Yabancı kadınlar Türk erkeklerinin en çok hangi yönünü beğeniyor?

Yabancı kadınlar Türk erkeklerinin en çok hangi yönünü beğeniyor?
Herkes parası demiş ama Türk erkeklerinin parası yok ki öyle aman Aman yani burada sanırım en büyük kriterlerin başında daha sahiplenici ve daha otoriter olmaları diye düşünüyorum.
Avrupada turk erkekleri hakkinda cok olumlu seyler duymadım. Ozellikle almanya ve hollanda gibi turklerin bol oldugu yerlerde turk erkeklerinin rahatsiz edici davranışlari oldugu söyleniyor. Yani yurtdisina cikan ve ordaki rahatligi goren turk erkekleri fazla cozutuyor bu bir gerçek.
Bir rus kiz arkadasin bir turk erkeginin kendisine olan davranışlarını, bol bol para yedirmesini gulerek, alayli sekilde anlatıyordu.
Yani öyle avrupa, slavlar bize hayran diye dusunmeyin. Cok olumlu anılmiyorsunuz. Zamaninda sosyal medya da unlu muydu, manken miydi ne turk erkeklerinin tacizleri yuzunden instagramini turkiyeye kapatmıştı. Yani cogunuz boyle rahatsizliklar veriyor yurtdışında olsun, ulke icinde olsun.
Eger olumlu düşünen kadinlar varsa bile bu da turk erkeklerinin yabanci hatunlara farkli davranmasindan kaynakli. Turk erkekleri turk kadinina davrandigi gibi davranmiyor yabanci hatunlara.
En basitinden turk kızı verse o**pu yabanci verse rahat oluyor. Kendisi her halti yemis bile olsa evlenecegi kisi eger turk kiziysa bakire olmali ama yabanci hatun olunca ne bekarete bakiyorlar ne baska bir seye. Ki yabancilar 12 yasindan beri cinsellik yaşıyorlar. Kac adamla yatmis oluyorlar.
Mideleri boylesini sırf yabanci hatun diye kaldirabilirken, turk kizi yapinca kaldirmiyor e*cort, o**pu, eglenilecek kiz oluyor. Asla nikahina almaz asla cocuklarina oyle anne getirmez Turk kiziysa.
Fazlasiyla iki yuzlulük var. Bunu yabanci-turk kadinlara olan davranislarindan da anliyorsunuz zaten. Begenen varsa bu yuzden begeniyordur. Seytani yuzlerini, maskelerini yabanci hatunlara gostermiyorlar pek. burada kaba saba olan tipler yabanci hatunlarin yaninda bir kibarlar, bir efendiler ki.
rusyada yaşayan türk erkeklerinin rus kadınlarına çok para harcıyorlar ve sonra o kadınlar bu olayı biz azerilerin yanında anlatıp gülüyorlar haberiniz olsun yani öyle şeyler yapmayın hiçte ciddi erkekler gibi gözükmüyorsunuz onların gözünde yani o an sizi lokum olarak görüyorlar
ve rusyada normalde görüntüsünü katiyyen beyenmediyiniz bir azeri erkeyinin yanında öyle kadınlar görürsünüz ki kadını onun elinden 1 milyon dolara bile alamazsınız inanın mesele para deyildir
Görüntüsü kötü olan azeri erkeğine niye gitsin bi kız peki? nedenini açıklamamışsın? Ve erkekler genelde hep kolaydır. Türk erkeklerini öyle sanman redditteki rus veya avrupalı erkekleri bilmediğini gösteriyor.
@Mühendisstajer çünkü rus kadınları sevimli ayıcıkları sevmezler onlar erkeklerin tamamen doğası doğrultusunda davranan erkekleri severler yani bir erkek bir rus kadın karşısında medeni deyilde zarif davranmasını sevmezler
Hahaha! Bana pek inandırıcı gelmedi. Sevimli ayıcık olduğumuz için mi bizi sevmiyolarda sözde sizi seviyolar ki çok fazla Azrbaycanlı erkek görmedim ben Ruslarla.
@Mühendisstajer bak geleceklerini düşündüklerinde paraya önem verirler ama eyer konumuz flörtse o zaman para onları o kadarda heyecanlandırmıyor bir flörtüne bira yanına cipsi ve ya rus konyağı yanına mezesini alırsan alıp götürürsen kızı dahada çok heyecanlandırmış olursun birgün rusyaya gittiyinde ve flörtün olduğunda ve flörtünle buluştuğunda dediyimi yap sonra bana teşekkür edersin
tık alma uğruna yapılan saçma bir habercilikten kesit. yoktur öyle bişi ne dünya bize hasta ne bizi kıskanıyor. burnunuzu sınır dışına çıkarınca fark edeceksiniz ki hem biz onları kıskanacağız hemde kimliğimizi saklamaya çalışacağız.
Cevap
14Cevap
Hiç bir çekici yönü olduğunu düşünmüyorum
Bence sevmelerinin sebebinin para oldugunu düşünüyorum Rusya da mesela hepsi birbirine benziyor bu yüzden erkeklerin ilgisini çekemiyorlar Ama Türkiyeye gelnce sarişin mavi göz olamdiği için dikkat çekiyor sonra moneyli abimiz gidiyor kizi gezdiriyor yediriyor içirihor masraflarini karşiliyor Rusya da hiç zannetmiyorum erkeklerin bu kadar masraf yaptiğini jsjsjsjsjsjsj
Her ne kadar Türk kızları, Türk erkekleri için kalas odun vb tavsirlerde bulunsalarda Türk erkekleri cömert merhametli ve güven vericidir istisnalar kaideyi bozmak kesinlikle bir rus ingiliz ve alman erkeklerini görseler anlarla Allah'ın kezbanı şehiri bırak ilçe dışına çıkmamış eline bir tel almış sanki kültür yumağı olmuşta Türk erkeklerini beğenmiyorlar kulaktan dolma bilgilerle avrupa gibi ülkelerde doğru düzgün uzun süre evli kalan insan göremezsin bile
Bizim erkekler TC kızlarına hödük gibi davranırken yabancı hatunlara meleğedavranıyormuş gibi davrandıkları için yabancı hatunlar düşüyodur bunlaraa.
katılmıyorum yabancı sevgilisi olan insanlar ikiye ayrılır eğotim seviyesi yüksek olanlar ve mafya vari hareketlerle zengin olanlar. şimdi burada eğitim seviyesi yüksek olanlar zaten Türk kızına da iyi davranıyor diğeri de iki tarafa da hödük gibi yaklaşıyor ve kendine göre alıcısı var. Bir hödüğü ilk görüşte tanıyamıyorsanız maalesef gözlem yeteneğiniz düşüktür.
Soruya cevap vermek için çok düşündüm ama çekici yönlerini bi türlü ben bile bulamazken onlar nasıl görmüşler :) bizimkiler genelde esmer ve kıllı olunca çeke çeke bunlar çekmiştir dikkatlerini 😂
Yabancıları bilmem de Suriyeli bir kadınla konuşmuştum türk erkekleri lokum gibi demişti yarım yamalak Türkçesiyle 😂😂
Karşıdakine daha önce hiç söylenmemiş iltifatları söyleyip onları ilk etapta kandırmaları djfkf
Erkeksiligini, kadina duskun olusunu. Yabancilar sekse doymus olduhu icin turklerin acligi hosuna gidiyor
Genelde karşıdaki kadın güzelse Türk erkekleri ceplerini çok güzel açıyorlar buradaki kadınlar da en çok bundan memnun
bence avrupalılarda çok olmadığı için sahiplenilme hissi ilgilerini çekiyo olabilir
İlgisini bence. Çünkü tc erkeği yabancılara pek ilgili
Merhamet ve güçlü karekter sanırım,,, iletişim,,
Kanepe başına omuzunu sürterek kaşınması ve kulaklarını oynatabilmesi.
Daha sahiplenici olmaları sanırım
Sahiplenici olması surdan birine abi yolda kaldim desen yedir icirir cebinede para koyar
Paarsini ve ilgisini bence çünkü ordaki erkekler kadınlara köpek muamelesi çekiyor
Dünyanın bir çok yerinde böyle tek bizim kezbanlar değil yabancı ülkedeki kızlar daha sert daha acımasız
Onlarda din yok çünkü ateist çoğu öldükten sonra zinadan hesaba çekileceğini düşünmüyor anlık yaşıyor ama tecavüz etme zorla sahip olmaya çalışırsan direkt öldürürler bireysel silahlanma var oralarda
Ayrıca bakirelik zavallılık değil
Tamam git onlarla takıl o zaman kardeş burada zırlamak bir şey kazandırmayacak
Potansiyel tecavüzcü adayımızsın tebrikler sen şortla geziyorsun diye onlar seninle seks yapmak zorunda mı?
Açmasının günahı ayrı zina yapmasının günahı ayrı? Daha fazla tartışmıcam "açıyorsa verecek" diyen birine ne desem boş olacağını için muhabbetimiz buraya kadarmış
karşı cınsle hiç ilişkisi olamayaşı ve gördüğü ilk kadına sımsıkı sarılması ((:
Hanımlar, bu bahsettiğiniz erkek tiplemesine, babanız kardeşiniz ağabeyleriniz ya da sevdiginiz değer verdiğiniz erkeklerde dahilmi
Ben Hollanda adina konusayim cok popüler degiller aslinda, esmer ve maço ise bir tık dikkat çekiyor.
Haşin seviyoruz
Yalakalık diyebilirim
Yol tarifini Güzel yapıyoruz
Çeneeeeee o çeneleri yok mu bu erkeklerin
Olurlar
Hanzolıgı gerı kafalıgı
Aile kültürü
Para ve maçoluk
Özgüven bence kararlı oluşları da olabilir
Yoktur bence 😂😂
Parasi
Döşü kıllı olmasını