+1 yılBu öfke kontrol sorunundan çok salak olduğunun kanıtı. Öfke kontrol tanısı koyabilmek için uzman olmak gerekir , kendi kendimize tanı koyamayız ama bir problemi olduğu belli. İnsan direkt düşündüğünü söylememeli, hele ki sevdiği kadına. Ben böyle biriyle arkadaş dahi olamam, sizi bilemem ancak en ufak problemde bel altı küfür ediyorsa yarın çok daha kötü sözler duyabilirsiniz. Karar sizin ama yetişkin biri gibi durmuyor..
Ayrılmanıza sevindim ilerde çok daha büyük problemleri çıkacağı kesin zaten.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu öfke kontrol problemi değil, hadsizlik. Buna da sinirlenmezsin yani. Fazla yüz vermişsin bir tarafları kalkmış. Böyle odunları hiç yontmakla uğraşmayacaksın direkt kapının önüne koyacaksın. Her yerden de engeli basacaksın. Bir köşesinde kıvranıp duracak. Ay çok sinirlendim ://
00 Yorumla
+1 yılArkana bile bakmamakla en iyisini yapmışsın.. Biz bazı insanları sevgimizle aslında kafamızda başka bir yere oturtup başka şekilde hayal ediyoruz ama sonra o insanın kafamızdaki ile uzaktan yakından alakası olmadığını öğreniyoruz.. Bazen gitmek en güzelidir.. Keyifli geceler..
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyleleri senin gibi gerçekten seven saf kızları bulur kabadayılık yapar ama adamına denk geldiği zamanda kedi gibi olur , yani sanada çok şey demek isterdim ama neyse gece gece günaha girmeyeyim. Aslında en büyük hata sende ne kadar seversen sev istersen ölürcesine sev kim olursa olsun sana değer vermeyene sende değer vermemelisin k**ıçına vur tekmeyi baksın dalgasına
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım 😂🙃
- +1 yıl
En iyisini yapmışsın selamı sabahı kesmelisin zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, öfke kontrolü olan birisiyle bir ömür geçiremezdiniz zaten. O yüzden üzülmeyin ve arkadaşlar sizden de rica ediyorum. Lütfen bu arkadaşımıza bu kadar çok yüklenmeyin. Hepimiz bu yaşlardan geçtik veya geçeceğiz, nefes aldığımız sürece yeni tecrübeler edineceğiz, türlü türlü şeylere karşılacağız ve hata da yapacağız. Hata insanın doğasında var sonuçta. O yüzden ayrılmakla doğru bir karar vermişsiniz ve bundan sonrası için de size uygun birini seçmeli ve bu konuda acele etmemelisiniz. Önceki ilişkiniz size ders olmalı ve buradan çıkardığınız dersleri hayatınızın sonrasına uygulamalısınız. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🤗🤍
- +1 yıl
Rica ederim :)
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Ne seviyesiz biri..
Özür dilemişsin bir de🤦♀️ ayrıl bence..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılAslında şunu yazacaktın:
"Birisi seni aradığında, titreşimden düşebilecek bir yere telefonunu koyduğun için malın önde gideni sensin. Ben aramasam da bir başkası arayabilirdi. Bunu düşünemedin mi Allah'ın geri zekalısı"
Ya da bu tür bir şey... Hak etmiş çünkü. Özür dilerim herkesten ama kızdım yani.03 Yorumla
Soran+1 yılSöylenmesi gereken bu aslında ben hata yaptım ama geri döndüm ayrıldım ve tekte mutluyum böyle bir insanla yaşanacak mutluluk olamaz zaten 🙃
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙃
+1 yılböyle bir ruh hastasından ayrıldığın için seni tebrik ediyorum kendin için en doğrusunu yapmışsın
Sana saygısı olan ama öncelikle kendisine saygı duyan birisiyle umarım mutlu olursun00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Ayrılmış ve doğru kararı vermişsin zaten fazla bir şey yazmaya gerek yok.
