benim suçum ne ben böyle yaratıldım
Kızlar kısa boylu erkeklere neden bakmaz?
benim suçum ne ben böyle yaratıldım
arkadaşım bende pek uzun sayılmam 177-178 civarındayım..ama uzun süre vücut geliştirme yaptım.omuzları geliştir.çekici kaslı kollar yap ki omuz ve sırt antrenmanlarıyla beraber düzenli yaptığında kıkırdaklar arası açılıyor ve boyun uzuyor.ben 3 sene önce 1.83-1.84 civarıydım.
1.87 boy kumralım. renkli gözlüyümdür. ama kızlar esmer sever. her insanın beğenilmeyen yanı illaki vardır..
lan banane ,adam gelmiş kızlara kendi reklamını yapıyor bıktım atın şu apaçileri siteden
Hahaha .d.d
ölmen lazım senin ,akciğerlerimizde seninle aynı oksijeni yakıyoruz bizi düşün
bırak şu delikanlı adam laflarını,ezberlemiş gelmiş
:D wallah ben 175sim ama ne bilim yani benden ksia biriyle cikamam lan o ne
ya bi git
Sinirlenme bebişim.
şu avatarının değiştirirmisin gördükçe sinirlerimi hoplatıyo,masayı yumrukluyorum
Cevap
5Cevap
Genelde uzun boy tercihimdir...kız kısa olabiliyor ama bu abest durmuyor,erkekler olduklarından daha da kısa gösteriyor hatta.Çok bilirim yanına yaklaştıgımda aslında uzunmus dediğim erkekleri...O yüzden uzun,geniş omuz tercihim.
Bunu henüz netleştirebilmiş değilim ben de. 1.92 boyum var (tamam kızlar peşimde pervane olsun demiyorum) ama o uzun boyluuuuu erkek isteyen kızlar beni görünce "huh çok uzunsun" diyorlar.
Kaldıramayacaksanız, uzun boylu erkek istemeyin. Yanında ezilirsiniz.
daha once uzun kisilerle cikmissa beklentileri 'yuksek' olabilir.
170 ıle 185 arası olmalı herkes kendı boyuna yakın arar.ne o 155 lının yanında 180lı kısı cocgu gıbı durur
Ooo iyi 1,85 im tam :D
boyun yanında tabı kılosuda uygun olmalı:)boyu zıpır gıbı vucudu ınce kemıklerı sayılmamalı:))
Erkeği gösteren boyudur.
Uzun boy guven verır birde genıs omuzlar yimede yanında yat.
Boyum kısa değil , 180 boyundayım.Da , '' erkeği gösteren boydur '' + '' uzun boy güven verir '' ne alakası var ?
ben napim 175 boyum var
Basketbol.
Tam beni tarif edik :D
bana kısa boylular daha düzgün gözüküyor uzun boylulardan hoşlanmıyorum
yahu ne dert ediyon..1,76 da benim sıkıntı olan bir durum yok..
Yolda giderken kizla o senden uzunsa ne geregi var bari uzun olursa tekvandocu al seni korur :D
Boyla alakası yok. Orantın bozuktur.
Bacaklar zayıftır, üst bacaklar ve popo ufak olduğundan giydiğin pantolon kendini göstermez. Hafif dar ve düz renkli pantolonları, alt bedenine oturtamıyorsan ve de altı düz salak sapık plastik ayakkabılar giyiyorsan 1.75 değil, 1.60'lık adam gibi gezinirsin..
Bir de omuzlar düşüktür, giydiğin gömlek, t-shirt vs emanet gibi durur..
ben mınyon sevıyoruum acıkcası :)
kendinden kısaysa olabilir
kompleks diyelim.kendi boyu kısaya onun kompleksi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar