Eglenemediğin kimseyle evlenemezsin.. bu zamanı şu zamanı yok iyi kötü her zamn vardı var olacak.. biz de erkekler için böyle düşünüyoruz.. iyi olan seni bulur kalbinle alakalı yaşantınla.. Sebp sana bağlı pavyondan evlenen bile var hemde iş adamlarıyla neden olmasın.. siz erkekler kadına yaklaşımınızı bilmiyorsunuz!
Böyle bir şey diyeceğini biliyordum her şey bizim elimiz de değil kader diye bir şey var alın yazısı imtihan da var ama ne olursa olsun emin ol seni bulur örnek var çünkü önümde. Allah’ın adaleti şaşmaz unutma.. kimsenin yaptığı yanına kalmaz o kişi neden diyeceksin biz bilemeyiz belki olacak felaketleri önledi belki Başka bi şey..
1. 1.80 altı erkekleri istemezler (Bu kesin bilgidir fakat bu bende yok) 2. Gençken pek sorun olmayabilir Ama orta yaşlara veya 60 65 gibi yaşlara geldikleri zaman bildiğin koca karı olurlar başartü koca bir göt ve cırtlak rahatsız edici bir ses tonu. Tabi illa olacak diye bir şey yok bunuda belirteyim 3. Bir trende ya da başka bir yerde eğer baş ağrının yoğunluğundan dolayı başını tutuyorsan ve karşınızdada mini etek giyen bir kadın varsa hemen "Görüyor musunuz arkadaşlar Sırf mini etek giydiğim için benden utanıp bana bakmıyor Yemin ederim artık ettimle kemiğimle tiksiniyorum bu milleten" diye popona bakılmadı diye üzülür bu olayı sosyal medyada paylaşır. Fakat aslında adam migren hastasıdır ve trendede baş ağrısı tutmuştur ve bu sebeple eliyle başını tutuyordur ama karşı tarafın içi fesat olduğu için hemen yanlış anlar.
İşte bu gibi daha birçok sebep var ama siz erkeklerde kendinizi kral zannetmeyin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
1) Çoğu para düşkünü 2) Aldatma oranları yüksek bu erkekler için de geçerli 3) Tahammül ve saygı çok az
Erkek olsam: 1. Halden anlamiyolar. Hep daha fazlasini istiyolar mesela ilgi sabah aksam yazsin hep benimle ilgilensin istiyolar, hediye? Ver ver ver hep ver kafasindalar 2. Ekonomik ozgurluk var bu yuzden ilk kavgada kacip gidiyolar. Banane kardesim ben kahir cekemem diyolar. Bu yuzden asklarda yalan gibi bisey. 3. Benim dedigim olacak. Patron benim kafasinda olmalari. Karsidakini tinlamayip kendi bildiklerini okumalari. Ben olsam bu sebeplerden evlenmezdim. Su her kadinlarla ilgili soruda erkekleri araya ilistirenlere anlam veremiyorum soru kadinlarla ilgili. Insan gibi cvbi verip uzaklasin polemige gerek yok. Her halti ustunuze alinmayin be.
