Aşk İlişkileri Su yaşıma kadar sevgilim olmadı artık ciddi ilişkim olsun istiyorum sizce zor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor 27 yaşındayım akilli olgun iyi biri olsun istiyorum beyefendi kadına değer veren bulabilir miyim sizce? Güncellemeler+1 yıl Bulabilir miyim kafama göre birini sizce şu zamanda yoksa böyle birini bulmak bu devirde zor mu imkamsiz mj sizce? Güncellemeler+1 yıl Güncelleme 🙃🙃🙃 Su yaşıma kadar sevgilim olmadı artık ciddi ilişkim olsun istiyorum sizce zor mu? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
drhannibalecter Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bende aynı dertten muzdaribim... Bakalım bizimde kapımızı çalacak mı mutluluk... 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Çalacak insallaj siz de mutlu olacaksınız emin olun 8nanin yeter ki Yorumla drhannibalecter +1 yıl Hayırlısı bakalım :) Yorumla drhannibalecter +1 yıl Konuşmak istemiyorum demeniz yeterliydi :) Yorumla
OBirFilozof Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Bulursun ama aslında neden sevgilinin olmadığı ortada 0 0 Yorumla
Dadash251q Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl Yaşım genç ama saçlarım seyrek olgun duruyorum uyarsa olur 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bulursun neden olmasın ki bende arıyorum dahala bulamadım umarım sen bulursun 😊 0 0 Yorumla
BirBugra Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. insanlari guzel seçersen bulabilirsin bir de yanılmaktan korkmaman lazım 0 0 Yorumla
helebidur0808 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Doğru yoldasın yaş 27 zeki ve kendini bilen birini arıyorum 😂halen daha yanlızım seningivi biriyle karşılaşmak gurur verici😂🙏 0 0 Yorumla
savagepanda Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Açıkçası burası Türkiye çok bişey bekleme derim 1 5 Yorumla savagepanda +1 yıl Hatta bir örnek vereyim hatta dene istersen. Burda yorum yapanların %90 i bende öyle biriyim felan der. Sen yaz bunlarla iki güne hepsi abuk subuk tipler çıkar. Dene gör 😂 o yüzden çok da umutlanma. Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum. sanieim bulamjcam gönlüme. gore birini nasio artık napalim Yorumla savagepanda +1 yıl Akışına bırak boşver. Yalnızlık iyi. Yorumla Soran +1 yıl Sanirim. oyle aramak iyi bulunmuyor ki bus ielr o bir anda gelip seni bulacak demek kk Yorumla savagepanda +1 yıl Aynen. Zamana bırak. Umursama bukadar Yorumla
Ajax__ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl sadakatlıysan ben ilgilenebilirim efenim :) 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bulabilirsin. Nesli tükenmedi ya 0 0 Yorumla
Rumuzolmasın Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı. Hak ediyorsan bulursun. Tabiki'de 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Bulursun bulursun kadınlar her zaman bulur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyi biriyim değer veririm 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yaşınız kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 24 25 e gideceğim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem gencim daha :) iyi biriyimde Yorumla Soran +1 yıl Ben 26 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel yakınız :) soruyu beğeniyim konuşmak istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hesabım göründü mu :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zor ama çıkar ya bu kadar ümitsiz olma. Kafa yapına göre. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güncel :) Yorumla Soran +1 yıl Evet güncel gizliden çık bakayim sen bir oğlan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hihihim çıktım Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Bulursun senin gibi istekli olgun isteyende cok 0 0 Yorumla
Jesse28 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Akli basinda biriysen takibim sana 😃 0 3 Yorumla Jesse28 +1 yıl bulamazsin Yorumla Soran +1 yıl Nedenmiş o Yorumla Jesse28 +1 yıl zaman gosterir nedenini. Beni de unutma Yorumla
ciplaksevenadam Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Benden iyisini bulamazsin 😄 0 1 Yorumla ciplaksevenadam +1 yıl Gel konuşalım Yorumla
OtomatikErkek Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Henüz geç değil, aradığın yer önemli şu durumda 0 1 Yorumla OtomatikErkek +1 yıl Bulamadın galiba istediğin cevabı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nerde yaşıyorsun merak ettim 0 9 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumlari cvplasana Yorumla Soran +1 yıl Napicaksiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Talip olabilirim :) Yorumla Soran +1 yıl Olur gizlisini ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayni sehirdemiyiz onemli beni. Icin Yorumla Soran +1 yıl Burdan yazamam şehrimi sen nerelsisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cikiyim gizliden ozmn bekliom Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bende aynı dertten muzdaribim... Bakalım bizimde kapımızı çalacak mı mutluluk...
Çalacak insallaj siz de mutlu olacaksınız emin olun 8nanin yeter ki
Hayırlısı bakalım :)
Konuşmak istemiyorum demeniz yeterliydi :)
Bulursun ama aslında neden sevgilinin olmadığı ortada
Yaşım genç ama saçlarım seyrek olgun duruyorum uyarsa olur
Bulursun neden olmasın ki bende arıyorum dahala bulamadım umarım sen bulursun 😊
insanlari guzel seçersen bulabilirsin bir de yanılmaktan korkmaman lazım
Doğru yoldasın yaş 27 zeki ve kendini bilen birini arıyorum 😂halen daha yanlızım seningivi biriyle karşılaşmak gurur verici😂🙏
Açıkçası burası Türkiye çok bişey bekleme derim
Hatta bir örnek vereyim hatta dene istersen. Burda yorum yapanların %90 i bende öyle biriyim felan der. Sen yaz bunlarla iki güne hepsi abuk subuk tipler çıkar. Dene gör 😂 o yüzden çok da umutlanma.
Biliyorum. sanieim bulamjcam gönlüme. gore birini nasio artık napalim
Akışına bırak boşver. Yalnızlık iyi.
Sanirim. oyle aramak iyi bulunmuyor ki bus ielr o bir anda gelip seni bulacak demek kk
Aynen. Zamana bırak. Umursama bukadar
sadakatlıysan ben ilgilenebilirim efenim :)
Bulabilirsin. Nesli tükenmedi ya
Hak ediyorsan bulursun. Tabiki'de
Bulursun bulursun kadınlar her zaman bulur.
İyi biriyim değer veririm
Yaşınız kaç
24 25 e gideceğim.
Hem gencim daha :) iyi biriyimde
Ben 26
Ne güzel yakınız :) soruyu beğeniyim konuşmak istiyorum
Peki
Hesabım göründü mu :)
Zor ama çıkar ya bu kadar ümitsiz olma. Kafa yapına göre.
Güncel :)
Evet güncel gizliden çık bakayim sen bir oğlan
Çıktım :)
Hihihim çıktım
tip olarak kriterlerin ne peki?
Bulursun senin gibi istekli olgun isteyende cok
Akli basinda biriysen takibim sana 😃
bulamazsin
Nedenmiş o
zaman gosterir nedenini. Beni de unutma
Benden iyisini bulamazsin 😄
Gel konuşalım