Güncellemeler
+1 yıl
tavsiyeee
Güncellemeler
+1 yıl
fakşrler yazmasın lütfen. rahat bırakın beni. kıskançlıktan küfür yazayın.. ben mi sizi fakir yapıp bana ulaşamamanızı sağladım. bakmıyorum size ve benim suçum değil. sorry
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
amaan bize denk gelmez öylesi ahajahhssh şaka bi yana kimsenin parasına kalma, emin ol karşılığınıda ister senden.
olsun ama yinede zengin sevgili cool duruyor dışardan. asdjkjkh
hava atmak istiyorum hava :d
sen zengin ol, daha havalı olursun:)
olucam inşallah ben izmirde müh. okuyorum. inş olur :d
Kanka saçmalama üni zengin mi kayniyor herkes fakir orda Allah'ım
Özele gideceksen bilemem de
Özelde de bulabilir misin onu da bilmiyorum
o zaman üniye gitmenin ne anlamı varr?
Okumak için meslek sahibi olmak için gidiyoruz eğer nasibindeyse aradığın zengin koca seni bulur zaten nasibin değilse de fidana da gitsen bulamazsın böyle düşünme
Bir de hadi buldun diyelim o sana bakacak mi bunlarini da düşündun mu
bakıcak tabiki ben çirkin miyim ala alla
Sen çirkin olmasanda onların peşinde kimler kimler koşuyordur
yolarım o 'kimler kimleri'n hepsini anlıyomusun. zeka tatlım zeka. hepsini çekerim yolumdan.
Bence bu kadar kendine güvenme ilerde uzelebilirsin
Bir de bakalım onlar zeka ile mi ilgileniyor bu da önemli
dışardan her zaman aptal görünüp zekanı gizliyeceskin bu biir. ikincisi rakiplerini el altından eliyceksin. üçüncüsü erkeğin kalbine giden yol midesinden değil malum yerinden geçer. ulaşılmaz olana ulaşmaya çalışırken aşık olur. denklem budur.
O zaman hayatta sana basarilar diliyorum
fakir kizlarla anca gonul eglendiririm ben de sjdnxjnxsjjs zengin olan varsa beni alabilir cok dogru soylemissin 👍
Kanka ne yap et bull yakışıklı ve zengin manita her şeydir
bulucam sen hiç merak etme bende :)
Hatta fazladan bulursan bana şutla
ahh kadersiz gizli üye arkadaşım benim :( tabiki.
burası bile hep fakir hep çirkin. biz ne zaman mercedesten yan koltuğun camından kafamızı köpek gibi çıkarıp görgüsüzce story atıcaz instaya? deli sorular kafamda :(
Hahahahsjd aşkm bizim değerimiz bilinmez ya allah çirkin şansı versin diye boşuna dememişler
her önüne gelene götünü verirsen bulursun illaki, iyi 0rospu olmak lazım, başarırsın ama sen
hııı ondan ondan mk salağı seni
eskortluk yaparsın. nasıl orda müşteri çok olur üniversite çevre piyasasında.
Çok mu bunaldın fakırlıktan
Djhdshjsns mercedes diyor ya
Zengin olmanın başka bir yolu daha var: çalışmak.
wtf nasıl bir parazitsin öyle sen?
gideceğin üniversiteye bağlı o
sen zenginmisin
sanane
kendi çevrelerinden alırlar bulamazsın
ben ortalamayım ama bu zamana kadar ne dior yüzü gördüm ne prada :( mutsuzum.
önce oku meslek sahibi ol paranı kazan kimseye muhtaç olma zenginler cimri oluyor kimseye para yedirmezler
benim kuzenim zenginle evlendi kocası çok cimri marketten bişey almasına bile izin vermiyor
izmirde pc okuyorum zaten. puanım yüksek tabiki okurum. ama insanda 19. yaşında böyle tatlı tatlı hayaller kurmaz mı? ne biliyim instaya bak şeyma s. na bak falan yani.