Doğru kişiyi doğru zamanda bulman dileğiyle 🌸🌸00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMal He Sokarim onin bir yerine o lafı monte ederim canım Herif Sen Ona ne güzel Sevgini söylüyor sun oda karşılık mal Böyle mi olur ki Ya kendini düzeltsin ya da devam ederse ayrıl Ben Malı bırak Sevdiğim kıza onu mutlu etmek için ne yapabilirim diye Gecemi gündüzü düşünürüm hep O yeter ki mutlu olsun diye Nankör işte Ne Güzel temiz kalpli sevgilisi var böyle saygısızca karşılık veriyor Benim o bile yok yani sevdiğim sevdiğim var da benim değil maalesef tek taraflı aşk işte 😔
14 Yorumla
Soran+1 yılDeğer mi biliyor sanki hasta etti beni
Cevap sahibi+1 yılNe Yapıyor mesela başka ne gibi saygısızlık Şeref Yoksunluğu yapıyor
Soran+1 yılKüfür hakaret aklına ne gelirse 😂
Cevap sahibi+1 yılHmm Pislik herif Şerefsiz işte ne olacak ki başka İnsan sevdiğine Ki Eğer Seni seviyorsa Bunları söylemez seviyor mu ki seni Çünkü Şundan soruyorum Seven Sevdiğini üzmeye Kıyamaz ona kötü bir şey olması Allah korusun Kendisi tükenir biter üzüntüden acı çeker ama Sevmeyen Kırar Umrunda olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. böyle adamlardan uzak durun.. hatta farklı kıtalarda yaşayın.. ayrılmakla doğru olanı yapmışsın..
10 Yorumla
+1 yılEski konuştuğum şerefsizde böyleydi sürekli küfür ediyordu bana farklı şeyler istedi kabul etmedim diye küfür etti bana çok şükür ayrıldık defolup gitti şu an hayatımda birisi var ve onun yanındayken kendimi çok değerli hissediyorum bana çok değer veriyor hiç onun gibi bi şerefsizle vaktini boşa harcama derim karşına en iyisi çıkacaktır kendisine saygısı olmayan birisinin karşısındaki insana hiç saygısı olmaz böyle insanlar sevilmeyi haketmiyor hepsi mal boş ver gitsin hayat devam ediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım Allah hayırlısını versin aşırı yıprattı beni kimsenin ahını kimsede bırakmaz inşallah karşıma hak ettiğim insanlar çıkar sende çok mutlu ol inşallah 🤍
- +1 yıl
Amin İnşaAllah çıkıyor benim karşıma çıktı seninde karşına çıkar İnşaAllah
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Bana mal mısın dese ben evet malmışım bunca zaman senin gibi bi öküzle sevgili olmaya çabalamışım ama artık mal değilim bitti yoksun benim için der bir daha da asla cevap vermezdim görüşmezdim
14 Yorumla
Soran+1 yılşu an gözüm açılıyor inan ki bu hareketler daha hiç bir şey neler duydum gördüm
Soran+1 yılBaşta böyle değildi o kadar kibar o kadar iyiydi ki ailevi sıkıntılarım var falan diyordu destek olmak istedim ama bir yere kadar sabrettim ayrıldım mutsuz değilim 🙃
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAffedersin ama böyle eşşoleşşeklerle vakit kaybedip hayatını zehir ettikten sonra hak edenlere yazık oluyor. Bunları sen dahil bu durumda olan hiçbir kızın hak ettiğini düşünmüyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAynı durumu bende yaşadım inan bana böyle erkekler manipüle etmeye bayılırlar kendimi sakın ezdirme ayrıl.
02 Yorumla
Soran+1 yılEgosunu üstümde tatmin etmesine izin vereceğimi düşündü onu bırakmam sandı. Hayatının en büyük şokunu yaşattım 😂😂
- +1 yıl
Aferin, hep böyle güçlü kadın ol standartlarını ağırlığını koy yol ver gitsin böyleleriyle ömür geçmez.
