Ailesinin zoruyla gelmiştir. Önceden görmemiş olması mümkün değil. Annesi illaki senin bir fotoğrafını falan göstermiştir. Belki canlı canlı görürsem fikrim değişir diye düşünmüşte olabilir. Bu tatsız olaya çok takılmamanı tavsiye ederim. Böyle ne istediğini bilmeyen dengesizler her insanın karşısına çıkabiliyor. Ayrıca vazgeçme sebebi illaki senin dış görünüşünü beğenmemesi olamayabilir. Belki de bir hareketin, konuşman ona itici gelmiştir. Aşırı seçici olan insanlar ufak tefek şeylere bile takılabiliyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- KS Hakkında konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Aile baskısı ile kabul etmiştir
Bir gör beğenmezsen istemeyiz demişlerdir o da evliliği istemediği için ya da sevgilisi olduğu için beğenmedim demiş olabilir.00 Yorumla
KS Hakkında konusunda 10,2b cevap paylaştı. Baştan görmeden mi gelmişler haspam.. Hem neyini beğenmemişler.. Beğenmemiş bile olsa öyle denir mi ayıptır ya.. Başka türlü bir bahane bulursun... Hem gelen kendisini hem beğenmeyen kendisi.. Ne günlere kaldık :D Muhtemelen başka bir şey vardır o işte de.. Sen de haber gönder, zaten ben de onu beğenmedim..
12 Yorumla
Soran+1 yılYa ben kucuk gosteriomusum o bendne baya buyuktu galiba ondan
- +1 yıl
kadının küçük / genç göstereni makbuldür.. yaşlandığı belli olmaz.. görücüye gelenler hakikaten beyinsiz insanlarmış.. asıl buna bayılmaları gerekirdi.. haspalarım yaa.. pazardan karpuz seçer gibi bir tavır takınmışlar.. tamam kimse kimseyi beğenmek zorunda değil bunu anlarım, ama bu konuyu böyle dillendirip de yok biz beğenmedik de yok çok küçük gösteriyor da şuydu buydu.. ALlah böyle yaratmış - ki tekrar ediyorum aslında kadının küçük ve genç göstereni makbuldür , bu şekilde dile getirilmez çok büyük bir terbiyesizliktir bu.. aslında , bu pencereden bakınca, nasıl görgüsüz ve küstah insanlar olduklarını belli etmişler. bilakis iyi olmuş böyle olması.. hiç moralini bozma bile.. hani işte geldiler de beğenmediler beni gibi düşüncelere kapılma bile.. bu insanların mantaliteleri en baştan sona bozukmuş zaten.. gül geç.. yaşı küçük gösteren bir kız , orta ve uzun vadede nimettir.. çünkü kadınlar erken çöker , ama minyon yapılı veya küçük gösteren bir kadın , yıllar sonra bile olduğundan çok daha genç gösterir.. mallar ya :))
- KS Hakkında konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulünü kabul etmiş olan biri sadece dış görünüşe aldanmayıp; konuşmayı, ortak özellikleri keşfetmeye çalışır. Direkt gördüm ve beğenmedim diyorsa aile baskısındandır..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- KS Hakkında konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, tabii ki öyle olmuyordu yani görücü gelen kişi sizi önceden görüp beğeniyordu ve sonrasında gelip tanışma, isteme durumu gibi bir şey gerçekleşiyordu. Görücü gelenin annesi veya akrabasından biri beğeniyordu daha çok. Sonrasında damat adayına gösteriyorlardı ama genelde beğenmeme gibi bir durum olmazdı yani sizinkisi tuhaf olmuş açıkçası. Hayırlısı olsun ya sıradaki adaylara bakın sizde :) Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla - KS Hakkında konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAhaha dünya düzeni değişti artık
00 Yorumla Öncelikle erkek ve kadın bir görüşürler, birbirlerini tanımaya odaklı olurlar. Tanışma faslı geçtikten sonra ailelere fikirlerinizi bildirirsiniz tanıştığınız kişi ile ve ona göre de aileler tanışmaya başlar. Bu işler aşağı yukarı öyle olur ve doğru olan da budur. Çünkü aileler tanışmadan önce erkek ve kadın birbirlerini tanıyıp ona göre evlilik yolunda ilerleyip ilerlemeyeceğinize karar vererek yola çıkılması en doğrusu.
