Klozetler bence her yerde olmalı, klozetlerin üstünde oturmalıyiz. Klozetler olmasa her yeri b**k götürürdü. Klozet candır. Klozetin üstüne oturup rahatlamak çok iyidir canım klozet ❤️
Sen ruh sağlığı normal biri olaan esprilerin mizahın güçlü olur insanı şeyler olur. Senin şu yaptığın reel hayatta bile nekadar psikolojinin bozuk olduğunu gösteriyor. Kendini bu duruma sokwcak kadar nasıl hir tramva yaşamış olabilirsin ciddi düşünüyorum ve ben bunu aylardır söylemek istiyordum nasip buguneymis
Aylardır mı ben daha buraya geleli bir ay olmadı 😅. Ayrıca neden demediniz ki? Ben kötü biri veya abaza değilim gerçekten sadece anlaşılmayan biriyim diyelim
Aylar oldu diye hissettim bana çok uzun geldi. Senin abaza olmadığını biliyorum. Ama kafandaki tramvalari bu şekilde lens ettiğini görmek ve bunun farkında olmak beni üzüyordu. Aslında bir nevi seni düşündüm. Anlaşılmayan birinin iki kuruş etmeyen insanlara su şekilde girmesine katlanamadim
Yapma bunu kendine. Hepimizin kendimizce yaşadığı tramvalari var. Evet bizde hep gülerek saçma sapan davranarak alaya alıyoruz sırf öyle gorunmeyelim diye ama bazen biryerde birine denk gelince o kişi istemesede anlıyor. Anlayinca orada ipler kopuyor. Bu sen değilsin. Tramvalarini acılarını yaşa. Üzül ağla kır dök bu mutluluğun altındaki acı seni başka bir şeye dönüştürür. Kimsenin palyancosu değiliz ki biz. Yapma bunu kendine
Biliyorum aslında o dediğin konuda fena değilim. Senin anlama sebebin de senin de çok şey yaşamış olman veya buna benzer şeyler yaşamış olman büyük ihtimalle. Bilmiyorum aslında gerçekten. Belki doğru tektir evet ama ben şu an o doğruyu bulamadım
Bulmak zorundasın. Bunu isteyerek başla. Kendin için bunu yap. Kimse için değil. Biraz bizi onlar güldürsün biz çok guldurduk yalandan. Gene de hayat senin ben seni böyle görmemek için engellemek zorunda kalabilirim
Ya cidden bundan dolayı engelleyecek misin? İlk defa bu tarz bir nedenden engelleniyor olacağım 😂. Benim ilkim oldun bu konuda. (Gülmeme takılma bu arada). Bazen bu arada istesen de o yol sana göre ne kadar gözünün önünde görünse bile olmaz veya olmuyor öyle kolayca. Zaten hayatın asıl amacı da budur. Her şey önümüze kolayca sunulmamalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Millet klozeti tercih ediyor alaturkayı bırakıp çok yanlış yön alaturka iptal edilmemeli😊
Yanlış yoldasınız efendim alaturka bir sorundur bu halk için
Olması gereken alaturkadir kolzette ihtiyaç tabi yaşlı hasta ve hamilelere kolaylık
Ayıp oluyor efendim biz herkese kolaylığız. Sizin için de aynı şekilde. Gereksiz yere dizlerinizin ağrımasına gerek yok
Yok alaturkayı tercih ederim hijyen olarak
Klozetler bence her yerde olmalı, klozetlerin üstünde oturmalıyiz. Klozetler olmasa her yeri b**k götürürdü. Klozet candır. Klozetin üstüne oturup rahatlamak çok iyidir canım klozet ❤️
Kesinle efendim siz bu işi biliyorsunuz
Evet efendim
Yüzyıllardır var olan bir şey bir yüzyıl daha var olur
Bende öyle düşünüyorum
Senin ruh sağlığında ciddi sorunlar var
Niye öyle dediniz ki be?
