Güncellemeler
+1 yıl
Günde 12 saat asgari ücrete çalışmak, millete hizmet etmek modernlik ama evinde yemek yapmak kölelik dimi kızlarrrrrr orada da millete desenize ayh kendi işini kendin yap diye neyseeeee bir anektod eklemek istedimmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
aynı fikirdeyim. babamın prensesi olarak ölecem 😂😂😂
Tabi tabi 🤣
kadınlara sesleniyorum. evlenip, bir de üstüne çocuk doğurup 24 saatlik köle hayatına girmektense yalnız yaşayan şu güzleim hayatı.
Bakın burada özgür kız var, dünyayı dolaşıp eksream sporlar yapıyor, uzakdoğuda felsefe öğrenip kutuplarda gözlem yapıyor, kah Karayiplerde denize açılıyor kah mısır çöllerinde keops kefren mikerenos turu yapıyor, bir ayağı İtalya venedikte diğer ayağı Çin cennet kapasında, bir yaz Maldivler diğer yaz bahamada.
bu arada saydıklarının bazılarına gittim. ki gitmesem dahi evlenen kadınalrın çilelerini görüyorum.
24 saat köle hatayı diyorsun, bir insanla hayatını birleştirip kalan hayatına birbirine destek olup devam etmenin nesi kölelik, ayrıca buna erkeklerden çok kadınların ihtiyacı varken. Ama haklısın kendi kafana göre hareket etmek istiyorsan evlenmeyin daha sonra görürüm ben sizi 🤣
kesinlikle, yüzde yüz kadınalrdan çok erkeklerin ihtiyacı vardır evlenmeye. babasının evinde prenses gibi yaşayan kadın evlenince ne kazanıyor? eşi de dahil çocuklarının yükünü.
Çocuk yük yani 🤣 sen evlenme premses 😃
Sorumluluk sahibi insanlarla evlenmezseniz olacağı budur.
Kendim için demiyorum, o kadar düşmedim.
Kendini ilgilendirmeyen konulara çok kafa yorma. 😄
https://voca.ro/1cJtMZMC4JGC
Biraz sanki Köle ariyormuş gibi olmuş 😂😂😂
Kimsenin bir şey aradığı yok ama bu kölelilse oho yanmışız 🤣🤣
Hani erkek kendide Yemek yapabilir ya ondan dedim😂😂
Sen aşçı tut yemeğe taktın ya Bi yemek yap bir sunum yap, internetten tarif bak kendini geliştir hobi et tatlım ya size bu kafayı aşılıyanlar kendileri yapıyor 1000 çeşit dünya mutfağı özendiğiniz sosyete hep gurme oldu yemek yapıyor yapmakla kalmıyor icat ediyor ama size yemek yapmayın köle misiniz algısı yapıyorlar 🤣
Beyefendi ben cok güzel yemek yaparim ama hani iş hayatim cok yoğun bide evlilik de böyle kurallar bence sacma yani biraz daha relax oluna bilir
Şimdi anlaştık ben de onu diyorum işte bak, aklın yolu bir gördün mü relaks olun kızlar kocanızın burnundan getirmeyin
Ben zaten relaxim evlenmeye niyetim yok ikinçi kez böyle bir aptallik yapmam😂😂😂😂😂
Yav desene burada tecrübe konuşuyor diye 💂♀️🧑 bak sana şapka çıkardım 🤣🤣
gel senle ben evlenelim boş ver kızları
En son öyle olacak zaten yazık ya bu erkeklere
Eenme o zaman
Acelem hiç yok
Evlenme hic bu bencillikle kocum
Belli kim bencil 🤣🤣ben bencilim ama buradaki tek bencil ben değilim
Kimse bu istediklerini yapmak zorunda degil annen dahil kicini topla ve islerini kendin yap
Konu ben değilim zaten, ben olsam bile çok düzenli olmama rağmen ben yapmam hiçbirini, ne olmuş yani spor olsun diye bile yapılır akşama kadar evde elde tel ne anlayacaksınız kalori yakın ben başka bir konuyu eleştirdim
Hahaha senle kimse yasayamaz
Ben yaşayamam asıl
Ya bi ss ak
Ben bir prensesim
Ablam abinle sevissin
Manyak mısın evladım sen?
Ne oldu