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılNiye özür diliyosn aradigin icin mi? Sana simdi böyle hitap eden adamin ilerde iyi davranacagini mi düşünüyosn? Lütfen gözünü ac ve sevgini sadece hakedene ver
10 Yorumla
+1 yılBu çocuk seni sevmiyor bunu anlamayacak kadar kör müsünn gerçekten
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor değil egosunu bende tatmin ediyordu. Herşeyin farkındaydım emin ol ki. Kör değilim iyi niyetli sabırlı vicdanlı biriydim. Eeee tabi bir yere kadar ayrıldım.
- +1 yıl
İyi yapmışsın. Hayatın daa başarılar
+1 yılIkizler burcuyum ben bu kadar değişkenlik göstermiyorum hak etmiş ayrıl gitsin küfür edenlere zaten tahammülüm yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir şey diycem de şimdi neyse. Hasta olmadiğina emin misin çocuğun? Ya sizin çevreniz sevgili yapan mi kayniyor onlara mi özeniyorsunuz ben anlamiyorum ya nerden buluyorsunuz bu sorunluları. Bırakın sevgili işlerini işinize okulunuza bakın ya.
00 Yorumla
+1 yılbencede ayrıl telefonunun düşmesiyle senin ne alakan var
11 Yorumla
Soran+1 yılTitremiş düşmüş sanki canını aldım 😂 ayrıldım kendi kendine hakaret etsin yeter bu kadar 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Böyle bi’ barzoyla sevgili olduğun için mal olabilirsin evet, haklı kendisi.
02 Yorumla- +1 yıl
Anlayamıyorum zaten kızlar hep barzolarla takılıyor 🤔
Soran+1 yılİlk başta beni sevdiğine inanmıştım ağlıyordu benim için gecelerce bu kız cepte falan sandı heralde bende yolunu verdim kendi kendine hakaret etsin
+1 yılŞaka gibi özür dilemişsin 😄 acilen ayrıl şu dağ ayısından lütfen çiçeğim
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım sisss 😂🤙🏻
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. senin ben gururuna tüküreyim... sana mal diyor ve sen özür diliyorsun? ? gercekten mal olmayı hak ediyorsun
00 Yorumla
+1 yılsalak mı bu sanki tövbe tövbe nerden biliceksin telefonunu şarjda olduğunu
02 Yorumla
Soran+1 yılBende onu anlamıyorum zaten müneccim falanım sanırım 😂
- +1 yıl
ne boku kıymetli herif
Sikilmiş mal ne kadar orijinal küfür lan, istemsiz güldürdü..
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ciddi misin 😒
Soran+1 yılDilerim sende böyle ağır hakaretlere maruz kalır, çok üzülürsün elinden bir şey gelmez inşallah. Dalga konusu yapmışsın bravo sana 🤙🏻
+1 yılGerçekten bu tipleri çok arıyor musunuz kızlar.
Kendi hatasını bile sana yüklüyor10 Yorumla
+1 yılÖfke kontrolü 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Koş ya kaç git nereye gidersen git de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMk ya böyle insanları seçiyor musunuz anlamıyorum cidden efendi temiz kalpli birini bulsanız böyle şeyler olmucak.
06 Yorumla
Soran+1 yılBaşta benim için ağlayan gecenin bir körü gelip sarılmak isteyen biriydi. Sandığınız gibi öyle seçerek bulmuyorum yani kim ister ki hayatı mahvolsun?
Cevap sahibi+1 yılİyice tanımadan sevgili olursan olacağı bu bu işler şıp diye olmuyor
Soran+1 yılSen çok biliyorsun zaten aynen bir günde sevgili oldum senelerce tanıdığım bir insan nasıl anlıyorsun algıların kapalı sanırım?
Cevap sahibi+1 yılİyi tanıyamamışsın demek ki 😂
Soran+1 yılSen iyisini tanı mutlu ol kardeşim hadi iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılBb
Sen çok erdemli bi insansın da karşıda ki terbiyesiz napıcaksın. Ama sende birdaha yersiz özür dileme sana o üslupla yazdığında sen daha sert çıkış kimseye eyvallahın olmasın bu devirde bir erkeğe asla.
