Pekala soruyu biraz değiştiriyorum arkadaşlar,
uzun boylu olmanın avantajı nedir? Uzun boylu erkeklerde ne hikmet var ki herkes uzun boylu olsun diye tutturuyor?
Çocukluğumuzdan itibaren pamuk prenses ve 7 cüceler masalıyla büyüyoruz da ondan, erkek uzun olur algısı yaratılıyor ve buna şartlanıyorlar.
Tabi ki gerçekte öyle bir şey yok, erkek de , kız da her boyda olabilir, genetik bir durum bu.
Kimi SALAK kızlarımız TOPUKLU giyiyorum o yüzden uzun olmalı diyor... e be gerizekalı, topuklu giy, adam senden kısa olsa ne olacak ki? sorun ne?
ya da başka bir SALAK çıkmış ben uzunum, kısa erkekği ne yapayım diyo, ulan adam senden 2 cm ya da 5cm kısa olsa ne olacak gerzek?
Bütün bunlar neden biliyor musun? Çocukken kafalarına işlenen Beyaz Atlı uzun boylu prensi bulup yapay olarak mutlu olmak için.
Hastalıklı bir toplumdayız, o yüzden boy ve bunun gibi çok fazla takıntılı tip var etrafta...
Bazı gerzeklerde çıkmış 1.80 den aşağı erkek mi olur diyor, ulan Japon erkekleri erkek değil mi? ne gerizekalı tipler var ya...
en iyi cevaplardan teşekkürler emeğiniz için
Kızlar güvende hissetmek ister, o yüzden boy ilk görünüşte kıza güven verir, korunma ihtiyacını giderir, ama bu sadece ilk intiba içindir, ondan sonrası tanımaktır, eğer karakterli ve güvenilir bir erkek değilse kız zaten kendiliğinden o erkekten uzaklaşır, ama eğer bir erkek kısa olsun farketmez, tavırlarıyla ve davranışlarıyla o güvenilirliği, yani güven hissini kıza gösgösterebilirse ne boyun önemi kalır ne de tipin
beklediğim cevap geldi :D
benim boyum 173.
napayım benden kısa adamı kardeşim gibi afdsg
185 den aşağısı kardeşim olsun :)) ( +3/-3 opsiyonlu) :)))
Benim 1.77 boyum var 1.70 ile olur mu sence? Senin sorunun cevabı benim sorumun cevabında gizli :)
hehe kısa kızlar için dedim aslında :)
sen yanlış doğmuşsun zaten erkek olucakmışın son anda kurtarmışsın @bayanruhsuz
Farkındayım latife yapayım dedim :)
İnanır mısın annemin karnında ben kıvrılmış yatarken dünyaya gelene kadar bana hep erkek demişler sürpriz olmuşum boy ordan kalma herhalde :)
hahah :D bu arada sana yorum yazan arkadaşı etiketlersen ona da cevabının bildirimi gider. :)
İki yüzlü ve egoist olduğum kanısına nerden vardın peki?
Yukarda kendi yorumumda belirttim ama bidaha belirteyim.
Neden iki yuzlusun?
Buyuk bir ihtimal erkekle kadin esit olmali :( soylemlerinde bulunan bir bayansin (ki gayet hakli bir istek) ama daha kendi icinizde tutarsizlik yapip kendi icinizde dediklerinizden donuyorsunuz. Eger cidden erkek kadin esitligi istiyorsan kendi dusuncelerinden basla :) eger 170 boyundaki erkek 177 kizla cikamaz ama erkek 177 kiz 170 ise olur tarzi bir yorum yaparsan buna dunyanin her yerinde sexist olmak denir. Kisacasi isinize gelince sexistligin dibine vurup isi gelince equalist olan birine cok rahat bir sekilde "ikiyuzlu" diyebiliriz :)
Niye egoist olduguna kani getidim?
