Eski sevgilim ile ayrıldık kendisi bir çok bahane üretti ve tam toparlanıyorum derken gene dağılıyorum aklımdan çıkmıyor gözümün önüne bir dizi fragmanı geliyor ve gerçekleşiyor olacakları önceden hissediyorum görüyorum neyin işareti neler oluyor bana kafayı yiyeceğim.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
6. his bu. Bende de var aynısı. Hatta bir ara fal bile baktım.
Gerçekten tahminlerim çıkıyor gözümün önüne bile geliyor bu aralar eski sevgilim ile ilgili çok fazla şeyler hissediyorum olacak mı acaba
Çoğu beyin oyunudur. Bazısı ansızın aklına gelir resimle beraber anlık saniyelik. Onları ayırman lazım.
Ansızın da dehil resimde değil bakmiyorum bile bu zamana kadar hiç yanilmadim
Sakın fal olaylarına girme :)
Bazen bakıyorum ve tahminen çıkıyor
Başıma gelmeyen kalmadı tavsiyem uzak durman.
Anlatır mısın biraz lütfen
Başıma gelenleri mi fal konusunda ilerlememi mi?
İkisinide lütfen
Fal konusunda öylesine arkadaş ortamında makarasına ettiğim bir kaç cümlenin gerçek çıkması ile başlamıştı. Bir kaç araştırma yaptım. Bazı sembolleri ve anlamlarını anladım. O zaman bakmak ve yorum yapmak daha kolay oluyor. Ancak zaten bir süre sonra söyleyeceğin şeyler kafandan geçmeye başlıyor aslında falda gördüklerin değil söylediklerin o an transa geçmek denebilir ya da telepati yöntemleri tam bilemiyorum. Doğa üstü varlıklarla farklı varlıklarla istemsizce iletişime geçmiş oluyorsun. Buda zamanla sana yaklaşmalarına etrafta çoğalmalarına vesvese vermelerine neden oluyor.
Yaklaşık 3 sene önce bize düşman olan halam beni 3 harfliler ile bağlantılı olan bir hocaya götürmüştü muska yazdı nazar baş ağrın geçecek ağzıyla muskayi taktım kafayı yiyecektim onları görüyordum gece tavanda kara delik değişik yazılar ve beyaz siyah göz felan değişik şeyler görüyordum annemin arkadaşının hocası o muskayi aldı içini açtı yılan akrep felan varmış hemen gömdü yenisini yazdı değiştirincecok zor oldu gerçekten ama işe yaradı düzeldim ve bu olayları annem anlattı bilmiyordum ben hemen çıkardım takmadım geçenlerde takayım başım çok ağrıyor dedim taktım gene aynı şeyler olmaya başladı gece hemen çıkardım dayımın karisina verdim böyle böyle dedim aldı gömdü uzak bir yere hala geceleri değişik şeyler görüyorum ve beni takip eden birseyler var evde halisanisyon felan değil gerçekten görüyorum ve alıştım artık gormeye ama baş ağrım hiç dinmiyor oda nazardan kalp gözüm açık sanırım herseyi hissediyor görüyorum doğruda çıkıyor
Benimle ilgilide görebilir misin :)
Çevremde bir kaç insanın geleceği geldi gözümün önüne bir kaçta bebek cinsiyeti tahmini ve hamile miyim dehil miyim soruları kendileride bilmiyor sorun kişiler ve hepsi doğru çıktı yanilmadim bu zamana kadar
Nasıl iletişim kurabiliriz
Hoca değilim yalnız büyücüde😂😂 bende bilmiyorum inanki
Deneriz
Ücrette istemezsen tamamdır 😅
Bana da oluyor aynıları Allah hissettiriyor korkma
Bu eski sevgilim ile ilgili gözümün önüne gelenler ve hislerim gerçekten olacak mı acaba hiç yanilmadim bu zamana kadar
Olur ama bazen de kuruntularımızı hayatımıza çekeriz dikkatli ol
Anlamadım
Yani kötü bir şey düşünürüZ sürekli ve onu yaşarız hayatımıza çekmiş oluruz
Gerçekten mi
Evet bilmiyor muydun
Kaç savaş tahmini ettim rüyalarımda gördüm 1 gün önce corona çıkmadan önce içimde çok kötü bir his vardi ve bu virüs çıktı ve dahasi
Aynen öyle kalp gözün açık dikkat et insan enerjileri seni çok kötü etkiler
Bu kalp gözü herkeste olan bir şey mi yoksa bazılarında mi
Bazılarında
Kendi geleceğimi hiç iyi görmüyorum bu eski sevgili konusuyla alakalı tehdit felan etmişti askerligide bitmek üzere hiç iyi şeyler görmüyorum hissetmiyorum
Böyle düşünme düşündükçe kendine çekersin iyi şeyler düşün bence hiçbir şey olmayacak gibime geliyor
Hocam bana da bir dua okur musunuz 😂
Günahtan bol neyim var ne hocası Allah aşkına
Hocalar da günah işler hocam.
O zaman şu 6 li ganyanı hatırla hemen çabuk
bu filmi izlemistim ama adını unuttum
bana yardım et lütfennn
Ya bana da oluyo şaka gibi
Ciddi Misin
Evet
İstersen Ne Olduğunu Söyleyebilirim
Sen Duru Görü Yapabiliyorsun
Detay istersen Buradan Yazamam