Sevgilimin öfke problemi?

İyi geceler herkese benim 3 yıllık bir ilişkim var. İlişkimizin ilk başlarında hiç kavga etmeyen mutlu bir çiftken her uzun ilişkide olduğu gibi zaman geçtikte aramızda sorunlar ve tartışmalar yaşanmaya başladı. Aslında kavgalarımızın konusu çok küçük saçma sapan şeylerken sevgilim büyütüp konuyu içinden çıkılmaz bir hale getiriyor. Öfke kontrolü problemi var en ufak bir tartışmada bana küfür ve hakaretler ediyo etrafı ve kendini yumrukluyo bağırmaktan sesi kısılıyo hiç bir şekilde ne yapsam sakinleştiremiyorum bu yüzden doktora gitti psikolojik tedavide gördü ilaç kullandığı zamanlar geçmişti ama bıraktıktan bir kaç ay sonra tekrar başladı. İstiyo ki hiç bir konuda ters düşmeyelim her zaman onun dediği olsun hiç bir şekilde tartışmayalım ama kavga tartışma olmayan ilişki mi var ben bunu anlatamıyorum ona. Hiç bir sorunumuzu konuşarak halledemiyoruz özellikle küfür ve hakaretleri çok zoruma gidiyo artık. Bugün artık patladım kavga esnasında ayrılmak istediğimi söyledim iyice kudurdu gecenin bir yarısı evimin önüne geldi bağırdı çağırdı. Aradı ayrılırsan seni burda herkese rezil ederim dedi. Çok soğudum artık napıcağımı bilmiyorum tekrar tedavi olmayada ikna edemiyorum aramız iyiyken çok iyi bana olan sevgisini hissettirir bişey istesinde yapiyim diye gözümün içine bakar ama kavga ettiğimizde sanki başka bir insan oluyo. Ayrılırsam yapacaklarından da korkuyorum bana yardımcı olun sizce ne yapmayalım :(
Sevgilimin öfke problemi?