016 Yorumla
Soran+1 yılBen hep iyi niyetliydim ona hep saygılı oldum asla ağzımı bozmadım demekki o bunu istemiyor. Ailesine kişiliğine hakaret etmem gerekiyor. Ayrıldım düzgünce konuşup o yine küfür etmeyi tercih etti. Gideninde kalanında gönlü hoş olsun yapacak bişey yok bu saatten sonra zaten daha inancım kalmadı maalesef.
Soran+1 yılİnan psikolojik şiddeti dibine kadar yaşadım. Her olayda kendini manipüle etmeyi çok seviyor. Yine sorsak bu konu için bile ben hatalıyım onun için o yüzden boşver
- +1 yıl
Ahahah kızım sen kabul etmedikten sonra o kenduni parçalasa bile sen haklısın be😄 bak gerçekten yüzü senden almış aksine o böyle baskınlik tasladıkça sen orda bi dur deseydin bu hale girmezdi. Kimi zaman öyle bi davranılıyor ki erkekler kendini vazgecilmez sandığı için bu hale giriyorlar ama mesela aksine gidiceksen de gidersin eyvallahım yok dersen o zaman bak bakalım nasıl olması gerektiği gibi davranıyorlar.
Soran+1 yılİşte kıyamıyordum ailevi sorunları vardı onunla konuşmak istemediğim zaman beni ağlayarak arıyordu. Kötüyüm sana ihtiyacım var falan en zor zamanlarında yanındaydım. Toplandığı zaman ilk beni mahvetti herkes payına düşeni alır umarım hakkım helal değil :)
Soran+1 yılGüzel başlangıçlar yapmayı düşünüyorum. Ama hayatıma kimseyi dahil etmek istemiyorum. Benim için zaman israfı geliyor aşk falan inanmıyorum zerre kadar 😂🤷🏻♀️
Soran+1 yılO yüzden inşallah hayatı kayarda içim soğur en azından birazda olsa 😂
Soran+1 yılCanımı fazlasıyla yaktı. Gören herkes asla yakışmıyor yanına dedi ben bu davranışlarına rağmen onu istedim devam ettim. Emin ol giydiği atlete kadar alırdım sırf mutlu olsun diye. Gece yarıları yanıma gelirdi çıkardım herşeyi göze alıp. O ne isterse onu yaptım benim istediğim tek şey sevgide değil saygıydı beceremedi. Sert duvarlara çarpan bendim o toz pembe yaşadı herşeyi :)
- +1 yıl
Sende o kadar toz pembe etmeydin. 4 aylık kısa bi iliskiye çok emekler harcamışsın bi hiç uğruna kapılarını o kadar açmamalıydın her hatasında biraz cekilmeliydin ki oda ders alıp yapamasaydı. Suç biraz da sende üzgünüm. Ama olsun iliski bitti zararın neresinden dönersen kârdır.
Soran+1 yıl4 aylık değil 1.5 senelik ilişkim 2 senedir tanışıyoruz.
Soran+1 yılSıkıntı yok teşekkür ederim sohbetin iyi geldi umarım sen mutlu olursun :)
Ayrılarak en iyisini yapmışsın. Böyle biriyle ömür geçmez
00 Yorumla
+1 yılufff bu toz pembe mesajlarınız yapmacık tavırlarınız... her seyınızle ıtıcısınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yıliyi misin diyen bit yavrusundan cesmeye musluk olmaz :)
00 Yorumla
+1 yılAyrılmakla en doğru kararı vermişsin bir tane de benim başımda var böyle def etmeye calısyorum. Bu insanlarla bir ömür geçirilmesi mümkün değil insanın moralini bozmaktan başka bir işe yaramıyorlar
07 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle normal hayatımda aşırı mutluyum böyle ailemin yanındayım sohbet ediyorum bir mesajıyla yüzümü düşürmeyi ağlatmayı başarıyor
- +1 yıl
Eminim ki keko kasıntı bir tiptir benim ki öyle çünkü jdjdjd
Soran+1 yılSeninle dertleşmemiz gereken konular var ahahahah
- +1 yıl
Ahahaha valla çok iyi olur 👌🏻😂
Soran+1 yılBurdan mesaj atabiliyor muyuz
- +1 yıl
Gönderebiliyoruz ama benim seviyem Şu an yeterli değil :(
Soran+1 yılBen atabiliyormuşumm :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen saf mısın kizim hicmi ablan arkdaşın yok sana doğruyu gösterecek yol ver buna
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSende sövüp ayrılsaydın keşke kiz onunda fotosunu eklesen rahatlardık
Soran+1 yılO yaptığı pislikte boğulsun ben onun seviyesine inemem gayet güzel bir şekilde aradım konuştum o yine küfür etmeyi tercih etti. Bende yüzüne kapatıp engelledim. Daha fazla saygımı çizgimi bozamam bir buçuk seneme yazık oldu yaptığım fedakarlıklara üzülüyorum sadece o kadar.
Cevap sahibi+1 yılDers almış oldun biraz düşün neden bu çocuğa tahammül ettin nerde hata yaptın iyi ders çıkar bu lavuklar gibi insanlar çok giricek hayatına
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu ayıları bulup bulup erkekler şöyle böyle diyemezsiniz diyorsanız yatacak yeriniz yok bu ayılık resmen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemelen sen yedeksin. Başkasıyla takılıyor. O yüzden sana tahamulu yok.
10 Yorumla
+1 yılHarika bir ilişkiniz var midem bulanıyor iyi ki sizin gibi bir ilişkim yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım?
- +1 yıl
Sevineyim dur jsjsjs bana ne bundan?
doğru olanı yapmışsın neden kendi hatasını sana yüklüyor ki düzgün bir yere koysaydı telefonu
00 Yorumla
+1 yılDoğru olanı yapmışsın bence bunun için de sakın üzme kendini.
00 Yorumla
+1 yılLa bir ayarınız olsun bu nasıl hıyar bir herif ve sen nasıl katlanıyor ve özür diliyon
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Öfke kontrolü büyük sıkıntı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılErgen birine benziyor. Ergenler başa bela.
01 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşında 😬
hemen ayrıl aman diyim hemen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Bırak şu malı bunla hayat geçmez
00 Yorumla
+1 yılEğer sabırsız biriysen ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyani... dayak yemeği seviyorsan o başka
00 Yorumla
+1 yılAyrıl m. q çomarından.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. ayrıl lan bu ne sanki asker arkadaşıyla konuşuyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılay bu neee fjshogjalfwojfsdjflnd çıldırdım
00 Yorumla
+1 yılAyrıl bundan sana hayır gelmez
00 Yorumla
+1 yılBu ne biçim konuşma böyle midem bulandı gece gece.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bu seni yakında pıçaklar
10 Yorumlane hoş ıslak odun ile dövülesi bir karakter.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 Keşke
+1 yılbu ne triplere bak bas tekmeyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöylelerine tapın siz tövbe ya
00 Yorumla
+1 yılÇok saygısız bir dakika bile durulmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılBu en azı ana bacıda sövüyor he ayrıldım çok şükür 😂😂
- +1 yıl
Karakterş oturmamış ilerde şiddete kadar giderdi
Soran+1 yılOnu yapmasına izin vermem yeteri kadar taviz verdim iyi niyetliydim hep ilgiliydim ona sırf yüzü gülsün diye her gün hediyeler alırdım etlisine sütlüsüne karışmazdım sanırım iyi olduğum için oldu böyle
+1 yılNe güzel işte.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel derken?
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılTc kızı şaşırtmıyor
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılIyy ne itici 🤮
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın
00 YorumlaAyrılma
00 YorumlaEn acilinden ayrıl.. Bu tipler tam bir sorunn
00 Yorumla
+1 yılAyrılmakla doğru olanı yaparsın bence
00 Yorumla- Devamını Gör (11)