Sizce hangi sebepten yazmıyor?

Erkekler size böyle yazılsa ne düşünürsünüz? 2 aydır konuştuğum çocukla cuma günü buluştuk ben onun olduğu şehre gittim cumartesi günaydın yazdım biraz konuştuk sonra bir konu üzerine onun benden 6 ay kadar küçük olduğunu öğrendim yaşıtız sanıyordum ve durum üzerie şaşırdığım için kimlik fotoğrafını istedim, bana inanmıyor musun dedi bende şaşırdım valla dedim attıktan sonra ben yaşıtız diye hatırlıyorum dedim, o da ben öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum valla dedi, ki sanırım öyle ay farkından dolayı başta aynı yaştaydık, ondan önce bir yaş aldığım için fark oldu, sonra normalde kendimden küçüklerle konuşmam ya dedim, o neden diyince bilmem dedim, ardından garip, yine de sen bilirsin dedi, neyse öyle kapandı, pazar günü yazmadı, pazartesi gündüz 2 gibi yaşıyor musun küs müyüz gibi bir şeyler yazdım, küsmedim dedi, çocukça geliyor ama biraz soğudum dedi, bende küssen daha iyi olurmuş soğumak daha kötü yazdım, o da ama öyle oldu yani yazdı bende iyi tamam yazdım, salı günü yani dün yazmadım, bugünde yazmayı düşünmüyorum, sizce ilgisi başkasına mı kaymıştır ya da gerçekten soğumuş mudur? Hiç yazmaz mı? ben resimlerimizi konuşmalarımızı falan sildim sinirden, yazmam da daha. Sıkılmış mıdır nasıl anlıcam, o benim olduğum şehire geçecekti yatay geçişle güya oy
Sizce hangi sebepten yazmıyor?