Aaaaağ kuzenime aşığım kardeşi gibi görüyor. Başkası ile görüş unutursun demeyin görüştüğüm birisi var ama aklım onda. Diğer kızları gördüğü gibi beni öyle görmesini sağlayabilir miyim? Akraba ilişkisi bence de mantıksız ama aşk :')
Güncellemeler
+1 yıl
Başına gelen varsa cevaplasın ya da taktik versin pls
ne kadar cesursun neler yapabilirsin bilemem ki ayrıca baş başa kalıyor musunuz hiç? ikiniz hakkındada hiçbir şey bilmeden şimdi taktik vererek komik duruma düşebilirim :)
Başbaşa kaldığımızda birlikte aynı yatakta yatıp film izledik o kadar başbaşayken daha nazik oluyor sanki. Değişiyor huyları. Cesurum ama şu an zamanı değil bence : )
temas edebilirsin ona, dekolte giyinebilirsin eğer normaldede giyebiliyorsan. giyemiyorsan elbise ya da etekle frikik verebilirsin. aslında yapabilceğin çok şey var da işte ne kadar ileri gitmek doğru olur onu kestiremedim :)
etek ile bi kaç güzel manzara sunup kendisini deneyebilirsin. giymediğin bir ayakkabın varsa mesela yeni bi ayakkabı aldım hiç giymedim bi giyiyim erkek gözüyle baksana diyip giyerken ondan yardım isteyip o anlarda onu biraz terletebilirsin mesela bence :)
Ocak ayında bize kalmaya gelecek başka şehirde yaşıyor aramız 2 saat. yazın her hafta buluşuyoruz. Ama benim için gelmek istemesi tuhaf hissettirdi bu arada dediklerin çok mantıklı
sütyen giymeden ince bir bluzla fotoğraf çekip gönder ona dışarı çıkıcam nasıl olmuş de ya da yeni aldım ama ben aldıktan sonra beğenmedim sence nasıl? gibi şeyler söyleyebilirsin
Kuzene asik olmak ya da evlenmek ülkemizde gayet normal. Bu kadar kendini sıkmana gerek yok. Biraz yakinlasmayi zaman gecirmeyi deneyebilirsin. Keske benimde senin gibi olsaydi. Benim durumum seninkinden daha zor :(
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok yakınız hemde sevgili sanıyorlar bizi. Ama sorun şu bana sarılıyor, sevgili gibi zaman geçiriyor akraba evliliğini mantıksız buluyor. Ve sevgilisi onu aldatınca destek olmak için yanına gittim, tamamen değişti çok kibarlaştı bana karşı. Sabah upuzun sanki flörtmüşüz gibi günaydın mesajları atıyor. Sesini duymak istiyorum az konuşalım diye bir anda arıyor. Söyledikleri ile yaptıkları tamamen farklı canımı acıtıyor
Geçen hafta mesaj atıp ben geri döndüğümde 10 saat bakıyordu. Normalde işi falan da yok. Arkadaşım taktik yapıyor olabilir ayısını yap dedi. Yaptım. Şu an sürekli mesaj atıyor amacını cidden anlamadım seviyor mu sevmiyor mu a*k
Ben evlilik olsa bile çocuk düşünmem sağlığı açısından. Çok eğleniyoruz kafamız aşırı sarıyor yabancı birisi görse manita misiniz der ama onu ikna edemeyeceğim sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
dişiliğini ön plana çıkarırsan ona karşı akrabalığı o da unutabilir senin gibi :)
Konuyu açtım annemle babamda akraba. Halam ile eniştem harbi mal dedi. Kuzenin kardeş yarısı o gözle bakamazsın dedi :')
Fazla sert girmiş halanla enişten :)
Onun halası benim annem.
Onun babası senin dayın yani?
Evet
Gönüller bir olunca samanlık seyran olurmuş :)
Gönlü yokki
gönlünü yap diyorum işte
E taktik ver yapim
ne kadar cesursun neler yapabilirsin bilemem ki ayrıca baş başa kalıyor musunuz hiç? ikiniz hakkındada hiçbir şey bilmeden şimdi taktik vererek komik duruma düşebilirim :)
Başbaşa kaldığımızda birlikte aynı yatakta yatıp film izledik o kadar başbaşayken daha nazik oluyor sanki. Değişiyor huyları. Cesurum ama şu an zamanı değil bence : )
temas edebilirsin ona, dekolte giyinebilirsin eğer normaldede giyebiliyorsan. giyemiyorsan elbise ya da etekle frikik verebilirsin. aslında yapabilceğin çok şey var da işte ne kadar ileri gitmek doğru olur onu kestiremedim :)
Temas ediyorum geri çekmiyor göğüs değilde bacak dekoltesi yani mini etek falan tercih ediyorum
etek ile bi kaç güzel manzara sunup kendisini deneyebilirsin. giymediğin bir ayakkabın varsa mesela yeni bi ayakkabı aldım hiç giymedim bi giyiyim erkek gözüyle baksana diyip giyerken ondan yardım isteyip o anlarda onu biraz terletebilirsin mesela bence :)
Ocak ayında bize kalmaya gelecek başka şehirde yaşıyor aramız 2 saat. yazın her hafta buluşuyoruz. Ama benim için gelmek istemesi tuhaf hissettirdi bu arada dediklerin çok mantıklı
senin için gelmek istemesi aslında bir ışık yakıyor :) daha yapabilceğin bir çok şey var mesaj atarsan devam edebiliriz :)
İhtiyacım olursa atarım şu anlık teşekkürler : )
Rica ederim ne demek :) benzer şeyleri mesajlada yapabilirsin :)
yani kuzenine mesaj atıp :)
Mesajla nasıl yapıcam 3 ay falan buluşma imkanımız yok da
sütyen giymeden ince bir bluzla fotoğraf çekip gönder ona dışarı çıkıcam nasıl olmuş de ya da yeni aldım ama ben aldıktan sonra beğenmedim sence nasıl? gibi şeyler söyleyebilirsin
Kuzene asik olmak ya da evlenmek ülkemizde gayet normal. Bu kadar kendini sıkmana gerek yok. Biraz yakinlasmayi zaman gecirmeyi deneyebilirsin. Keske benimde senin gibi olsaydi. Benim durumum seninkinden daha zor :(
Çok yakınız hemde sevgili sanıyorlar bizi. Ama sorun şu bana sarılıyor, sevgili gibi zaman geçiriyor akraba evliliğini mantıksız buluyor. Ve sevgilisi onu aldatınca destek olmak için yanına gittim, tamamen değişti çok kibarlaştı bana karşı. Sabah upuzun sanki flörtmüşüz gibi günaydın mesajları atıyor. Sesini duymak istiyorum az konuşalım diye bir anda arıyor. Söyledikleri ile yaptıkları tamamen farklı canımı acıtıyor
Belliki sevgilisinden ayrildiktan sonra sana daha cok yakinlasmis bu pozitif birsey
Konusurken sanki sevgilinle konusuyormussun gibi hitaplar kullanmaya calis
Geçen hafta mesaj atıp ben geri döndüğümde 10 saat bakıyordu. Normalde işi falan da yok. Arkadaşım taktik yapıyor olabilir ayısını yap dedi. Yaptım. Şu an sürekli mesaj atıyor amacını cidden anlamadım seviyor mu sevmiyor mu a*k
Gönül kacani kovalar tabiki ama sevgilisinden ayrildi diyorsun onunda etkisi olabilir. Sadece karsidakini boğma cok ilgiyle
Özelden yazarmisin bende sana birsey danismak istiyorum. Seninde yazdigin gibi buradan yazip küfür hakaret yemek istemiyorum
Bence gayet normal bir şey 😊
Ya kuzen şeyini söyleyince linçliyorlar bilemiyorum. O da saçma olduğu fikrinde ama duygularıma da engel olamıyorum kafayı yicem
Kuzeniyle evli binlerce insan var. Alakası yok
Ben evlilik olsa bile çocuk düşünmem sağlığı açısından. Çok eğleniyoruz kafamız aşırı sarıyor yabancı birisi görse manita misiniz der ama onu ikna edemeyeceğim sanırım
Hiç bir şey olmaz inşaAllah. Akrabalarım var. Çocukları dağ gibi MaşaAllah
Sizce ikna olur mu bana o gözle bakması için ne yapmam lazım
Ona nasıl hitap ediyorsun
Geçen sene kanka diyordum artık ismi ile hitap ediyorum daha nazik konuşuyorum ama o bana ara sıra biraderim diyor dodıofwjoı
Canım de bir kere
Laf arasında
Tepkisinden korkuyorum ama denerim
Yazarım buraya gelişmeleri
Canım aşkım gibi değil. Laf arasında samimice
Bir şey derse ağzımdan kaçtı pardon falan derim
O an gözlerine bak. Ordan belli olur. Bir tepki vermezse sık sık söylersin