- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar yakın olursak olalım herkesin kendine özgü bir ilgi alanı olması gerektiğini düşünüyorum. Bu alana maydanoz olacak adamdan da hayır çıkmaz.. Ben çok ciddiye bindirirse işi ayrılırdım. Klasik olacak ama şimdi takıma karışan adam evlendiğinde seni kapıdan dışarı çıkarmaz. . İyi düşün derim..
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin düşüncen = benim düşüncem. 6 aylık sevgilimden ayrıldım bu yüzden. İyiki de ayrıldım :D
07 Yorumla- +1 yıl
Fenerbahçeliyim ölümüne :) benimki anneden gelen bir sevda..
- +1 yıl
Yanlış yolda değilim doğduğumdan beri doğru yoldayım ve doğrusu da bu herkesin kendine göre doğruları vardır kuzum kimseyi yanlış diye yargılayamayız :)
- +1 yıl
Fark ettim şakasına olduğunu kuzum sorun yok ^^
Hade len!.. Olmaz öyle şey!.. Erkek hastalığı, kızı bir haliyle seversin, ondan sonra yoğurmaya kalkarsın istediğin gibi, bir süre sonra hilkat garibesi haline getirirsin. e bu seferde bu son hali içine sinmez, bırakırsın.
00 Yorumla
Takım değiştirilirmi lan, çorap mı bu.
05 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Aklı başında hiçbir kız benden takım değiştirmemi istmez ki =/
Sevgilim için dünyayı yakarım
Beşiktaş için sevgilimi...01 Yorumla
+1 yılFENERBAHÇE'LİYİM :)
Babamın takımını tutuyorum sevgilim falan olsa ve değiştir dese değiştirmem :) Ama sırf takım içinde ayrılmam.05 Yorumla- +1 yıl
Başın sağ olsun canım :(
Karşındaki erkeğe bunu söylersen zaten değiştir demez o kadar kalın kafalı olacağını sanmam ama.. - +1 yıl
sende sağ ol canım :)
+1 yılgalatasaraylıyım.. asla takım değiştirmem...
fenerliler , bir gün herkes fenerbahçeli olacak diyor ya , o söz ancak ben öldükten sonra gerçekleşebilir...05 Yorumla- +1 yıl
:))) iyi ki fenerli değilsin :)))
- +1 yıl
yani, fenerbahçeyi , fenerlilerden başka seven var mı :)
Sevgilim benden takım değiştirmemi isteyemez ben onun takımını değiştiririm ;) Ama yinede öyle birşey olsa gs'liyim ve değiştirebilirim ama Adanaspor'u asla! 3 büyükleri fazla önemsemiyorum yaşasın Şehrimin Takımı.
00 Yorumla
+1 yılfarklı takım iyidir :D ilerde kavga edersin :D sevgilim değiştirip beşiktaşlı olmamı istedi tabikide galatasaraydan vazgeçmem hıhı dedim hala galatasaraylıyım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Sevgiliye yol veririm aynen... En büyük aşk FENERBAHÇE
016 Yorumladuzgun sevgili buldunda kapinin onunu gostermekmi kaldi?
01 Yorumla
+1 yılAnlamadığım şey şu takım meseleleri neden sizler için önemli? Adamlar parayı kazanıyor, sizler birbirinizi yırtıyorsunuz, takım için kavga ediyorsunuz. İnsanlar harbiden koyundan başka bir şey değil.
113 Yorumla- +1 yıl
Takım olaylarından nefret ederim. Bir takımı tutunca elinize ne geçiyor mesela? 3 kuruş faydası oluyor mu sizlere? Millet parasını yiyor, bizimkilerde birbirini yiyor. ''Din afyondur.'' diyorlar fakat asıl afyon futboldur.
- +1 yıl
Futbolla ilgilenen kızlar zaten benim için çok itici. Bir tek milli takım maçlarını izlerim gerisi umurumda değil.
- +1 yıl
Anime karakteri.
- +1 yıl
Anime izleyip Aizen'i bilmiyor musun?
- +1 yıl
Anladım. Code Geass'ı izle birde. Dünyanın en iyi animesidir, hatta en iyi eseridir.
- +1 yıl
Anladım.