Karsidakinin seni elde edebilmesi icin senden iyi olmasi gerektigini soyluyorsun (boy) bunun sebebi yaninda olacak kisinin senden kisa olmasini icine yedirememenden kaynaklidir :)
Ego diyoruz buna.
Saygilar
Üşenmeden açıklamanı yapmışın bunun için öncelikle sana teşekkür ediyorum :) Ego konusuna gelirsek eğer ki ego problemi yasayan biri olsaydım buraya boy boy resimlerimi koyar gelen mesajlarla tatmin etmeye çalışırdım kendimi neyse ki sıfır egomla asıl egosu tavan yapmış insanları bile saygı çerçevesinde muhattabıma alabiliyorum :) Boy konusuna gelir isek eğer toplumun üzerimizde hiç acımadan kurduğu psikolojik baskılar sayesinde ''erkek dediğin uzun olur'' düşüncesi her ne kadar beynimize yer etse de kendi adıma konuşuyum hiç kimseyi cüzdanına göre yaşayış sekline göre ve konumuz gereği boyuna göre yargılamadım yadırgamadımda neticede iki insani anlastiran tek unsur boy değildir karakterdir şahsiyettir ve en önemlisi Allah korkusudur herşeyden önce bunlar var iken boy pek de tartışmaya açık bir konu olamaz bahsi bile geçmez ben yorumuma verilen cevaba latife yaptığımı belirttim ama sen anlatmak istediğimi değil anlamak istediğini anladın neyseki sorun değil hayırlı geceler diliyorum:)
"Benim 1.77 boyum var 1.70 ile olur mu sence?"
.
"boyuna göre yargılamadım yadırgamadımda"
Keske su 2 cumleyi ayni yerde kurmasaydin :) bir fikri savunup kotu gozukmek kendi dusuncenden donmekten daha onurlu bir harekettir. Uzasin istemiyorum gereksiz uzadi. İyi geceler hanimefendi.
Cevap
30Cevap
boy önemli degil boy bit görünüştür dünyanın en iyi dövüşcüleri hep kısa boyludur bruce lee jet lee tony jaa vs daha cok dövüşçüler var teknıgıne baglı ben 7 yaşında takwando ya başladım 16 yaşındada vücut geliştirmeye başladım lise yıllarında 185 boyunda çocuk vardı bende 170 boyundaydım benı ezmeye calısırdı bir gun okulda kavga ettik karnına yumruk attım 10 dk kendıne gelemedı sonra ogretmenler flan ayırdı ogretmen geri barıstırdı o gün bu gündür bana bir daha hiç bulaşmadı hatta beni yolda gördügü zaman yüzünü saklıyor diyecegım sudur kavgada boy onemli degil senin teknigine baglıdır bazı salak kızlar boya bakar ama yürek olmadıktan sonra 150 boydaki adamda döver :) :D ;) şu an 25 yasındayım bu zamana kadar kımse bana laf atmadı atamazda adamı 1 yumrukta yere sererim
ilk soruna cevap veriyorum /
Çünkü kızların topuklu avantajı var 10 cm topuk düşün kızın boyu 1.65 +10 =1.75 oldu ee çocuğun boyu 1.70 olunca olmuyor e kızda topuklu giymezse kendini küçük görüp komplekse giriyor iyisimi diyor benim uzun boylu sevgilim olsunda topukla falan yırtarız :)
160lık kızların 185 istemesi ne oluyor o zaman :d
onların durumu daha vahim :) onlar boy kompleksinin dibinde olanlar genelde uzun boylu sevgilisi olunca da boya değil işlevine bakacaksın diyorlar (kendileri için) :)
Hayir boyum 183 allaha sukur ve boy kompleksi yapmam asla ama ben 170im 180 lik erkek hakkim demek nasil bir egodur ya. O zaman o erkegin hakki da 190lik kiz olmali?
