Neden böyle iki taraflı oynuyorsunuz?
Eskiden kapalı olmadığım için benden ayrılan adam şimdi aşırı açık giyinen bir kızla evlendi şaşıyorum
Eskiden kapalı olmadığım için benden ayrılan adam şimdi aşırı açık giyinen bir kızla evlendi şaşıyorum
Kusura bakmasın erkekler ama lafım sadece böyle olan erkekler için geçerli böyleleri açık olanları takılmalık olarak görüyorlar söz konusu evliliğe gelince tercihleri kapalıdan yana oluyor bilmiyorlar ki kapalılar da açıklar gibi hatta daha beterini de gördüm kapalılar sadece dışarıdan temiz düzgün görünüyor ama yanılıyorlar benim bi tanıdık vardı bi teyze bize sizde onun gibi olun başörtülü temiz düzgün falan diyordu ama bilmiyordu o kızın aradan çevirdiği işleri yani demek istediğim sadece kapalı olmak göz boyuyor düzgün imajı veriyor önemli olan içi yani (kapalı olup düzgün olanlar da var sözüm onlar için geçerli değil)
Bir tabakta kabuklu ve kabukları dökülmüş fıstıklar var diyelim. Sen de yemek istesen kabuklu mu kabuksuz mu fıstık alırsın? Kabuksuz fıstık ararsın tabi.Çünkü uğraştırmayacağını bilirsin. Bu yüzden onların peşindeler
Gönül yani hormonlar sınır dinlemez ama beyin sınır koyar. Sevgili iken açık kızlar evli iken kapalı kızlar. Çünkü açık kızlar kafası da açıktır eve hapsedemez. Kapalı kızları eve hapseder kendi dışarıda hovardalık yapar. Kafa geri olduğu için onu namus görür sınırlarından çıkmasını istemez. Ama kendi her namusuzluğu yapar. Anlanılacak değil yani
Cevap
17Cevap
Açık kızlar ile ihtiyacını, kapalı kızlarla da sonra ki hayatını şekillendirmek isterler. Hayatım boyunca reel sevgilim olmadığı için bilemiyorum artık
Evette kapalı kız isteyip açıkla evlendi
Kapalı fantezisi vardır
Zihniyetle alakalı.
Açıkla gezip tozacak kapalıyla da evlenecek.
Açıklar orosp* sanki. Bir de bunun onla bunla yatıp herturlu zina yapıp temiz kapalı kız arayan modelleri var. Insallah bunlara arkasi otobana dönmüş geçmisi kabarık kadınlar denk gelir
Boynuzları arşa degsin de gorsünler
Aşırı açık kızla evlenmiş işte. Bakmamış ki. Soru ile çekişli bir durum bu.
Offfff diyorum ki KAPALI BIR KADINLA EVLENMEK ISTIYORDU AMA SIMDI ASIRI ACIK GIYEN BIR KADINLA EVLENDI.
Çok sevmiş, aşık olmuş, vurulmuş demek ki. Düşüncesi öyleydi. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı.
Genelleme yapılacak kadar fazla olan bir durum değil bu.
Hatasını farketmiş demek bu işler açık kapalı olmayla olmuyor kişilik ile oluyor sende bir kişi ile genelleme yapıyorsun yanlış.
Böyle bir şey yok
Ayrıca bakire olan kapalı kızların da her türlü haltı yediklerini biliyoruz.
bilmiyorum onları anlamak zor seninkisi tam bir bulmaca
Kırk kadınla yatar evlenince bakire ister
Kimse bakmasın yanaşmasın diyede kapalı olsun der
Kadınlar bad boy seviyor. Efendi dürüst iyi niyetli erkekleri istemiyorlar.
Böyle bir algı yok herkesin sahsi fikri farklı ama şahsen ben kapalı bir bayan isterdim.
Yoo öyle bir isteğim yok. Öyle kızlara baktığım da yok. Ben bir soru sorayım bu boş genellemeleri ne zaman bırakacaksınız?
Evlenene kadar açık vermeye daha meyilli diye düşündüklerinden
evlat olsa sevilmez tipler.
Türk erkeği ne istediğini biliyor mu sanki.
kapalının neyine bakacaz kapalı işte
Onu demiyorum bazı erkekler kapalı kadınla evlenmek istiyorlar ama açıkla evleniyorlar neden
ilk baştan beri evlenmek istememiştir
Göze hoş gelen gönle de hoş geliyor.
Biri tatmin biri istek
Ahmaklıktan
Karakter meselesi...
Kimse görmesin acigida sevmek icin
çok farklı şeyler
Peki neden böyle iki taraflı oynuyorlar?
biri evlenecek diğeri bakılacak biri sadece
Aptallar cunku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?