arkadaş ol
04 Yorumla
Soran+1 yıldüzgünce cevap verseniz ölürsünüz
- +1 yıl
Niye olalım işte beğenmemiş seni
Soran+1 yılbeğenmese onca ay konuşmazdı
- +1 yıl
Instan var mı
+1 yılHak etmişsin
05 Yorumla
Soran+1 yılniye ya sonrasında sorun etmedim ama