Sevgilim var ama eski sevgilimden vazgecemiyorum?

Merhaba arkadaslar Ben 25 yasindayim almanyada yasiyorum türkcem biraz yamuk olabilir. 2017 eski sevgilimle tanistim kendisi 5 sene önce tr den almanyaya geldi Calismak icin ve hayla Burda belki aranizdan onu taniyan olabilir kendisi tr de Rap yapiyordu. 03.05.2017 sevgili olmustuk hersey cok güzeldi ve Ben kör kütük asik oldum kendisi benden 10 das büyüktür 2 sonra herseyimi kisitlamays basladi giyim olsun bi dizi yirtik pantolun olsun makyajim olsun böyle seyler yasakti yaptigim giydigim zaman küfür isitiyordum beni cok kontröl ederdi kendisi kendim kuaförüm is yerindeyken her verdigim molada onu aramak zorundaydim is cikisindada telefonu kapatamazdim bunu yapinca dünyanin küfürünü isitmek zorundaydim siddetde vardi hep ayrilip birlesirdik beni ayrilik karari vermeye zorluyordu hareketleriyle cokda alkol kullanan bir insan. Bana okadar cok kötülükler yapti piskolojimi cok kötü bozdu haftanin 7 günü varsa 5-6 günü kavga gürültü evinde ic camasiri buldum bayana ait benden degil Bu erkek kardesim kiz getirmisti eve gecen sene ondan kalma dedi yanliz yasamasina Rahmen ve Ben buna Inandim herseye ragmen onu okadar seviyorum ki unutmak mümkün degil 10 kez ayrilip barismisizdir 2 Ay ayrildiktsn sonra 10 Ay icinde baska bir kizla türkiyeden nisanlandi ve Ben herseyi takip ettim 1,5 sene beklemisindir Bana bir adim atmasi icin ama yok o adim baskasina atildi Ben Ben kahroldum neyse bunlar ayrildi Diger kiza piskolojik siddet uygulamis yanlis anlamadiysam ve biz tekrar bir araya geldik ve gene olmadi malesef Bu sefer ben birisinle tanistim burdan almanyadan oysaki tüm hayalim onunla bir aile kurup türkiyede yasamakti 😔 Bu simdiki erkek arkadasim 1 senedir var bi küfür bile cikmamistir agzindan iyi ve saygilidir yanlisini görmedim Ben birazda safimdir görmem. gecen hafta ailesi geldi ailemle tanismaya hersey okaydi herseye ragmen eski sevgilimi birtürlü unutamiyorum seviyorum biliyorumki gitsem Bana geri dönücek neden böyle oluyor kimse anlamiyor beni simdiki sevgilimi vicdanen birakamiyorum kendisi 33 yasinda yari yolda birakmis olucam aile kurmak istiyor oda ne yapicami bilmiyorum kendimi cok kötü hissediyorum agliyorum hep dayanamiyorum artik.
Sevgilim var ama eski sevgilimden vazgecemiyorum?