bunu söylediğim herkesi tanıdığıma pişman oldum çünkü kimse o şekilde tanıdığım gibi kalmıyor değişiyor aslında öyle değil belki de ben ona fazla anlam yüklediğim için öyle gelmişti sonra benim duygusal bakmayıp olaya mantık çerçevesinde bakınca kusurlarını görmeye başlıyorum ya da beni değiştirmeye çabaları olduğunu fark ediyorum
Mükemmel bir adam değilim mükemmeli aramıyorum ama keşke iyiki varsın dediğim birisi hep öyle kalsaydı hep var olsaydı kusurları olabilir hataları da olabilir benimde hatalarım var özümde beni olduğu gibi kabul etseydi bu kusurlar aslında hiç önemli de olmaz
Ama nedense insan hayalindekine ulaşmak için çabalıyor ve ilgiyle alakayla bunu yapabileceğine inanıyor bu çok üzücü..
Ve iyiki tanıdım seni dediğim herkes tanımasam da olurdu moduna geçiyor en sonunda
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet buna benzer dedi aynen kendisi yalnız biriymiş seveni yokmuş biraz sohbet ettik buradan tanıştım bu arada. Ve beni yalnız bırakma arada sırada konuşalım dedi sizce ne anlama geliyor öyle bir amaçla yazmadığını düşünüyorum ben de onu arkadaş olarak görüyorum zaten
Ben kimseye böyle abartılı iltifatlarda bulunmam yarın öbür gün sırtından vurup burnundan getirebilir hiç belli olmaz ayrıca içimdende gelmez yani karşımdaki insan sonuçta üstün seviye bir varlık falan değil kimseyi bukadar şişirmemek lazım
Kim kalır ki dostum diyordum içten içe sevdiğim biriydi ama hayatından çıkarttı sevdiği vardı halbuki dostum sanıyordum ben onu çok zoruma gitti numaramı silmesi takipten çıkarması çok üzüldüm
Burda "iyi ki" tanıdığım dediğim iki tane arkadaşım var ve hala çok iyi devam ediyor. Ayrı yeten yine burda "keşke tanımasaydım" dediklerim daha çok. Real hayatımda ise çok sevdiğim arkadaşlarım var ve iyi ki benim arkadaşlarım ve inşallah ta hep öyle kalır.
Ne yazık ki hayır. Bütün güzellikler onunla birlikte gitti, tüm çiçekler soldu, dünyanın tüm renkleri siyahla beyaz oldu. Şu yaz günlerinde kalbim buz oldu.