derdimki sağa dön dümdüz git önüne uzun bir yol çıkıcak o yoldan devam et ilk solda bir kapı var ordan dışarıya doğru bir ışık görüceksin o kapıdan gir ve asla geri dönme :)
00 Yorumla"Hayir" der konuyu kapatirdim. Çünkü bize her sevdadan geriye kalan sadece Galatasaray
20 Yorumlao öyle istiyor diye değiştiremem çok istiyorsa kendi gelsin bizden olsun
nicknamem yeter00 Yorumla
+1 yılher şeyi sevgiliye göre mi ayarlıycaz herkesin özgür düşüncesi var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. seni seviyorsa zaten takım değiştirmeni istemez
futbol bir oyundur00 YorumlaZaten istemişti gs idi ama değişmedim değişmem de babamın takımını bırakıp değiştirmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılBen değiştirmezdim de
onun da değiştirmemesini isterdim. Çünkü o tatlı takım atışmaları bile ilişkiyi güçlendirir.00 Yorumla
+1 yılaynen değiştirmem BEŞİKTAŞ aşktır gerisi yalan BEŞİKTAŞK
05 Yorumla- +1 yıl
saol ben ölümüne beşiktaşlıyım beşiktaş ürünlerini alıyorum
- +1 yıl
bende fanatik beşiktaşlıyım bir miktar param olsa evimi beşiktaş ürünleri ile doldururum yensekte yenilsekte beşiktaş renklerde yakışıyor
+1 yılFutbol meraklısı değilim zaten sembolik olarak galatasaraylıyım çok zorlarsa değiştiririm herhalde :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok fanatik değilim, Fenerbahçeliyim. Erkek arkadaşım Galatasaraylı ol diyor. Ama içimde bir Fenerbahçeli yatıyor. Gönlü olsun :)
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiç ilgimi çekmedi BJK. O takimı tutmak için bir sebep bulamadım kendimde. :)
Cevap sahibi+1 yılHer rengi severim ben. :)
+1 yıl"Lan yürü git. Ben doğduğunda beni GS atkısına sarmışlar sen ne diyorsun?" derdim.
01 YorumlaSevgilimi degistiririm ne o öyle karakter degisirrmi ki takımı degistireyim
08 Yorumla
+1 yılsevgili mi değiştirim:) şaka şaka takım ne ki yemişim takımını önemli olan saygı sevgii
00 YorumlaTakım dediğin nedir yayada takım için inatlaşmak anlamsız geliyor bana cidden yemişim takımını
00 Yorumla
+1 yılTürkide'de 4 büyük kulüp var Trabzonspor neden yok orda?
01 Yorumla
+1 yılDeğiştirmem ama fanatik olduğumdan değil ben futbolu çok sevmem. Değiştirmememin nedeni sevginin onunla ölçülmemesi gerektiğidir
00 YorumlaÖncelikle helal olsun beşiktaşlı duruşunu belli etmişsin. kesinlikle değiştirmem takımımı ve inadına aynı teklifi ben ona sunardım...😁
01 YorumlaFanatik taraftarlardan değilim. Ama yine de değiştirmem. Çok saçma ve gereksiz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sevgiliyle her dert bitti bir takimi eksik kaldi. Sahrayi cedid sporu tut dese hehe der gecerim.
00 YorumlaOna şunu söyleyecektin : "Herkes bir yana BEŞİKTAŞ bir yana"
00 Yorumla
+1 yılne değiştiririm nede aşırı baskı yaparım fanatikse uğraşmam bile
00 Yorumla
+1 yılasla değiştirmem hatta onun benim için değiştirmesini beklerim ben niye değiştirim ya. d
00 YorumlaBunun için ayrılmam sevgilimden.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka işin mi yok derim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Sevgilimi değiştiririm takımımı değiştirmem.
011 Yorumlatakımıda sıyası gorusude degıstırmem net
00 Yorumla
+1 yılBesiktasliyim ve degistirmem
07 Yorumla- +1 yıl
Evleniyoruz :D besiktasli kiz zor bulunur
- +1 yıl
Ya senle evlenim ya enyisi bu olur. dugun salonu felan benden :D
- +1 yıl
Saka tabi ama cok iyisin iyi gunler
+1 yılHemen Sevgilimi degistiririm :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Farklı takımları tutmak daha iyi bence;))
010 Yorumla
+1 yılDegistrrm canm ondan önemli mi yani
03 Yorumla- +1 yıl
Fanatik deilm ben o yüzden :)
İkimiz de galatasaraylıyız çok şükür ki
02 YorumlaHani başka kapıya diyip şutlarım :DD
02 YorumlaEn büyük aşk BEŞİKTAŞK...
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı. Zaten tutmadığım için sorun olmaz :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. GALATASARAY'dan vazgeçilmez. :))
00 YorumlaFenerbahceliyim, aslada degistirmem.
10 Yorumlaben onunkini değiştiririm
00 Yorumlakesnlikle değiştirmem
00 Yorumla
+1 yılhayır olmaz bu kadar da fazla.
00 Yorumlaçıkarken kapıyı götune sok derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmilli takımımızı tutuyorum ben sadece ş
00 Yorumla
+1 yılonu alakadar etmez
05 Yorumla- +1 yıl
:)) duymuş oldun :)
- +1 yıl
yani kavga edip kapı orda demem ama sanane derim suratına :) göbek bağımız bir kesilmedi sonuçta herşeyimiz aynı olmak zorunda değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimi değiştiririm
00 Yorumla
+1 yılBunun için ayrılmam.
00 Yorumla
+1 yılZtn takım tutmuyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem