Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Her ilişkinin temelinde sadakat, güven ve tutku gibi değerler bulunur. Bu değerler, bir ilişkinin sürdürülebilirliği için oldukça önemlidir. "Sevgiliniz için takım değiştirir misiniz?" sorusu, benim için bu temel değerleri sorgulatan bir durumu ifade eder. Ancak, benim kişisel tutumum ve değerlerim çerçevesinde, bu soruya "hayır" cevabını veririm.
İlk olarak, benim için spor takımı tutkusu kişisel bir tercihtir ve uzun yıllara dayanan bir bağlılık içerir. Takım tutkusu, genellikle çocukluktan itibaren gelişen ve zaman içinde derinleşen bir duygudur. Bu nedenle, sevgilimin beni seven biri olarak kabul etmesi, bu temel özelliğimi de kabul etmesi anlamına gelir.
İkinci olarak, sadakat benim için ilişkilerin temel taşlarından biridir. Sadece bir spor takımının renkleri değişti diye tutkumu ve sadakatimi değiştirmek, benim temel değerlerime aykırı bir davranış olurdu. Aynı şekilde, bir ilişkide değişim ve uyum sağlamak önemli olsa da, kişisel kimliği etkileyen temel özelliklerde değişikliğe gitmek, sağlıklı bir ilişki dinamiğine zarar verebilir.
Sonuç olarak, sevgilim için takım değiştirmek benim için mümkün değildir. Bu, sadece bir spor takımı tutkusu değil, aynı zamanda kişisel kimliğim ve değerlerimle ilgili bir durumdur. Sadakat, sevgi ve kabul, ilişkilerin temelini oluşturur ve bu değerlerden ödün vermek, sağlıklı bir ilişki dinamiğini zedeler. Bu nedenle, sevgilim için takım değiştirmek benim için bir opsiyon değildir.
3 günlük dünya be sevdiğim mutlu olsun yeter ki takım dediğin nedir ki? Kazanırlarsa kendilerine kazanıyorlar; kaybederlerse kendilerine kaybediyorlar. Sevdiğimden değerli bir şey mi var? ❤️
Takım tutmuyorum zaten.. ama sevgilim isterse değiştiririm tabi ki de.. sevgilim yeter ki mutlu olsun bir şey istemem başka
Ya takımı sevgiliniz için değiştiriyosanız takım tutmayın ben bu tip insanlardan değilim ilişkide sadakat önceliklidir tamam da takımıma da sadık kalmam lazım ben takımımı sevgilim için seçmedim seçmem
Cevap
14Cevap
hayır benim için takımını değiştir diyen sevgiliyi değiştiririm fenerbahçemi hiç birşeylere değişmem
Asla asla asla babam için değiştirmemişim elin oğlu için mi en büyük aşkımı birakcam sevgiliyi değiştiririm takımı yine değiştirmem
değiştiririm o kadar önemli değil ama aşırı fanatikliği kaldıramam o gün onun maçı bugün bunun maçı diyerek güzel günlerimizi mahvetmemeli.
değiştiririm ya ona feda olsun
not zaten takım tutmuyorum. kocam hangi takımı tutarsa ben de o takımı tutarım😇
Gerçekten ciddiysem ve evlencemsek değiştiririm, güzel soru ben de sorcam helal et
Takım tutmuyorum ama böyle şeyler gönülle olur birisi için değiştirilmez
Kesinlikle değiştirmem. Bu kendime ve takımıma yapılan saygısızlık olur. Eğer sevgiliniz sizi takım değiştirmekte zorluyorsa bundan olmaz diyip ayrılın. Saygılar
Hayır değiştirmem o kişi gider ama gönül verdiğim renkler hiç bir zaman gitmez
Asla ve asla o ney ya elbisemi değiştirelim! Aşkından ölsem de değişme Beşiktaş aşkı başka aşk. 🖤🤍🖤🤍
Asla o takım değiştirsin benim için
Kesinlikle hayır
Ama takım elbise değiştiririm
Tutmuyorum ki zaten. Beyefendi ne derse o 😀
Hayır tabi ki.
Takım tutmuyorum zaten
Hayır değiştirmem
Tek tuttuğum takım yatak odası takımı
Hayır.
Takım tutmuyorum, fanatik sevgili deistemem
Hayır.
Hayır tabiki