Hayir her seyde equalizm istersiniz sexist olmakla suclarsiniz ama en baba sexistligi kizlar yapiyor genelde ben anlamiyorum. Uzun olsa nolcak kisa olsa nolcak
Sakin ol şampiyon :))
Sen 1,83 isen bende 1,70 im * .
Normal 1,68 cm boyundayım ama ayakkabı giyince tabanla işte 1,70 cm oluyor.
Zevk meselesi herkes herşeyle hemfikir olacak diye bir kural yok :)
1.78 boyundayım kendime göre uzun kızlara göre kısa ak kızı 1.60 boyuyla kalkmış kısasın diyor napim onu şimdi
yuh yani
boyu kısa olanlar yakısıklı oluyor diye bir şey yok :D
Benim boyum 1.90 ama bugüne kadar kimse bana ölüp bitmedi :D
Herkes kendinde olmayanı istermiş. Kızlarımızın boyu kısa olduğu için, uzun erkek istiyorlar.
Sorarim sana ben 172 ilen 170 erkeği nasıl begeneyim?
174 de kısa zaten ;)@spody
Zevk meselesi nokta.
Boyu olan adam benim kafama uymuyorsa ne yapayım ki onu? Ne alaka sexistlikle?
Yani uzatmayalım deniyor hsla uzatıyorsun. Niye? Kadınlara sexist diyecen ya ondan
Doğru düzgün ne gibi kriterle bir insanı değerlendirdiğini bilmediğin kişileri etiketlemen cahillik başka şey değil.
Hayır daha yeni ergenlikten cıkmıssın çok hayat tecrüben varmış gibi ahkâm kesiyorsun bir de.
Boyu kisa diye kafa yapina uymuyor demek hmm :)
Sexistin kivranma hic begenmiyorum ayaklarina gelme hele yas meselesini hic katma :) 4 yas buyuksun diye alim olacaksan 4 sene sonra da tartisabiliriz :) heralde 4 senede alim olurum dusunsene vaov :)
Genelde konuyu saptirip bel alti vurmaya calismak bocalayanlarin isidir :) size uzun sevgilinizle mutluluklar diliyorum :) sexist bagyan
kısa boylular daha azimli olur azimde başarı getirir hatta bunun araştırması yapılmıştı bir ara bende kısa boyluyum :)
kısalar daha zeki oluyormuş diye duymuştum ben de.
olabilir kullanmadıktan sonra pek bişey farketmez gerçi
Boyum kısa diye 1.50 lerden nile red yedim kısalığım yüzünden hiç sevgilim veya arkadaşım olmadı. Olsada hep mesafeliydi
sevgili olarak beğenmemeyi s.. tir et arkadaşlık kurmayan adam yerine koymayan karaktersiz kızlar var
sence neden olabilir
kendilerinin ortalama bir güzellikleri vardır bunların ama manken tripleri atarlar uzun boylu geniş omuzlu kaslı erkeklere hayrandırlar eğer bunlarla arkadaşlık yaparlarsa o vücutlara dokunabilirler ve muhtemelen bu kaslı erkekler zengindir ve paralarını yiye bilirler
ben kısayım çokta beğenirler ama tabi bende uzun biriyle sevgili olamam o ayrı tabi
yaşından da epey genç gösteriyormuşsun :D
:D cimbomlu olduğum için öyle oldu aynen aslında 25:)
neyse sonunda kısa olup da çirkinim diye çıkan biri olmadı en azından :D
cidden bende kısa olmaktan haz almam ama daha gökhan sen çirkinsin diyen olmadı evet :)
Boyum 1.62 erkek arkadaşim 1 68 ben topuklu giymeyi sevenlerdenim kisa kalıyor benden ama ben onu cok seviyorum boyunu gormuyorum
en yakısıklı erkekler kısa boylulardır cumlesıne katılmıyorum.
onu geç asıl sorunun cevabı ne olabilir sence?
