25 yaşımda bir kızım bu yaşıma kadar ne lise ne üniversitede asla ama asla beni seven biri olmadı. Hiçbir zaman sevilmedim hiçbir zaman değer görmedim hiç çıkma teklifi almadım sevgilim olmadı. İri yeşil gözlü küçük burunlu uzun gür saçlı bir kızım beni uzaktan tanıyan kızlar bile çok güzelsin keşke senin gibi gözlerimiz olsa çok sevimlisin tatlısın çok güzel saçların var falan diyorlar ama iltifat anlamında değil gerçektende beni kıskandıklarını çok beğendiklerini söylüyorlar ama erkekler beni beğenmiyorlar. Neden böyle oluyor anlamıyorum herkesle iyi geçinen zararsın biriyim. Ama hiç beni seven biri olmadı. Çocukken de çok kez kalp ameliyatları geçirdim dış görüntümde bir sorun yok ama vücudumda çok ameliyat izleri var hiçbir zaman evlenme şansım yok. Erkekler hep kötü kızlarla evleniyorlar.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Herkes istediği gibi giyinir ve istediğini sever bunu sana soracak değiller. Kafanı değiştirsen seni de seven olur belki, yazık
Açık giyimli kızlar diyorsun başlıkta detayda erkekler hep kötü kizlarla evleniyor diyorsun açık giyiyoruz diye kötü oldugumuz kanısına nerden vardin
Yanlışın var erkekleri büyük ihtimal senden uzaklaştıran şey onlara karşı aldığın tavırdır
Ama etrafımda görüyorum kötü kızlar çok değer görüyor
Kötü derken neyi kastediyorsun
Bu kadar iyimser ve mütevazi olduğun için olmuyor inan bana.
Kesinlikle sana katılıyorum. Eğer kötü kalpli saygısız vicdansız kibirli herkesle sevgili olan bir kız olsaydım tüm erkekler beni severdi. Ama bu devirde erkekler kötü kızlarla evleniyorlar. Bende kalp ameliyatları geçirdiğim için ölene kadar yalnızlığa mahkumum
Senin erkek versiyonunDUM emin ol. Biraz kendimi değiştirince her şey çok farklı oluyor ki bunu sen de yapmalısın.
Durum sadece özgüvenli olmak değil ki. Kalp ameliyatları geçirdiğim için hiç evlenme şansım yok.
Öz güvenden bahsetmedim ki ben. Ayrıca bu ameliyat olayını kendi kendine takıp öz güvensiz bir izlenim veriyorsun. Benim de sol bileğimde ve sağ ön kolumda büyük bir dikiş izi var ama ben bunu hiç bir zaman kafama takmadım.
Ama ben kalp ameliyatları geçirdim derken sadece dikiş izleri değil ki. Benim hiçbir zaman çocuğum olmayacak bunlar kolay şeyler değil benim için. Ölene kadar yalnız yaşamak hiç değer görmemek çok üzücü
Aşk, sevgi böyle şeyler değil inan ki.
Beğenmiyor değil belki cesaret edip söyleyemiyorlar
Yok işte cesaret etmekle alakalı değil kibirli şımarık kötü kalpli kızlara neden cesaret edebiliyorlar o zaman
Hayır onları basit görüyorlar gibi ondan
Keşke kötü kızları basit görselerdi de ölene kadar yalnız yaşamak zorunda kalmasaydım bende evlenebilseydim keşke
Sevilmemek kötü bir şey ama bence bu kadar karamsar olma yaşın kaç daha
Sorun yaşım değil kalp ameliyatları geçirdiğim için evlenemiyorum
Sen geçende bunu sordun hatırlıyorum üzüldüm ne diyeyim ki
Burdan edelim hemen çıkma teklifi 50 tane gelir bankoo 😂
Sen takmışsın ona o kadar önemsemez kimse ciddi birimisin çekinmişlerdir falan birazda sen atılgan olmaya bak hep bekleme klişe pnlar
Kanka naber nasıl gidiyor hayat ne var yok gene aynı soru ile devam diyorsun anlaşılan😒
Açık giyimliler kötü kız olmuyor sen önce içindeki o iğrenç kıskançlık hasetlik duygusunu sil.
kendini övüp duruyorsun
Hep aynı soruları sormaktan sıkılmadın mi
Açık giyinen kadınlar kötü mü ne alaka?
Açık giyimli kadınlar yüzünden erkekler benimle evlenmek istemiyorlar her şey kötü kızlar yüzünden
Üniversite okudunuz mu?
Bu şekilde ayrım yapıyorsan sana az bile M A L
Özgüven yok sanırım
Özgüvenli olduğumda da değişen bişey olmuyor Kİ
Tanış birileriyle ozaman
Rahat s2lir sorun çıkarmaz diye
Sen kapalı mısın
Hayır kapalı değilim açığım ama çok açık falan asla giyinmem
Peki seni almak için şartların olur mu