00 Yorumla- KS Hakkında konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞu mankenle ilgili olan troll soruyuda mı sen sordun? Zira o soruyu her kim sormuşsa o kişi de gizliydi. O soruyu da sevmiştim, şimdi ki soruyu da sevdim..
Böyle gülümseten troll sorular soranları seviyorum..
Bu hep böyle olmaz ayrıca ☺️11 Yorumla
Soran+1 yılAhahhaha bu ne ki gel daha trol dusunecegin ne olaylar anlatayim. 😃 bi yasin gelsin gorucu olayina bi gir ozmn anliycaksin trolmu degil mi
- KS Hakkında konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılİyide bunlar size gelmeden önce çocuğa senin fotoğraflarını gostermemisler mi :) Bende daha önce görücüye gittim, gitdemeden önce fotoğraflarini gördüm tamam gidelim dedim. Gittik oturduk ben pek elektrik almadım ama hemen de kesip atmak istemedim... Birbirlerimizin telefonu aldık ,2-3. Gün kadar konuştuk.. hiç elektrik almayacağıma emin olduktan sonra durumu kıza açıkladım. Hakkında hayırlı olmasını diledim ve numarasını sildim.
00 Yorumla
+1 yılBenide baya baya beğenmedi ler bacım 😂😂 kaç kere geldiyse düşün. Bir tanesi yalan söyledi hatta kırılmayayım diye. Hay allahım ya. Öldüm gülmekten 2 hafta düşünüp. Çirkin olduğumu bilmiyorum sanki 😎😁
00 YorumlaÇok gittim görücü usulüne kız bakmaya 7 si beni istedi ben ısınamadım olmadı . 3 kişiye daha gittik ben istedim onlar ısınamadılar yine olmadı
02 Yorumla
Soran+1 yılTek ben degilmisim. Oglum begenmiosan niye gidion insan umutlanio. Ben sahsen bozuldum
+1 yılEgolari var hanimefendi hepsinin. Bi kere tanimadiğin bi kiza nasil gorucu çikabiliyorsun ki? Ve sonra belki de sadece diş gorunuşe gore begenip begenmeme hakkini kendinde buluyorsun? Madem gorucu cikma, sen kisilige huya suya degilde direkt tipe bakip nikah dairesine gitmeyi dusunuyorsan gorucu cikma!! Guzel ulkemin, fikri çirkin insanlari işte. Karşina umarim sevdigin ve sevecegin biri çikar.
00 Yorumla
+1 yılBeğenip oyle gelmiyorlarmiydi mk. Yanlis eve falan mi geldi bunlar
12 Yorumla
Soran+1 yılYoo dogru ev. Instadanda gorduler
- +1 yıl
Üzme kendini..
- KS Hakkında konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeyini begenmemiş kişilk karakter sen görucuyu begendinmi cok sacma
02 Yorumla
Soran+1 yılBegendim o begenmedi ki aramadilar
- +1 yıl
Demk hayrlisi buymuş
+1 yılKadın kiminle sevgili olacağını seçer, ama erkek kiminle evleneceğini.
