Şuanda sevgilim var ona rağmen eski sevgilim beni bırakmıyor?

3 sene önce eski sevgilimle ilişkimiz vardı yaklaşık bir senelik ama sürekli bir sorun çıkarıyordu artık ayrıl barış ayrıl barış yalama bir ilişki oldu bende ondan ümidimi kestim artık zaten hiç yazmadi tam bir sene sonra yazdı ancak geri donmedim yani ters cevap verdim onunla ayriligimiz üzerinden iki sene geçtikten sonra yeni bir ilişkim oldu şuanki ilişkim ama eski sevgilim tekrar hortladı sevgilim var diyorum ama en azından hayatında kalayım arkadaş gibi falan diyor saçmalıyor engellersem arkadaşlarıma yazıyor utanıyorum öyle olunca ben nasıl kurtulacağım şu an ki sevgilime de söyleyemiyorum biraz sinirli bir insan sonuçlardan korkuyorum bana yol gösterin
Güncellemeler
+1 yıl
Eski sevgilime karşı ilgi duyma ilgi gösterme kuyruk sallama bu şekilde bana yazdığı için durumun hoşuma gitmesi gibi durumlar söz konusu değil saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen arkadaşlarıma beni sorması mahcup ettiği icin arkadaşlarıma bir daha yazma beni rahat bırak diyip iletişimi tekrar kestim farklı yollarla bana ulaşıyor ve bırakmıyor şikayet ettigimde de kötü bir durum söz konusu değil gibi aciklamalar yapılıp geri gönderiliyorum nolur saçma sapan yorumlar yapmayin keyfimden yazmadım
Şuanda sevgilim var ona rağmen eski sevgilim beni bırakmıyor?