Ozamn sen de simdiki erkeklerle evlenememek icin 3 sebep söyle. Bunun kızla erkekle alaksı yok önemli olan iyi insan olmak insan olarak değerlendirmen lazım. ozamn bizde diğelimki simdi erkerler le evlenilmez tek dertleri abazalık yapmak. sence bu hoş bişeymi önyargı. lütfen ayrım yapamadan değerlendir insan olarak yani
Herhaltı yemeleri erkeklerin altında gezmesi işte erkeklerin altında gezipte sonra çıkıp ben namusluyum ahlaklıyım ayakları yapmaları daha sonra yalan söyleyip kendilerini kakalamaları birilerine en büyük şeyleri bu ama daha neler var neler bunların kanları mayaları bozuk karakterleri kişilikleri yok türk kızlarıyla evlenilmez hiç bir şekilde
Ozaman erkeklerde hiç bir kızı altına almasın. Abi nefes alan bir kız gördümü hemen bir yanaşma bir yavsama. bu uygulama en buyuk kanıtı mesela kız porfili gordumu hemen anında yani igrenc igrenc tabirler sacma salak sorular cinsel icerikli sonrada yap yap ben namuslu bir kız ariyorum sen gidip bir kıza sanaldan bile olsa cinsellikle rahsız ediyorsan namuslu arama hakkın yok
@Gamze_6781 Bu zaman da erkeklerde bir şey yok kızlar istiyor zaten gözümün önünde iki tane kız erkeklerin kucağına oturup öptüğünü gördüm erkekler kollarını bile kıpırdatmıyordu hic bir sey yapmıyordu kızlar yapıyordu kızlar izin veriyor erkekler yapıyor kızlar izin vermedi de erkekler yaptı mı tecavüz taciz mi ediyor kızlar seve seve bacak aralarını açıyorlar zaten şu zaman da kızlar erkeklerden beter hale geldi her şey ortadeyken görülüyorken kalkıpta kızlar masum demek olmuyor kör hasana sağır sultana yutturmaya çalışmak gibi bir şey oluyor bu ben gördüğüme mi bakacam sana mı bakacam kızlar yapacak sonra kalkıp erkeklere saldıracak boşuna demiyorum kızların kanı mayası bozuk diye
@Gamze_6781 tabi tabi zaten öyle olur işe gelmeyince kızım olmasını istiyorum 2 3 tane ama ben seni ananın seni yetiştirdiği gibi yetiştirmiyecem anan seni yetiştirememiş yetirseydi böyle olmazdın zaten sen de suç yok ama sen böyle yetiştirilmişsin bu kafayla senden bir halt olmaz bana boşu boşuna kendinizi savunmayın sen normalde bana yazamazdın da ben kapatmsyı unutmuşum görüşü
3 4 kızla turkiyedeki bütün kızları aynı kefeye koyamazsın ben öyle değilsem onlar öyleyse bu beni neden ilgilendirsin ki ben zorundamıyım kardeşim bu algıyı çekmeye.
@merveyılmaz61 evet haklısın sen de ama ben nasıl güvenecem yalan söyleyen kırk takla atan kız çok herşeyi yapıp yapıp saklıyorlar kızlık zarını bozduruyor sonra gidip diktiriyor böyle bir şey varken ben kimseye güvenemem kolay kolay bu saatten sonra güvsnmek inanmak zorunda da değilim mesele zaten burda ne halt yediği değil yediği haltı saklamak türk kızlarında bu var boşuna demiyorum karakter kişilik yok diye haa dürüst olsa da farkeder mi hayır tabiki de onu kabul edecek değilim zaten öyle bir zorunluluğum yok
Yani şimdi evet ortalık karışık kimin eli kimin cebinde olmayan bir devirdetiz.. Ama ben genele bakarsak öyle düşünmüyorum illaki hala temiz düzgün kızlar da duruyor onları da hakeden buluyor. Yani hazine diyelim biz buna define gibi. Defineyi de nasibi olan bulur
Ciddi düşünen yok. Güven veren yok. İlgi manyağı olanlar var. Para yemek için beraber olanlar var. Çocuk yapmak için evlenenler var. Patron gibi dominant olup adamı delirten var. Ergenlikten çıkamayanlar var. Nafaka almak için kısa süreli evlenen var.
Bunlar bütün hemcinslerim için geçerli değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Altına yatıyolar diyorsunda erkek de cok namusluysa o zaman kızı altına almasın
Aynen oyle namusunu kaybetmiş çok erkek var erkekler herseyi yaşıyor bakire istiyor kendileri adam sanıyorlar zaten erkekler düzgün olsa kızlar zaten güzel sever bakıyorlar erkekler tek kadına ait değil kızlarda bozuldu erkek yapıyor diye kızlarda yapıyor
Şimdiki erkeklerle evlenmemek için 3 sebep her neyse , şimdiki kızlarla evlenmemek için de 3 sebep o'dur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
1. öldürmemek 2. hayatını mahvetmemek3. evlendi diye malı gibi görmemekİşte evlenmemeniz , evlenip de kadınların hayatını mahvetmemeniz için üç neden, bazı haysiyetsiz erkekler!