O yüzden evet, öyle 😅00 YorumlaEv mi alıyorlar anasını satayım 😂😂 geldi gördü beğenmedi gitti 😂😂 insansın sen insan taşınmaz değilsin boşver giden gitsin sen sana kalmışsın
00 YorumlaKS Hakkında konusunda 8,3b cevap paylaştı. Beğenmeyince nasıl oluyor ya hep merak etmişimdir bu olmaz diyip kalkıyorlar mı 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılHadi kalkalim dedi gtti bidaha ne aradi ne sordular
Soran+1 yılIlk defa gordum gelince. Ama koydu madem istemeye geliosun bakmaya niye umutkandiriyorsunuz
Soran+1 yılInsallah
Sen birine gitsen. Beğenmesen alırmısın? Böyle düşün çirkin şey 😁
04 Yorumla
Soran+1 yılAma adam evde kalmis biri ve yuzu cok yasli ben genc guzelim ikimizide gor bu adam salakmi dersin
Soran+1 yılYok ben biliyorum yeter
- KS Hakkında konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeni beğeneni ben beğenmem, benim beğendiğim ise beni beğenmez... :D
00 Yorumla
+1 yılAdam görmek için gelmiş illa beğenecek diye bişey yok
00 Yorumla
+1 yılAgssgdgd :D hayır öyle olmaz beğenip gelmesi gerekiyordu bu da tam tersi olmuş geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte çikolata filan bırakıyorlarsa tamamdır
00 Yorumla
+1 yılseninki tam tersi olmuş normalde senin bunu yapman gerekiyordu :D
10 Yorumla
+1 yılEvet adi ustunde gorucu gelip goruyor begenmezse gidiyor
00 Yorumla- KS Hakkında konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulude olsa begenmeyebilir
Gayet normal Sonucta begenmesi anlaşmasıda gerekiyor00 Yorumla KS Hakkında konusunda 26,3b cevap paylaştı. Normal olabilcek şeyler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl😂😂 görücü önce bakar beğenir sonra gelir iyi denemeydi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir, birbirinizi beğenmek zorunda değilsiniz ki zaten
00 Yorumlaevet boy pos bakılıyor
eskiden hamama giderlerdi kadınlar ordan bakarlardı kızın vucudu güzel mi diye :D00 Yorumla
+1 yılKendinizi instalarda güzelce fotoşopluyorsunuz sonra gerçek halinizi görünce kaçıyorlar işte böyle
00 Yorumla- KS Hakkında konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü seni niye beğenmedi
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorumki cok konusamadim hegcanliydim buda farkediliodu.
- +1 yıl
Çok konuşmadın mı heyecan konuşamaz çocuğa farkediliyomuydu
Soran+1 yılValla farketti heycanimi rahatsiznoldun dedi yok dedim heycanliyim dedim. Buda gayet dogal
- +1 yıl
Heyecanını fark ettiyse istememiştir
Soran+1 yılNe alaka heycanliysa olmaz falan. Ben beni gorunce heycanlanan birini gorsem hosuma hider
- +1 yıl
Birbirinizi görünce mi heyecanlandınız
- KS Hakkında konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeyimi beğenmedin salak de onlar a
04 Yorumla
Soran+1 yılDemem ay gurursuz gbi olurum
- +1 yıl
Neyini beğenmemişler
Soran+1 yılBilmiom ki
- +1 yıl
Neden gelmişler
- KS Hakkında konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHadi gözün aydın yine evde kaldın
014 Yorumla
Soran+1 yılAynen gidisat onu gosteriyor
- +1 yıl
Boş ver canını sıkma herkesi beğenen seven çıkar
Soran+1 yılO kural bende islemio bende o adam gbi evde kalcam
- +1 yıl
Niye öyle düşünüyorsun ki
- +1 yıl
Bak Ben de evde kaldım mesela
Soran+1 yılYa boyle cok oldu. Olmuyor. Birinde dul denk geldi yalanci cikti o bile istemedi. Suxu ustume atti gtti yalanini yakalayinca. Eski sevgilimde annesi yuzunden istemedi. 3 erkek daha gelmisti onlarda cinsellikti amaclari onlarda olmadi. Bundan umudum vardi. Dedim bu cirkin evde kalmis olur dedim buda olmadi jsjsjs
Soran+1 yılKisacasi sans donmuyor bende
- +1 yıl
Yalanla başlayan birliktelik Yalanla biter
- +1 yıl
İnsan kaybedeceğini bilse bile her zaman dürüst olacak
Soran+1 yılOyle boyle olmadi iste olmuo
- +1 yıl
Bana istek atar mısın Tabii ki müsaden olursa senin de
- +1 yıl
Isterseniz tabiki
Soran+1 yılYok ya KS dende beklemiyorum
- +1 yıl
Ummadığın taş baş yarar derler Biliyor musun
- KS Hakkında konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyyy kotum diyemedin mi arkasindsn 😁😁
03 Yorumla
Soran+1 yılDedim jsjsj ya bide o evde kalmis birisiydi ben citipiti guzel kizim. 😃 hani ikimizide gorsen bu oglan salak mi dersin
- +1 yıl
Onu demem için önce görmem lazım ama durduk yere insan küfür edemem 😁😁
Soran+1 yılBosver
+1 yılBeğenmedik mi dediler direk oha
01 Yorumla
Soran+1 yılAramayinca begenmedigini anliosun
+1 yılGörüp beğenip gelmeleri lazimdi 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılGorduler instada halbuki
- +1 yıl
Seni begenmedigini nerden anladin
06 Yorumla
Soran+1 yılAramadilar 😃 geldiktem sonra
Soran+1 yılDemi
Soran+1 yılYa beyaz tenli hanim hanim guzel kizim. Ortalamanin bi tik ustundeyim. Detaylari verrsem belki anlarlar burda ailesinden biri varsa
KS Hakkında konusunda 2,4b cevap paylaştı. Türkçe öğretmemi ister misin?