Kızlar omzuna yaslanacak güvenilir liman arar. Kısa Boylu erkeği bir Limanlar dan görmüyor olabilir
1.70 i beğenmiyor o kızlar ölsün gitsin :D ama 1,70 altı erkek içinse, erkek dediğin kızdan uzun olacak yanında duruşuyla bile tamamlayabilecek kızı
Kısa değilim ama 1.55 boyunda ki kız 180 boy istiyo buda hep en iyisi benim olsun hastalığı
neden uzun boylu olmak avantajdır?
ortalama demek normal demek normal de bir nevi avantaj sdflşksd
öyle mi yani:D
Mutfakta üst raftaki tabaklari alamiyorlar o yüzden tercih edilmiyor.
ahahaahhhh:D
ahahahahh :D
Haha 1,75 boyundayım mutluyum beğenen beğenir ne diyeyim :)
Boyum felan yerinde cok sukur beni begenmeyens kiz sikimi yesin umrumda bile olmaz
kısa boylu olanın nese :
ne?
türkiyede mantık aramak :D
:D :D :D
bizim kizlarimizin hepsi manken :D
kız sen onu bırak da şu fotouyu nereden buldun :D
:D hahah bir videodan izledim asik oldum ilk goruste
benimle de paylaş gözünü seveyim :D
Dur bulayim instagramdaydi :D
https://instagram.com/p/yPp50YBVc-/
Al canim :D
Allah razı olsun :d
Cumlemizden :D
Allahım süper ya:D sık kullanılanalra ekledim. bakıp bakıp gülerim ben buna :DD:
:D hahahaha izle izle
1.70 boyu begenmeyen kendi boyuna baksın
156 yım beni çalışmışsın bacım :)
birini çalışmak= he? :D
Ahahah klavye mağduruyum cağırmıssın dicektim=/
hehe ok bacım :D
Benden uzun olsun topuklu giyiyorum
1.93 boyundayim tepeden bakiyoruuz biz uzunlar :)
1.90larda da tuhaf belirtiler var. bir havalar bir havlalar:/
Sana biri mutlu musun diye mi sordu abicim? Baska yazcak yer mi yok geldin buraya yazdin :)
Yukarisi havadar oluyor ondan sanirim :)
hiç komik değil.
Ne havamizi gordun ki biz uzunlarin :)
tepden bakıyoruz dedin?
Onu sakasina dedim sayin soran :)
peki anlaştık o zaman bay uzun:)
Anlasmak iyidir guven verir :)
hem 1.70im hem tipsizim. ölmüşüm ben
ne dertlisiniz bence abartıyorsunuz
Kızlar tatminsiz ondan beğenmezler hiç bir şeyi :D
:D değişik cevap :D
kızlar cinsen anlamda doyumsuz para anlamında doyumsuz zewk anlamında doyumsuz ayakkabı doyumsuz çanta doyumsuz daha sayayım mı :)
Uzun boyluyum no problem :-)
soruya cevap?
ahaha herşey bitti şimdi sarışınlara mı taruz başlamış :D
ohaaa üvey evlat muamelesi yapmış resmen la :D
Boyum orta 176 ama oyle bir sıkıntı çekmedim henüz
Göz zevki meselesi...
Uzun olsun ki bakmaya doyama:)
al bndende okadar 172 iym :)
1.80'den kısa erkek mi olurmuş la :AS. gfas. dasf
1.78 im şu tipini görim senin?
neden olmaz? Allah yaratıyor mal.
Allah kim?
boyları kısa olduğu için :)
kendileri 180 ya ondan :)
beğenir
beğenir beğenir hele bir beğenmesin der gibi :D
zevk demek
altında başka bir neden yatıyor olabilir. bu kadar çok sıklıkla olmasının bir nedeni olması lazım. artık bu sorunu çözelim :D
1.70'im ve çirkinim.
bunu da dediğime pişman oldum. herkes çirkin olduğunu idda ediyor :D
iddia almaktan çıktı :D gerçekler acıdır :) çirkin ve kısayım, beni 1.55'lik güzel kız napsın :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar