Şimdi talih kuşu söyleminde bulunmak çok iddialı oluyor. Fakat kendini bilen bir insan olarak benimle birlikte olan kişiler şanslı olduğunu düşünüyorum. Her şeyden öte sahiplenici bir insanım. Bunun illaki duygusal ilişkiye dayanmasına gerek yok. Arkadaş da olsak birlikte oldum insana sonuna kadar destek olurum ve her konuda yanında olurum. Verdiğim değeri sonuna kadar hissettiririm.
Tanıyan vazgeçemiyor seven ne yapsın dermişim vallaha kimseye zararım olmaz ama karşımdaki nasılsa öyle davranırım sevilen bir insan değilim çünkü iyiyim iyiler sevilmez ama umrumda değil kimsenin sevgisine ihtiyacım yok böyle boş insanlar olacağına hiç olmasın daha iyi beni sevmeleri için de asla değişmem bir söz var ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol der bende öyleyim
Pişman olan hiç duymadım, şanslı olduğunu söyleyen birkaç kişi olmuştu. Bunlara bakarak şanslı olduklarını söyleyebilirim galiba. Tanıyanlara sormak lazım 😅
Zarar görmez benden, ne yapıyorsa fazlasıyla karşılık bulur fakat o karşılığı ben bulamazsam yine zarar vermem, sadece hayatından çıkmayı tercih ederim. Tamamen nasıl gördüğüne bağlı, benden gelecek şeyleri bir nevi kendisi belirler diyeyim...
Şanslı olan da var pişman olan da. Genel olarak kötülüğüm dokunmaz kimseye. Sadece biraz umursamaz yapım ve gerektiğinde sinirim soğukluğum pişman edebilir
Şanslı ne demek :) Keşke benim hayatımda da benim gibi biri olsa. Değer verdiğim insanlara en ince noktasına kadar tanımaya çalışırım. Ki sevdiği hoşlanacağı şekilde vakit geçirebilelim. Dertlerine ilk ben koşarım ki genelde ben öğrenirim ilk dertlerini mutluluklarını. Galiba çok anaç ruhluyum sarıp sarmalıyorum. Özel günleri unutmamaya çalışırım. Hoşlarına gidecek bir hediye ya da yiyecek bir şey gördüysem küçük sürprizler yaparım arada. Beni kaybeden kendine yansın :)
Valla ikiside var. Genelde sen bunu yaptın mı diye soranlar keşke tanışmasaydım diyor sekmez. Hiç oralı olmauan banane aw. Kafasındakiler iyi ki tanidim diyor. Değişiyor.