10 YorumlaKS de öyle oluyor. genelde obez cikiyor
00 Yorumla
+1 yılÖnceden görmemiş mi ki
00 Yorumla- KS Hakkında konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsanki bi yanlışlık var bu işde
00 Yorumla
+1 yılHep mi siz seçeceksiniz 😂
00 Yorumla
+1 yılDemekki o derece alımlı bi giderin yok
00 Yorumla- KS Hakkında konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir neden olmasın
00 Yorumla KS Hakkında konusunda 1,6b cevap paylaştı. olabilir doğal bir şey
00 YorumlaNormalde öyle olmaması gerek ama 😀
00 YorumlaKS Hakkında konusunda 1,8b cevap paylaştı. MK jddjdkfjfbwkfjdjsk neyini begenmedi ler
00 Yorumla
+1 yılNeden beğenmemişler ki 😄
00 Yorumla
+1 yılKendisi çok mu güzelmiş acaba kıllı ayı
02 Yorumla- +1 yıl
Beğenmemesi gayet normal sonuçta herkesin zevki farklı ama hatırlatmak istedim sende kıllı ayı ile evleneceksin hatta yorgan altında kıllı bacakları kılsız bacaklarına değecek 🤣🤣😝
- +1 yıl
He aynen öyle.
+1 yılHayır genelde kızlar beğenmez bizde öyle oluyor 😀
00 Yorumla- KS Hakkında konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılHey aksi 😂ilginç olmuş
01 Yorumla bakim sana ne kadar guzelsin 👉👈🤗
00 Yorumla
+1 yılBeğenip gelmiyorlarmıydı?
00 YorumlaNaptın ki böyle oldu 😂
00 Yorumla
+1 yılNe alaka niye gelmişler o zaman slcmcm
00 Yorumla
+1 yılSizin işte terslik olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasil begenmedi.. begnemeyen niyr gelir. Bisey mi yaptin
00 YorumlaYok tam tersi olması lazım
00 Yorumla
+1 yılhayddaaa sizin onu beğenmeniz gerekiyodu
00 YorumlaBeğenince gidilmiyor muydu yaa
01 Yorumla- +1 yıl
:D önce aileler gözüne kestirip çocuklara söyler resimle başlar konusmayla ilerler..:D
- KS Hakkında konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olabiliyor neden olmasın.
00 Yorumla - KS Hakkında konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNiye beğenmemiş sordun mu? Bana hep sordular 😆
05 Yorumla
Soran+1 yılNasil sordukar gorucuye gttigin kizmi sordu
- +1 yıl
Sonradan mesaj attılar ya da aracı olan kişiye sordurdular
Soran+1 yılAma ben guzelim hani ksuurum yok nasil olmadi anlamadim. Adami gorsen bu kutuk nasil begenmez dersin
- +1 yıl
Zevkler ve renkler tartışılmaz, belki kafa yapın ona uymadı, belki de seni taşıyamam diye korktu
Soran+1 yılOlabilir
KS Hakkında konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çokmu cadılık yaptın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahahaja güldüm yaaa kıyamam🤣🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılSorma daha neler var bu neki
- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih