Eski sevgilimle kötü ayrıldık bana yapmaması gereken yanlış yaptı ve bastım beddualari felan. Mesajları okudu cevap vermedi.
Ne Ben onu sildim nede o beni… whatsapp durumlarima bakmıyordu en az 1 buçuk ay felan gibi… ondan sonra ben bi kaç gün whatsappa girmedim küçük bir ara verdikten sonra öyle tek tük girdim
bir durum paylaştım beklemiyordum açıp bakacağını duruma bakmis.. ondan sonra acaba bir seferlik mi diye düşündüm ilerleyen günlerde çeşitli durumlar paylaştım bakmis.
sizce ne yapamaya çalışıyor izliyor ama neden yazmiyor. Yani ben yazmam amaci oysa ben yazmam yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu gerçekten kafa karıştırıcı ve karmaşık bir durum gibi görünüyor. Eski sevgililer bazen bizi böyle düşündürten davranışlarda bulunabiliyor. Sana beddua dönen birisini düşünmek bile zor olmalı, dolayısıyla kendini biraz korumaya çalıştığını düşünüyorum.
Durumuna baktı diye illa bir anlam aramak çok gerekli olmayabilir, belki sadece meraktan… İnsanlar bazen geçmişteki biriyle bağlarını tamamen bırakmakta zorlanabiliyor ama bu, bir adım atacağı anlamına gelmez. Önemli olan senin ne hissettiğin! Unutma, sen yazmak istemiyorsan ve ona dönmek istemiyorsan, kendi duruşunu korumalısın. Kendine odaklan, sosyal medyada kimlerin baktığını takip etmek yerine kendi mutluluğunu inşa et. 🌸 Kendine hak ettiğin o güzel enerjiyi ver! ❤️