Tipleri bu bekledikleri manken ammmk 😂 bugün boyu 1.65 anca o kadar da yok cılız esmer kuzenim geldi. Jandarma kendisi. Hayalindeki kız 1.70 boylarında mavi gözlü siyah saçlıymış. Bu erkekler mal mal. 1) o kız sana niye baksın? 2) İtalyan erkekleri çok tatlı kızlar değil mi 😍😍😍
Türk erkeğindeki bu güzellik merakı nereden geliyor?
Bence biraz yanlış düşünüyorsun. O zaman 150 veya civarındaki kızlar da 160 erkek sevmeye zorlasın kendini? Hem bana kalırsa aşkın boyla saçla gözle pek de alakası yok ya. Ne bileyim bazen acayip normal bi tip bile sana o kadar güzel geliyor ki...
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biliyorum tatlım bu mal erkekler bizi habire bir şeyle kıyaslıyor canım sıkıldı biraz da ben onları kudurtayım dedim
Hiç güzellik merakım olmadı cidden sadece benim belli bi zevkim var minyon kız yüzü geniş gülüşü güzel, kısaca bana hoş gelen bir tip var onu görünce anlıyorum neyin ne olduğunu
Yüzünü görmedim bilmiyorum sen misin 😂 ama öyle yani en kral kız gelse ilgimi çekmiyor ama böyle minyon şirin çene yapısı geniş olan hafiften yanakları büyük biraz kumral kız gördüğümde direk hoşlanıyorum ama bu kızlar nadir denk geliyor bana arkadaşlarım hep sevgililerimi birbirine benzetir gerçi iki ciddi ilişkim oldu ama ikisi de dediğim benzer tip
yav siz manyaksınız gerçekten böyle diyerek gençlerin motivasyonunu düşürüyorsunuz sonra burada gelip "Boyum şu kadar, arabam var, benimle sevgili olur musunuz?" gibi saçma sapan sorular soruyorlar.