Yok ciddi diyorum çok ciddi sorunlar var eminim buna
Ya tamam da nereden vardınız bu kanıya yani buyurun
Sen ruh sağlığı normal biri olaan esprilerin mizahın güçlü olur insanı şeyler olur. Senin şu yaptığın reel hayatta bile nekadar psikolojinin bozuk olduğunu gösteriyor. Kendini bu duruma sokwcak kadar nasıl hir tramva yaşamış olabilirsin ciddi düşünüyorum ve ben bunu aylardır söylemek istiyordum nasip buguneymis
Aylardır mı ben daha buraya geleli bir ay olmadı 😅. Ayrıca neden demediniz ki? Ben kötü biri veya abaza değilim gerçekten sadece anlaşılmayan biriyim diyelim
Aylar oldu diye hissettim bana çok uzun geldi. Senin abaza olmadığını biliyorum. Ama kafandaki tramvalari bu şekilde lens ettiğini görmek ve bunun farkında olmak beni üzüyordu. Aslında bir nevi seni düşündüm. Anlaşılmayan birinin iki kuruş etmeyen insanlara su şekilde girmesine katlanamadim
İnanır mısın bilmiyorum ama duygulandım 😅. Yani ne desem bilemedim ki ama teşekkür ederim. Keşke daha önce de yazsaydın ama sağol gerçekten
Bende görüyordum seni aslında ama hiç gelmedin soruma. Ben geldim mi bu arada bilmiyorum
Yapma bunu kendine. Hepimizin kendimizce yaşadığı tramvalari var. Evet bizde hep gülerek saçma sapan davranarak alaya alıyoruz sırf öyle gorunmeyelim diye ama bazen biryerde birine denk gelince o kişi istemesede anlıyor. Anlayinca orada ipler kopuyor. Bu sen değilsin. Tramvalarini acılarını yaşa. Üzül ağla kır dök bu mutluluğun altındaki acı seni başka bir şeye dönüştürür. Kimsenin palyancosu değiliz ki biz. Yapma bunu kendine
Biliyorum aslında o dediğin konuda fena değilim. Senin anlama sebebin de senin de çok şey yaşamış olman veya buna benzer şeyler yaşamış olman büyük ihtimalle. Bilmiyorum aslında gerçekten. Belki doğru tektir evet ama ben şu an o doğruyu bulamadım
Bulmak zorundasın. Bunu isteyerek başla. Kendin için bunu yap. Kimse için değil. Biraz bizi onlar güldürsün biz çok guldurduk yalandan. Gene de hayat senin ben seni böyle görmemek için engellemek zorunda kalabilirim
Ya cidden bundan dolayı engelleyecek misin? İlk defa bu tarz bir nedenden engelleniyor olacağım 😂. Benim ilkim oldun bu konuda. (Gülmeme takılma bu arada). Bazen bu arada istesen de o yol sana göre ne kadar gözünün önünde görünse bile olmaz veya olmuyor öyle kolayca. Zaten hayatın asıl amacı da budur. Her şey önümüze kolayca sunulmamalı
Pekala
Gelen geçen zıçıyor tabi
Maalesef öyle
Üstündeyim şu an daha ne olsun
Oha üzerimde misiniz tövbe diyin efendim
Evet tam olarak öyle
İşte görüyorsunuz alaturka kullansanız telefonla buraya giremezdiniz
Haaa siz işinizi halledin en iyisi efendim 😅
Hahahhahahaha kütüphaneye mi girdin yine 🤣
Evet klozetin üzerinde kitap okurum sbdjd
Vay bee bizi ne kadar da seviyorsunuz efendim sağolun
Hiç komik değil bu arada
E bende öyle düşünüyorum
Yapay zekalı klozet geldi mi bu iş tamam.
Katılıyorum efendim
Sen niye saf gibi davranıyorsun
Ne alaka ki? Ayrıca niye öyle dediniz
Attığın mesajlar bile wc alakalı niye kendini böyle ezik durumuna düşürüyorsun
Hmm anlaşılan sizi tanımasam da tanıyorum. Aslında alakası yok niye öyle dediniz ki? Alaturka sevmiyoruz ve amacımız alaturka egemenliğini yıkmak
Gelecek göremiyorum 😂😂
O ne demek efendim yav
Esprisine dedim😂
Güncellemeye koptum🤣
Haaa öyle mi ama doğru 😅
Her gün sçmaya devam edecekler
Bize mi efendim
SİZE.
Anladım efendim sağolun
Bir ömür gideri var
Bir ömür derken 100 yıl diye baz alıyorum en iyisi efendim
Siz daha iyi bilirsiniz klozet kardes
Sağolun efendim siz de haklısınız umarım uzun olur ömrümüz
boktan
Ayıp oluyor
gerçeğin ayıbı olmaz kardeeş ya benliğinden vazgeçicen ya da kabullenicen lamı cimi yok